2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Yerim senin profil resmindeki yakışıklı yı beennn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gebelik testi alan var mı netten?
Tuğbis sen almistin yanlis hatirlamiyorsam. Gittigidiyora baktım cok marka olunca kafam karıştı.

Teşekkür ederiz teyzesi :)
Canım ben internetten ovulasyon testiyle gebelik testini birlikte almıştım. Yanlış hatırlamıyorsam 30 tane ovulasyon 10 tane de gebelik testi 27 lira falandı

Arkadaşlar hoş geldiniz. Ben de İstanbul’dan Tuğba. 31 yaşındayım. 2 buçuk yaşında bir oğlum var.

arkadaşlar hoş geldiniz. Ben de istanbul’dan tuğba. 31 yaşındayım. 2 buçuk yaşında bir oğlum var.

hoşbuldum arkadaşım bende tekirdağdan fulya 37 yaşındayım 6 yaşında bir oğlum var

bir topic var yine bebek isteyenler için 2014 temmuz ağustos eylül ekimde bebiş isteyenlerdi sanırım ismi
orda çoğunluk birinci bebişleri istiyor doğal olarak heyacanlar ayrı bir fark gösteriyor
yaşlarda küçük nispeten

burayı bulduğuma çok sevindim arkadaşlar

aynen herkes öyle diyo. Bide bünye düzene alıştıktan sonra ilk çocukta olduğu gibi bunalır insan. Ben ilk kızımda çok zor geçirmiştim alışma devresini.

Hedef 48 :d

vallahi ben ne yapacağım bilemiyorum 7 yaş oluyor şimdi gebe kalsam allah kuvvet verecektir elbet

Evet bakıyorum arada :) burda en küçüğünüz benim heralde

Hedef 48

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…