ben bu ay 13-15-17 günleri değerlendirdim bugün 19. Günüm bakalım atlamayız inşallah
sizlerde durum nasıl
Böyle dönemlerin ne kadar sıkıntılı olduğunu biliyorum. Ama biraz sabır lazım, gayret lazım. Evet çok uğraşıyoruz, doktorlarda ara sıra can sıkıyor ama sonundaki mucizeyi düşününce insan güç buluyor.
Benim 4 Yaşında bir kızım var ona kavuşmak için 7 sene bekledim. Ne test kaldı yaptırmadığım ne rahim filmi ne iyi doktor araştırması. Klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi sırasında ikizlerime hamile kaldım ama bu mutluluk uzun sürmedi biri düştü biri dış gebelik oldu tüpümün biri alındı.
Kısa bir süre sonra toparlanıp hemen tüp bebek tedavisine başladım ve Allaha Şükürler olsun ilk denememde kızıma kavuştum.
İnşallah sende Allahın izni ile en kısa zamanda kavuşursun bebeğine,
Yılmak yok mücadeleye devam
Kızlar erkek çocuk için bi formül varsa bana da diyin
Hedef 48
Sen kızı söyle önce
Ayy cok güldümmmmm...ilki formulsuz geldi cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok gecmis olsun bende yaşadım bu acı deneyimi.
Insallah en yakin zamanda hamile kalırsınız
çok geçmiş olsun canım rabbim sağlıkla tekrarını nasip etsin
Hahayttt aynen benim ikiside formülsüz
Ama şundan eminim iki kızımdada sol tarafıma yattım ben soluma yatarak uyurum çünkü.
Erkek için sağa yat demişti bi teyze ondan dikkatimi çekti.
Bunu unutmiyim ben oglandan sonra hep soluma yattım iki senedir öyle devam edeyim buna :-D:-D:-D:-D
Hedef 48
BAT-Listemiz
ecetuba.................30 Temmuz
anneveoglusu...........2 Agustos
miracle....................6 Ağustos
Seymasude..............7 Ağustos
amanda.................12 Ağustos
Zeyno....................16 Ağustos
egeninannesi..........18 Ağustos
Dea_Tacita.............29 Ağustos
Yaşasınnnn neredeyse her hafta iki hamiş adayımız varrrrr...
Böyle dönemlerin ne kadar sıkıntılı olduğunu biliyorum. Ama biraz sabır lazım, gayret lazım. Evet çok uğraşıyoruz, doktorlarda ara sıra can sıkıyor ama sonundaki mucizeyi düşününce insan güç buluyor.
Benim 4 Yaşında bir kızım var ona kavuşmak için 7 sene bekledim. Ne test kaldı yaptırmadığım ne rahim filmi ne iyi doktor araştırması. Klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi sırasında ikizlerime hamile kaldım ama bu mutluluk uzun sürmedi biri düştü biri dış gebelik oldu tüpümün biri alındı.
Kısa bir süre sonra toparlanıp hemen tüp bebek tedavisine başladım ve Allaha Şükürler olsun ilk denememde kızıma kavuştum.
İnşallah sende Allahın izni ile en kısa zamanda kavuşursun bebeğine,
Yılmak yok mücadeleye devam
Listemiz,hayırlı olsun bu liste hamis listesine dönsün insaallah ağustosta bol bol müjde alalım Allah in izniyle :)
HTC phone ile...
Bu gidişle ben bu ayı boş geçicem gibi görünüyor. Dün gece erken gelmedi diye kocamla aramız limoni. Bugün de annemlerdeyim. Tam yumurtlama döneminde. Bilmiyorum noolucak
Kızlar Çin takvimine baktiniz mı?
Cinsiyet olarak ne gösteriyor :)
Bu gidişle ben bu ayı boş geçicem gibi görünüyor. Dün gece erken gelmedi diye kocamla aramız limoni. Bugün de annemlerdeyim. Tam yumurtlama döneminde. Bilmiyorum noolucak
İnşallaaahhhh bu mübarek ayda kabul olur inş
Bi koşu eve gideydinizzz kız kaçar mı bugünler
Ay aklıma bi film geldi kadının yumurtlama zamanı alarmı çalıyordu nerde olsa atlıyodu adama
Hedef 48
Hahaa alemsin vallaa
Senin su imzadaki hedef48 ne ki?
He ben diyet yapıyordum hedefim 48 di ama bu gidişle yalan oldu56 kiloya düştüm 62.5 kiloydum bekarken48 dim diye taktım espiri konusu oldu bizim topikte öyle ondan yani :)
Hedef 48
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?