2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Aramıza hoşgeldin.Allah bağışlasın kızını.Benim de 5 yaşında kızım var 30 yaşımdayım 6. ayımız bu ay bebek düşündüğümüz
inşaallah teşrif eder bebeğimiz..Kıızının kardeşi de gelir inşaallah en sağlıklı hayırlı zamanda.
Dün aksama doğru da Antalyada yağmur. Yarim saat kadar sürdü ama süperdi o yagmur kokusuu...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Toprak kokusu süper bir şey burda hala yağıyor camları da yeni silmiştim gene batttılar
bi yerde okumuştum göğüs şişmesi ovulasyonun olduğunu gösterirmiş bu ay benimde şişmediler hiç her ay patlıcak gibi olurlardı adete 2 gün kalada sönerlerdi acaba yumurtlama olmadımı bu ay
öyleymiş canım ama şöyle bir durum var kızıma hamile kaldığımda hiç belirti yaşamadım diyebilirim.Göğüslerim şişmedi ağrımadı hatta doğuma kadar hiç büyümediler.ilk hamilelğimde ise göğüslerim büyüdü acıma yine olmadı 13 haftalıkken kaybettim onu..
Yumurtlma olmadı diye düşünceleri boşver her zaman aynı olmuyor hamilelik belirtileri.

Çörekotu bal tarçın kürümü hazırladım yarin basliycam.
Belim cok agriyo pöfff kanamamda çok

Çörekotu bal tarçın kürümü hazırladım yarin basliycam.
Belim cok agriyo pöfff kanamamda çok

tey tey hadi hayırlı olsun inş. güzel sonuçlar alırsın..
yat dinlen bol bol 2 gün kötü geçer muhtemelen...

rabbim di daha yaşatmasın inş. zor bi durum..
ne bilim arkadaşım ya artık paranoya olduk sırf stres yapmayım diye buraya bile yazmadım bu ay aklımdan çıkarttım... aman şişmiş şişmemiş hayırlısı ile gelsin miniklerde gerisi teferruat :)

aminnn canım.ben de bu ay öyle düşünmedim güya.güldürdün beni şişmiş şişmemiş :)))

Günaydın kızlarrrr

Eklentiler

• $1406011697339.webp
    56,2 KB · Görüntüleme: 30
günaydınlar bende ikinci kez anne olmak isteyen bir bayanım
oğlum var 6 yaşında arkadaşlar
allah sağlık ve hayırlısı ile nasip eder inşallah

Kızlar folik plus kullanmaya başladım. Aranızda kullanan var mı?
Bide ceviz bal muz maydonoz roka tüketiyorum bol bol

Hedef 48

Hgnizz :)
Rabbim saglikla kavustursun inşallah.
Çalışmalara basladiniz mi :sly:

hoşbuldum carıım
başladık aslında biz önceden de 2 yıl kadar korunmadık ama bebiş gelmedi bizim
sonra eşim istemedi ikinci bebeyi korundu şimdi terrar başladım

siz ne zamandır istiyorsunuz evlarınız kaç yaşında

Kızlar folik plus kullanmaya başladım. Aranızda kullanan var mı?
Bide ceviz bal muz maydonoz roka tüketiyorum bol bol

Hedef 48

Ben folbiol iciyorum epeydir düzenli olarak.
Bugunde corekotu kurune basladim.

Ben ocak ayında basladim calismalara. Benimde eşim daha once hiç istemiyordu. Denbemeye basladiktan iki ay sonra hamile kaldım. Ama düşük tehlekem vardı cok igne vuruldum. Ama 2 mayista on haftalekken kontrole gittigimde bebegimin kalbinin atmadigini öğrendim. Ve o gün kurtaj oldum.zor gunler yasadim. Bu ayda o gunden sonra ilk defa basladik calismaya ama dun adet oldum.onumuzdeki aya insallahhh saglikla gelsinde yavrularimiz.

Ben 35 yasindayim ismim Yeşim. Ögretmenim. Antalyada yaşıyorum. Oglum 7,5 yaşında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…