2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

selam kızlar nasıl gidiyor hamile haberi yokmu hayla
benim kocada bu ay gidicekti ya gitmedi çoook değerlendirdik ama gene tutmadı 3 gündür bende lekeleniyorum bi sökmedi gene sinirden ölücem bari gelsede rahatlasam ya neden böyle oluyor ya... bayramdan sonra dr gidicem mantar için bide şu maydonoz ve süt buharı varmış onu denicem bide bakalım en azından içimi temizler...
bende haberler böyle malasef... haa bu arada yazmasamda okuyorum iyi kaynatmışsınız vallah maş. :)

Son düzenleme:
Aslında benim eşim benden çok istiyor da diyorum ya ramazan etkiledi bizi. Zaman kısıtlı olunca böyle oldu. Hayırlısı artık. Tsh ım da düşmeye başlamış. İnşallah tuttururuz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam yok canım hamile haberi bir kişi vardı geçen yazdı hamileyim diye nicini hatırlamıyorum.lekelenmeler çok sinir bozucu olup rahatlamak istiyor insan.dr an görün bakalım nedenmiş.benim batıma 9 gün var 30 temmuz inşaallah vardır bişey:))

Kızlar aldım sonucumu. Çok şükür 6 ya düşmüş tsh. İnşallah düşmeye de devam eder.

Ohhh cok sevindim. Dahada düşer cnm ilacla

inş. canım hayırlı haberi alırsın bu ay çok merak ediyorum ilk yazıcak bizden hamileyim diye :)

Off benim yasadiklarimi yaşıyorsun. Bende 5 gun lekelendim bugun adet oldum artık. Cok sismistimyaa rahatladim.gerci göğüs agrim hala var.gectimi adet günün?
Hayirlisi olsun

o şişkinlik çok kötü ben de öyle oluyorum göğüslerim şişiyor ve çok acıyor karnımda öyle hele son aylarda adetim biter bitmez şişmeye ağrımaya başlardı ama bu ay öyle olmadı bata 9 gün kaldı şişme acı yok çok ilginç.
inş. canım hayırlı haberi alırsın bu ay çok merak ediyorum ilk yazıcak bizden hamileyim diye :)

inşaallah bakalım kim olacak ilk şanslı kişi

kızlar Samsunda şakır şakır yağmur yağıyor dünden beri inşaallah sel falan olmaz.Sizin oralarda hava nasıl.

Ya bende göğüs sismesi ve ağrısı hamilelikte olur. Adette olmaz. Ondanda bu ay acaba mı demistim. Ters köşe etti beni bünyem.
Artik hicbir belirtiyi hamilelige yormuycam en kesin belirti adet gecikmesi ardindan yapilan test.
(Okadar bekleyebilsekkk orasida ayri konu )

haklısın Yeşimcim ben de korunmadığımız süre zarfında hamilelik belirtilerinin hepsini yaşadım en kesin adet gecikmesi ama biz dayanamıyoruz işte :)))

Kızlar bende gelmek isterim aranıza. 34 Yaşındayım 4 yaşında bir kızım var

Kısmet olursa bu ay hamile kalmak istiyorum. 24 Temmuzda doktor randevun var yumurta takibi için bakalım ne olacak...

Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin...

Bat: 12 Ağustos

Hosgeldinizzz...
Bugun verimli bi gün. Ne guzel yeni yeni arkadaslarimiz oluyor. :) :thumbup:
Hayırlısı olsun. Insallah guzel haberlerde bulusuruz hep.

kızlar Samsunda şakır şakır yağmur yağıyor dünden beri inşaallah sel falan olmaz.Sizin oralarda hava nasıl.

Dün aksama doğru da Antalyada yağmur. Yarim saat kadar sürdü ama süperdi o yagmur kokusuu...

yok kuzum ya geçmedi 25 şinde olmam lazım 18 den beri leke oluyor çok erken geldi bende sen gibi anca 5 günde sökülücem galiba 7 gün erken geldi anlamıyorum ya neden böyle oluyor kist mist yok acaba stresmi diyorum bu ay 0 stres tatile çıktık çok rahattım bi söksede rahatlasam artık vallah...

bi yerde okumuştum göğüs şişmesi ovulasyonun olduğunu gösterirmiş bu ay benimde şişmediler hiç her ay patlıcak gibi olurlardı adete 2 gün kalada sönerlerdi acaba yumurtlama olmadımı bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…