2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Günaydın. ..Yüce Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin. Gönlünüzden geçeni kucagimiza versin insallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1406093553583.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 34
Ben bugünü de boş geçme derim hatta garanti olsun 21.günü de

malesef eşimle sızmışız oğlanı uyuttuktan sonra canım yaaa

tühh kötü olmuş canım yaaa

Kızlar Çin takvimine baktiniz mı?
Cinsiyet olarak ne gösteriyor :)

ben hiç bakmadım ama oğlumda hamile kaldıktan sonra öğrenmiştim o takvimi baktığımda tutmuştu, ben kendi adıma cinsiyete bakmıyorum rabbim sağlıklı ve hayırlı evladlar nasip etsin hepimize

Günaydın. ..Yüce Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin. Gönlünüzden geçeni kucagimiza versin insallah.

Yeşimcim allah razı olsun canım rabbim seninde kalbinden geçenleri hayırlısı ile önüne getirsin

Sagol cnm. Aminn hepimizin duaları kabul olsun
Haklisin sağlıklı olsun da cinsiyet inemli değil. Şamata olsun diye dun baktım da bende Çin takvimine erkek görünüyo :)

Bende milletten duydum baktım erkek diyor bu aya ama tinmadim veren Allah tir çin takvimi bilemez hiçbirşey ama gönlümde kiz bebis var annemde sürekli kiz istiyor kadının gözünde kalmış kiz bebek kiz olursa herşeyini ben alcam ben bakicam diyor onun içinde istiyorum muradi olsun mutlu olsun ahir ömründe gülsün bi kere

HTC phone ile...

Umarım anneninde seninde gönlünde ki olur...
Bu gece bol bol dua edelim. Dualarimizda birbirimizi unutmayalım Rabbim büyük

Son düzenleme:
İnşaallah cnm bnm bide ben malum adetliyim sadece tesbih mi cekebilicem bien varmı hangi duaları okuyabilirim

HTC phone ile...

dur o zaman banada bakarmısın 37 yaşındayım bu ay ne gözüküyor

Günaydın kızlar kadir gecemiz mübarek olsun hepimize Allah etiğimiz duaları hakkımızda hayırlısı ise kabul etsin inş

allah razı olsun arkadaşlar bende hepinizin tek tek mübarek kadır gecenizi kutluyorum
rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısı ile önünüze çıkarsın inşallah

Hayırlısı nasip bakalım :)

Amin canım inşallah... Evet kızlar bugün dua günü ne mutlu ki bize böyle bir niyetin içindeyken Kadir Gecesine denk geldik. Dualarda birbirimizi unutmak yokkkkk...

malesef eşimle sızmışız oğlanı uyuttuktan sonra canım yaaa

Kısmet canım sağlık olsun. Senin tarihler zaten güzeldi inşallah alacağız o müjdeli haberi

inşallah arkadaşım inşallah dualarımdasınız hepiniz

bakalım merak içindeyim bende bayram sonu için hayırlısı

Âmin cümlemizin inş.
Kız banada bakarmısın bu yıl 29 yaşındayım

Hedef 48

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…