- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
ah ah noldu kuzum bize böyle aynı kaderdeyiz vallah 2007 haziran doğumlu benimki de yaşıtlamış...
Dr gittinizmi ne diyor neler yaptın 2 yıl uzun bi zaman çünki...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza ben tuğba 30 yaşımdayım 5 yaşında bir kızım var.2.düşündüğümüz 6. Ayımız inşaallah bu ay gelir bebeğim topikteki bütün arkadaşların.
memnun oldum canım hayırlısı ile gelir inşallah kuzularımıziyi günler ben 29 yaşındayım benim de 3.5 yaşında bi oğlum var 2. Yi istiyoruz 1 yıldır inş olur
topigimiz iki gündür canlandı sayenizde...icimden bi sess agustosta arka arka hamiş haberleri gelecek diyooo...
Heyy masallahhhhh :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba kızlar,
benim 7 yaşında bir oğlum var.2 bebeği düşünüyoruz. Fakat öncelikle allah hayırlı olanı sağlıklısını versin ama içimden kız bebek geçiyor. Kız bebek için dikkat edilmesi gereken püf noktalar var mı? Bilenler yardımcı olabilir mi?
bende çok istiyorum 2.kez anne olmayı. ALLAH nasip eder inşallah...hamile kaldım ama 19 haziranda kalbi durdu. cümlemiz için hayırlısı diyelim.
hoşgeldiniz
kız bebek için dikkat edilmesi gerekenleri pek bilmiyorum canım ben sık ilişki diye okumuştum.seyrek ilişki erkek bebek için diye.Allah bilir.
Rabbim gönlüne göre versin.
Hgnizz... ögrenirseniz yontemleri banada soyleyin
Yumurtlama gununde iliski olursa erkek oldugunu-(olabilecegini desek daha dogru) duymustum ama.
bende çok istiyorum 2.kez anne olmayı. Allah nasip eder inşallah...hamile kaldım ama 19 haziranda kalbi durdu. Cümlemiz için hayırlısı diyelim.
hoşgeldiniz
kız bebek için dikkat edilmesi gerekenleri pek bilmiyorum canım ben sık ilişki diye okumuştum.seyrek ilişki erkek bebek için diye.Allah bilir.
Rabbim gönlüne göre versin.
canım benim eşim dr konusunda istekli değildi olursa olur olmazsa olur diyor
ayrıca diyorki bir tanesi doğal yoldan geldi gelen yolu biliyor diyor
ben en son 6 ay önce gitmiştim dr herşey yolunda dedi ama bilemiyorum tam bir kontrol olmadı benim ve eşim için
sizde bir sıkıntı varmı
merhabalar benimde 6 yaşında bir oğlum var 2 yılı geçkin istiyoruz hayırlısı ile gelir kuzularımız inşallah
memnun oldum canım hayırlısı ile gelir inşallah kuzularımız
yeşimcim inşallah inşallah peş peşe hamiş haberleri alalım listemi yapsak
hoşgeldiniz canım inan ben bilmiyorum bu konuda birşey rabbim gönlünüze göre versin
Ayyy kizlar bende kiz bebis isyoruuummm bilen varsa banada yardımcı olsunn bak adetim iki güne bitecek denemeler baslicak haftaya sık ilişki dediğiniz hergün mu yani
HTC phone ile...
ben bu ay 13-15-17 günleri değerlendirdim bugün 19. Günüm bakalım atlamayız inşallah
sizlerde durum nasıl
10 temmuz da oldum şimdiyeniden oluyor gibiyim kısaca düzensiz :)
Aşılama önermedi mi hiçbir doktor sana canım...
BAT-Listemiz
ecetuba---30 Temmuz
anneveoglusu-2 Agustos
miracle---6 Ağustos
Seymasude---7 Ağustos
amanda-----12 Ağustos
Zeyno-----16 Ağustos
egeninannesi-18Ağustos
BAT-Listemiz
ecetuba---30 Temmuz
anneveoglusu-2 Agustos
miracle---6 Ağustos
Seymasude---7 Ağustos
amanda-----12 Ağustos
Zeyno-----16 Ağustos
egeninannesi-18Ağustos
Dea_Tacita--29 Ağustos
Hayır klomen kullandırdı bir ay 2 tane yumurta oldu çatladı başka bi dr rahim filmi çekelim dedi ben de sıkıldım artık dr lardan bıraktım kendi haline
hergün değil canım, gün aşırı, bir gün ilişki bir gün mola şeklinde... Allah gönlüne göre versin inşallah...
Eğer adet döngün 28-30 gün ise gayet başarılı diye biliyorum... Gelsin minnoşlar da bizde teyze olma havasına girelim değil mi?
bat-listemiz
ecetuba---30 temmuz
anneveoglusu-2 agustos
miracle---6 ağustos
seymasude---7 ağustos
amanda-----12 ağustos
zeyno-----16 ağustos
egeninannesi-18ağustos
böyle dönemlerin ne kadar sıkıntılı olduğunu biliyorum. Ama biraz sabır lazım, gayret lazım. Evet çok uğraşıyoruz, doktorlarda ara sıra can sıkıyor ama sonundaki mucizeyi düşününce insan güç buluyor.
Benim 4 yaşında bir kızım var ona kavuşmak için 7 sene bekledim. Ne test kaldı yaptırmadığım ne rahim filmi ne iyi doktor araştırması. Klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi sırasında ikizlerime hamile kaldım ama bu mutluluk uzun sürmedi biri düştü biri dış gebelik oldu tüpümün biri alındı.
Kısa bir süre sonra toparlanıp hemen tüp bebek tedavisine başladım ve allaha şükürler olsun ilk denememde kızıma kavuştum.
Inşallah sende allahın izni ile en kısa zamanda kavuşursun bebeğine,
yılmak yok mücadeleye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?