Ne kadar zorlu yollardan geçmişşsin Allah sonunda kızını nasip etmiş sana inşaallah kardeşini de gönderir en kısa sürede.Böyle dönemlerin ne kadar sıkıntılı olduğunu biliyorum. Ama biraz sabır lazım, gayret lazım. Evet çok uğraşıyoruz, doktorlarda ara sıra can sıkıyor ama sonundaki mucizeyi düşününce insan güç buluyor.
Benim 4 Yaşında bir kızım var ona kavuşmak için 7 sene bekledim. Ne test kaldı yaptırmadığım ne rahim filmi ne iyi doktor araştırması. Klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi sırasında ikizlerime hamile kaldım ama bu mutluluk uzun sürmedi biri düştü biri dış gebelik oldu tüpümün biri alındı.
Kısa bir süre sonra toparlanıp hemen tüp bebek tedavisine başladım ve Allaha Şükürler olsun ilk denememde kızıma kavuştum.
İnşallah sende Allahın izni ile en kısa zamanda kavuşursun bebeğine,
Yılmak yok mücadeleye devam
:))) hahh hha ne güldüm benim de formülsüz geldi kızımm:)))Sen kızı söyle önce
Ayy cok güldümmmmm...ilki formulsuz geldi cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim kızım solumdaydı ilk sol da hareket etti zaten.Yengemin de erkekti sağda idi sağda hareket etti bu her hamileliğe genellenir mi bilmem.Canım en kısa zamanda ikinci bebeğine de kavuşursun inşallah. Ben bişey sorcam. Alınan tüpün sağ mı sol tüp mü. Sağ için erkek sol için kız diyorlar ya doğruluk payı var mı acaba diye merak ettim.
ben kızımda bakmıştım erkek gösteriyordu ama benim kızım oldu:)))Kızlar Çin takvimine baktiniz mı?
Cinsiyet olarak ne gösteriyor :)
Günaydın. ..Yüce Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin. Gönlünüzden geçeni kucagimiza versin insallah.
Allah bu mübarek gecenin hürmetine dualarımızı kabul eylesin.Hakkımızda hayırlısını versin..Günaydın kızlar kadir gecemiz mübarek olsun hepimize Allah etiğimiz duaları hakkımızda hayırlısı ise kabul etsin inş
Canım en kısa zamanda ikinci bebeğine de kavuşursun inşallah. Ben bişey sorcam. Alınan tüpün sağ mı sol tüp mü. Sağ için erkek sol için kız diyorlar ya doğruluk payı var mı acaba diye merak ettim.
Bin aydan daha hayırlı Kadir gecesine kavuştuk ne mutlu bize Allah dualarımızı kabul eylesin.Dünyamıza barış ve refah gelsin,çocuklar ölmesin,anneler ölmesin,babalar ölmesin.
Bu gecenin hürmetine inşaallah ağustosahamile gireriz
Âmin cümlemizin inş.
Kız banada bakarmısın bu yıl 29 yaşındayım
Hedef 48
Bata son bir hafta kaldı inşaallah güzel haberleri alırım
Erkek :)
Vallaha mı hadi inşşşşşş sağlıklı sıhatli uslu olsun bide
Hedef 48
Bata son bir hafta kaldı inşaallah güzel haberleri alırım
Ne kadar zorlu yollardan geçmişşsin Allah sonunda kızını nasip etmiş sana inşaallah kardeşini de gönderir en kısa sürede.
:))) hahh hha ne güldüm benim de formülsüz geldi kızımm:)))
benim kızım solumdaydı ilk sol da hareket etti zaten.Yengemin de erkekti sağda idi sağda hareket etti bu her hamileliğe genellenir mi bilmem.
ben kızımda bakmıştım erkek gösteriyordu ama benim kızım oldu:)))
Allah bu mübarek gecenin hürmetine dualarımızı kabul eylesin.Hakkımızda hayırlısını versin..
selam kızlar bende geldim.1.bebişim daha 1 yaşında ama ben 7 aylıktan beri hemen çalışmalara başladım korunmadık olursa olsun diye arada büyürler diye .hala olmadı bakalım 6 ay oldu bişeyyok ilk çocuğumda korunmasız 1 yıl sonra oldu bi sorun var ama bakalımzamana bıraktık zaten çok erkendi o aylar şimdi olabilir diye düşünüyorum.
Hedef 48
Allah'ın izni ile açılışı seninle yaparız sonra bizdeeee senin izinden devammmm....
Evet canım zorlu bir dönemdi Allah daha beterleri ile karşılaştırmasın. Şükür ki kızım var ne kadar hamd etsem azdır.
Benide güldürdün benim kızda formülsüz... Kendisi 3 embriyodan en mücadeleci olan olacak ki diğer ikisini geride bırakıp ipi tek başına göğüsdeki
Ama bu da bir gerçek kızı olan oğlu, oğlu olanda kız geçirir içinden. Gayet de doğal Allah Hepimiz gönlüne göre versin.
Çin takvimine göre benim kızda erkek görünüyorduAma genel olarak tutuyor çevremde gırgırına bakılır ama itibar etmeyin derim nacizane ...
selam kızlar bende geldim.1.bebişim daha 1 yaşında ama ben 7 aylıktan beri hemen çalışmalara başladım korunmadık olursa olsun diye arada büyürler diye .hala olmadı bakalım 6 ay oldu bişeyyok ilk çocuğumda korunmasız 1 yıl sonra oldu bi sorun var ama bakalımzamana bıraktık zaten çok erkendi o aylar şimdi olabilir diye düşünüyorum.
Hedef 48
Heee uslu olsun
Alemsin
Erkek çocuğu ve usluluk ikisi bir arada olmayan kavramlar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?