- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
Ben ocak ayında basladim calismalara. Benimde eşim daha once hiç istemiyordu. Denbemeye basladiktan iki ay sonra hamile kaldım. Ama düşük tehlekem vardı cok igne vuruldum. Ama 2 mayista on haftalekken kontrole gittigimde bebegimin kalbinin atmadigini öğrendim. Ve o gün kurtaj oldum.zor gunler yasadim. Bu ayda o gunden sonra ilk defa basladik calismaya ama dun adet oldum.onumuzdeki aya insallahhh saglikla gelsinde yavrularimiz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
3. Çocuğu düşünüyoruz bizde. Dün başladım folik içmeye.
Hedef 48
Ben ocak ayında basladim calismalara. Benimde eşim daha once hiç istemiyordu. Denbemeye basladiktan iki ay sonra hamile kaldım. Ama düşük tehlekem vardı cok igne vuruldum. Ama 2 mayista on haftalekken kontrole gittigimde bebegimin kalbinin atmadigini öğrendim. Ve o gün kurtaj oldum.zor gunler yasadim. Bu ayda o gunden sonra ilk defa basladik calismaya ama dun adet oldum.onumuzdeki aya insallahhh saglikla gelsinde yavrularimiz.
Ben 35 yasindayim ismim Yeşim. Ögretmenim. Antalyada yaşıyorum. Oglum 7,5 yaşında.
Çörek otu kürü ne işe yarıyo canım
Hedef 48
Çörek otu hamile kalna ihtimalini yukseltiyormus.Ayrica bal ve tarcinla karistirilincada bagisiklik sistemini guclendiriyo. Bu kürle hamile kalanlar var kkda cok okudum. Deneyeyim dedim :)
maşallah arkadaşım ne güzel evladlarınız kaç yaşında yaşınız kaç sorabilirmiyim
çok geçmiş olsun arkadaşım allah sağlık içinde tekrarını nasip etsin
memnun oldum arkadaşım bende Tekirdağda oturuyorum bir kamu kurumunda yöneticiyim. 37 yaşındayım
Bende memnun oldum. Rabbim hepimizi sağlıklı evlatlara kavustursun. Çocuklarımızı kardes sevgidinden mahrum birakmasin. En çok oglum icin istiyorum.
2 kızım var araları 2.5 yaş küçüğü 2 büyüğü 4.5 yaşında :)
Bekarlığımdan beri 4 çocuk istiyorum hep :)
Eşimde tam bi çocuk delisi 3. İçin teklifler sunmaya başladı ama kesinlikle şuan değil diyordum. Son adetimden sonra bi hal oldu ciddi bi şekilde istemeye başladım
29 yaşındayım canım
Hedef 48
amin canım evet bende en çok evladım için istiyorum
oğlun birinci sınıfmıydı bu yıl
biz bu yıl birinci sınıf oluyoruz
Çörek otu hamile kalna ihtimalini yukseltiyormus.Ayrica bal ve tarcinla karistirilincada bagisiklik sistemini guclendiriyo. Bu kürle hamile kalanlar var kkda cok okudum. Deneyeyim dedim :)
Ege 3.sinifa gecti teyzesi
Ege 3.sinifa gecti teyzesi
Gebelik testi alan var mı netten?
Tuğbis sen almistin yanlis hatirlamiyorsam. Gittigidiyora baktım cok marka olunca kafam karıştı.
Gebelik testi alan var mı netten?
Tuğbis sen almistin yanlis hatirlamiyorsam. Gittigidiyora baktım cok marka olunca kafam karıştı.
hay maşallan yaşlarıda yakınmış kendinize güveniyorsanız ne deyim allah nasip etsin sağlıkla inşallah
maşallah Egeye erkenmi gönderdin 7,5 yaşında yazmıştın oğluşun için
benimki 2007 kasım doğumlu onun için rapor aldım göndermedim geçen sene
bende ikinci kez anne olmak istiyorum ama bir 4 5 ay sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?