2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Ne kadar zorlu yollardan geçmişşsin Allah sonunda kızını nasip etmiş sana inşaallah kardeşini de gönderir en kısa sürede.
Sen kızı söyle önce
Ayy cok güldümmmmm...ilki formulsuz geldi cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:))) hahh hha ne güldüm benim de formülsüz geldi kızımm:)))
benim kızım solumdaydı ilk sol da hareket etti zaten.Yengemin de erkekti sağda idi sağda hareket etti bu her hamileliğe genellenir mi bilmem.
Kızlar Çin takvimine baktiniz mı?
Cinsiyet olarak ne gösteriyor :)

ben kızımda bakmıştım erkek gösteriyordu ama benim kızım oldu:)))
Günaydın. ..Yüce Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin. Gönlünüzden geçeni kucagimiza versin insallah.

Günaydın kızlar kadir gecemiz mübarek olsun hepimize Allah etiğimiz duaları hakkımızda hayırlısı ise kabul etsin inş

Allah bu mübarek gecenin hürmetine dualarımızı kabul eylesin.Hakkımızda hayırlısını versin..

Bin aydan daha hayırlı Kadir gecesine kavuştuk ne mutlu bize Allah dualarımızı kabul eylesin.Dünyamıza barış ve refah gelsin,çocuklar ölmesin,anneler ölmesin,babalar ölmesin.

Bu gecenin hürmetine inşaallah ağustosa hamile gireriz

İnşallah canım cümlemize nasip etsin Rabbim.
Sağ tüpüm alındı, senin tezine göre doğru sol tüp kaldı kızım oldu. Ama ben bunun tesadüf olduğunu düşünüyorum. Sonuçta tüp bebek de her iki yumurtalıklardaki yumurtaları da topluyorlar. O yumurtalarda hangisi döllendi dışarıda Allah bilir

Amin cnmm.. insallah dualarimiz kabul olur

selam kızlar bende geldim.1.bebişim daha 1 yaşında ama ben 7 aylıktan beri hemen çalışmalara başladım korunmadık olursa olsun diye arada büyürler diye .hala olmadı bakalım 6 ay oldu bişeyyok ilk çocuğumda korunmasız 1 yıl sonra oldu bi sorun var ama bakalımzamana bıraktık zaten çok erkendi o aylar şimdi olabilir diye düşünüyorum.

Bata son bir hafta kaldı inşaallah güzel haberleri alırım

Allah'ın izni ile açılışı seninle yaparız sonra bizdeeee senin izinden devammmm....

Evet canım zorlu bir dönemdi Allah daha beterleri ile karşılaştırmasın. Şükür ki kızım var ne kadar hamd etsem azdır.

Benide güldürdün benim kızda formülsüz... Kendisi 3 embriyodan en mücadeleci olan olacak ki diğer ikisini geride bırakıp ipi tek başına göğüsdeki
Ama bu da bir gerçek kızı olan oğlu, oğlu olanda kız geçirir içinden. Gayet de doğal Allah Hepimiz gönlüne göre versin.

Çin takvimine göre benim kızda erkek görünüyordu Ama genel olarak tutuyor çevremde gırgırına bakılır ama itibar etmeyin derim nacizane ...

Hgnizz... Allah hayirlisiyla versin insallahhh. Zamanı vardır elbet
Cesaretinizede hayran kaldim söylemeden edemiycem :)

inşaallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize.:)))Savaşçı ruhlu kızın mücadeyi kazanmış:))Ben de itibar etmem canım Çin takvmine.Yine tüp bebek mi düşünüyorsun

hoşgeldiniz canım aramıza bebişiniz küçükken işi cezaret etmişsiniz
rabbim sağlıkla tekrarını nasip etsin

Vayyyy harika bu ne hız böyle... Aslında doğru arayı açmanın da bir anlamı yok... Ne zaman geleceğide belli olmuyor bu minnoşların. Bak benim yaş 34 oldu, ikinciyi bulur muyum diye kara kara düşünüyorum.

Saat 16:30'da Doktorda olacağım yumurta gelişmiş mi diye, dua edin olur mu? Ama formüllü dua Hayırlı ise erkek bebiş yumurtası olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…