Göktürkteyim biraz ist dışı gibi kalıyo :) eyüp tarafında ama eyüp Le alakası yok
Hedef 48
Evet gitmediğim dr kalmadı adet düZENsizliği de var bnde ama elle tutulur bi sorun yok yumurtlama var klomen kullandım 1 ay çatlatma iğnesi olmadan2 yumurtam birden çatladı ama sonuç yok evet öğretmenim bu arada :)
Sağlık olsun zamanı gelmemiş demekki.. agustosta olacakk insallaahhhh
Sınıf ogretmeniyim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben dde sıkıldıkça yapıyorum arada silik pozitifler çıkıyor ümitleniyorum sonra günümde adet oluyorumIste benim oyle elimin altında bulunsun istiyorum cnm sıkıldıkça yaparim artik
Hım erken gebelik testi alayim ozaman bende. Bakayım bidaha.
İyi günler ben 29 yaşındayım benim de 3.5 yaşında bi oğlum var 2. Yi istiyoruz 1 yıldır inş olur
Bu arada bende yeniyim ama hepiniz hoşgeldiniz.
İyi geliriz inşallah birbirimize...
ben dde sıkıldıkça yapıyorum arada silik pozitifler çıkıyor ümitleniyorum sonra günümde adet oluyorum2. bebekler nazlıymış bunu anladım
hoşgeldiniz aramıza inşaallah oğlunun kardeşi gelir arayı uzatmadan
İyi günler ben 29 yaşındayım benim de 3.5 yaşında bi oğlum var 2. Yi istiyoruz 1 yıldır inş olur
Hoşgeldin aramıza bende 29 yaşındayım. İnş gönlüne göre olur herşey
Hedef 48
Topigimiz iki gündür canlandı sayenizde...icimden bi sess agustosta arka arka hamiş haberleri gelecek diyooo...
Heyy Masallahhhhh :)
Topigimiz iki gündür canlandı sayenizde...icimden bi sess agustosta arka arka hamiş haberleri gelecek diyooo...
Heyy Masallahhhhh :)
açılışı ben yapim Yeşimcim hissettin mi bunu:))İnşaallah Allah gönlümüze göre verir.
Yap kuzum. .. kapanista benden olurmus haha
Ay hadi inşallah. .. cok istiyorummm cok cokkk herkes hamis olsun bu ayyy
Yap kuzum. .. kapanista benden olurmus haha
Ay hadi inşallah. .. cok istiyorummm cok cokkk herkes hamis olsun bu ayyy
merhaba kızlar,
benim 7 yaşında bir oğlum var.2 bebeği düşünüyoruz. Fakat öncelikle Allah hayırlı olanı sağlıklısını versin ama içimden kız bebek geçiyor. Kız bebek için dikkat edilmesi gereken püf noktalar var mı? Bilenler yardımcı olabilir mi?
hadi bakalım canım açılış benden devamı senden cimcime bir prenses nasip olur inşaallah sana.
merhaba kızlar,
benim 7 yaşında bir oğlum var.2 bebeği düşünüyoruz. Fakat öncelikle Allah hayırlı olanı sağlıklısını versin ama içimden kız bebek geçiyor. Kız bebek için dikkat edilmesi gereken püf noktalar var mı? Bilenler yardımcı olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?