2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

İnşallah da ne bileyim her dr bir şey dedi ilk çocuğum da doğal yollardan olunca dr dr gezmeyim ne zmn nasipse o zmn olsun diyorum ama bilmiyorum lafam karışık işin açıkcası

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen kızı söyle önce
Ayy cok güldümmmmm...ilki formulsuz geldi cnm

Hahayttt aynen benim ikiside formülsüz
Ama şundan eminim iki kızımdada sol tarafıma yattım ben soluma yatarak uyurum çünkü.
Erkek için sağa yat demişti bi teyze ondan dikkatimi çekti.

Hedef 48

Listemiz,hayırlı olsun bu liste hamis listesine dönsün insaallah ağustosta bol bol müjde alalım Allah in izniyle :)

HTC phone ile...

Canım en kısa zamanda ikinci bebeğine de kavuşursun inşallah. Ben bişey sorcam. Alınan tüpün sağ mı sol tüp mü. Sağ için erkek sol için kız diyorlar ya doğruluk payı var mı acaba diye merak ettim.

Bu gidişle ben bu ayı boş geçicem gibi görünüyor. Dün gece erken gelmedi diye kocamla aramız limoni. Bugün de annemlerdeyim. Tam yumurtlama döneminde. Bilmiyorum noolucak

İnşallaaahhhh bu mübarek ayda kabul olur inş

Offf yaaa
Çok kızdım bende eşine suan...
Hayırlısı cnm

Kızlar Çin takvimine baktiniz mı?
Cinsiyet olarak ne gösteriyor :)

Bi koşu eve gideydinizzz kız kaçar mı bugünler
Ay aklıma bi film geldi kadının yumurtlama zamanı alarmı çalıyordu nerde olsa atlıyodu adama

Hedef 48

Bi koşu eve gideydinizzz kız kaçar mı bugünler
Ay aklıma bi film geldi kadının yumurtlama zamanı alarmı çalıyordu nerde olsa atlıyodu adama

Hedef 48

Hahaa alemsin vallaa
Senin su imzadaki hedef48 ne ki?

Hahaa alemsin vallaa
Senin su imzadaki hedef48 ne ki?

He ben diyet yapıyordum hedefim 48 di ama bu gidişle yalan oldu 56 kiloya düştüm 62.5 kiloydum bekarken48 dim diye taktım espiri konusu oldu bizim topikte öyle ondan yani :)

Hedef 48

He ben diyet yapıyordum hedefim 48 di ama bu gidişle yalan oldu 56 kiloya düştüm 62.5 kiloydum bekarken48 dim diye taktım espiri konusu oldu bizim topikte öyle ondan yani :)

Hedef 48

48 de cok zayıf bee... iyiki hedefinize ulasamamissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…