- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
Vayyyy harika bu ne hız böyle... Aslında doğru arayı açmanın da bir anlamı yok... Ne zaman geleceğide belli olmuyor bu minnoşların. Bak benim yaş 34 oldu, ikinciyi bulur muyum diye kara kara düşünüyorum.
Saat 16:30'da Doktorda olacağım yumurta gelişmiş mi diye, dua edin olur mu? Ama formüllü dua Hayırlı ise erkek bebiş yumurtası olsun
en güzel vakitte karar veriyorsun ara açıldımı zor geliyor
inşaallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize.:)))Savaşçı ruhlu kızın mücadeyi kazanmış:))Ben de itibar etmem canım Çin takvmine.Yine tüp bebek mi düşünüyorsun
çin takvimi bana da erkek diyor:))
Erkek çocuğu ve usluluk ikisi bir arada olmayan kavramlar:))
Vayyyy harika bu ne hız böyle... Aslında doğru arayı açmanın da bir anlamı yok... Ne zaman geleceğide belli olmuyor bu minnoşların. Bak benim yaş 34 oldu, ikinciyi bulur muyum diye kara kara düşünüyorum.
Saat 16:30'da Doktorda olacağım yumurta gelişmiş mi diye, dua edin olur mu? Ama formüllü dua Hayırlı ise erkek bebiş yumurtası olsun
Hadi güzel haber getir sağlıklı olsun adamın dibi olsun formüllü erkek olsun darısı bana olsun.( ay çenem ağrıdı oruç çeneme vurdu)
Hedef 48
Oruç nerene vurmuş bilmem ama bugün pek bir neşelisin gibime geliyor. Allah daim etsin.
Güzel haberler duymaya inan benimde çok ihtiyacım var şu aralar
[B .!.:canım benim inşallah benim güzel geçer dr kontrolün. hayırlı haberlerini alalım. benimde yaş 37 öyle deme bulacağız minnoşları inşallah tez zamanda [/B]
Güzel haberlerle dön insallahhhhhhhhhh
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşaallh uğraşmadan gelir bebeğinYok canım şuan tüp bebek düşünmüyorum. Yumurta takibi yaptıracağım bu ay hatta bugün doktor randevum var. Bakalım nasip olursa olur, olmazsaaaa ne yaparım şuan inan bende bilmiyorum. 27'si normalde yumurtlama günüm ama bu ay klomen kullandım. bugün sat'ın 11.günü İnşallah sağlıklı yumurtalar oluşur da bende yaş daha fazla ilerlemeden kavuşurum bebişime
evet öyle herhalde :))Hee bende azonce sana baktım
Ne bu ya 2015 erkek yılı mi ne
:)))afacanın ön gideni yani senin oğluş:)
bencede benimki düz duvara tırmananlardan oldu hep
canım benim inşallah benim güzel geçer dr kontrolün. hayırlı haberlerini alalım. benimde yaş 37 öyle deme bulacağız minnoşları inşallah tez zamanda
Allahtan iste yeter ki :))ben istiyim de belki kabul olur
Hedef 48
Yok canım şuan tüp bebek düşünmüyorum. Yumurta takibi yaptıracağım bu ay hatta bugün doktor randevum var. Bakalım nasip olursa olur, olmazsaaaa ne yaparım şuan inan bende bilmiyorum. 27'si normalde yumurtlama günüm ama bu ay klomen kullandım. bugün sat'ın 11.günü İnşallah sağlıklı yumurtalar oluşur da bende yaş daha fazla ilerlemeden kavuşurum bebişime
Slm yeni gördüm topigi bir tane oğlum var 14 aylık 2.yi düşünüyorum bende 2-3 ay sonra filan ama yanımızda ailelerimiz yok 2. olursa ikisi ile birlikte uğraşmak zor olacak gibi bakalım hayırlısı: )
İnşallah arkadaşım inan şimdi bile ara ara cesaretim kırılıyor acaba mı diye... Erken anne olmak avantaj derlerdi de inanmazdım. Ne yapalım olan oldu kısmet... Önümüze bakacağız
Aminnnnnn canım inşallahhhhh
i
:)))afacanın ön gideni yani senin oğluş:)
.
bencede hayırlısı artık Allah birde kız verir belki
benim cadı kızımı sevdim şimdi size cevap yazıyorum beni sevmeye devam et diye ağladı kızım az bekle sevecem yine seni.
Hayır işini bırak sev beni şimdi de çantayla bana vuruyor sonra da dedi.Demek beni sevimiyorsun odaya koştu ağlıyor napim ben şimdi bu kızı
Muhabbeti kaçırmışım ben ya
Muhabbeti kaçırmışım ben ya
Hoşgeldin:thumbup:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?