2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Hadi güzel haber getir sağlıklı olsun adamın dibi olsun formüllü erkek olsun darısı bana olsun.( ay çenem ağrıdı oruç çeneme vurdu)

Hedef 48

inşaallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize.:)))Savaşçı ruhlu kızın mücadeyi kazanmış:))Ben de itibar etmem canım Çin takvmine.Yine tüp bebek mi düşünüyorsun

Yok canım şuan tüp bebek düşünmüyorum. Yumurta takibi yaptıracağım bu ay hatta bugün doktor randevum var. Bakalım nasip olursa olur, olmazsaaaa ne yaparım şuan inan bende bilmiyorum. 27'si normalde yumurtlama günüm ama bu ay klomen kullandım. bugün sat'ın 11.günü İnşallah sağlıklı yumurtalar oluşur da bende yaş daha fazla ilerlemeden kavuşurum bebişime

Erkek çocuğu ve usluluk ikisi bir arada olmayan kavramlar:))

bencede benimki düz duvara tırmananlardan oldu hep

canım benim inşallah benim güzel geçer dr kontrolün. hayırlı haberlerini alalım. benimde yaş 37 öyle deme bulacağız minnoşları inşallah tez zamanda

Güzel haberlerle dön insallahhhhhhhhhh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi güzel haber getir sağlıklı olsun adamın dibi olsun formüllü erkek olsun darısı bana olsun.( ay çenem ağrıdı oruç çeneme vurdu)

Hedef 48

Oruç nerene vurmuş bilmem ama bugün pek bir neşelisin gibime geliyor. Allah daim etsin.
Güzel haberler duymaya inan benimde çok ihtiyacım var şu aralar

Slm yeni gördüm topigi bir tane oğlum var 14 aylık 2.yi düşünüyorum bende 2-3 ay sonra filan ama yanımızda ailelerimiz yok 2. olursa ikisi ile birlikte uğraşmak zor olacak gibi bakalım hayırlısı: )

Oruç nerene vurmuş bilmem ama bugün pek bir neşelisin gibime geliyor. Allah daim etsin.
Güzel haberler duymaya inan benimde çok ihtiyacım var şu aralar

He neşelim 3 günlük dünya neşemiz daim olsun hepimizin inş.
Gönlünü ferah tut derdimiz bile tatlı inş o tatlılar hayatımızda olur bizzat.

Hedef 48

[B .!.:
canım benim inşallah benim güzel geçer dr kontrolün. hayırlı haberlerini alalım. benimde yaş 37 öyle deme bulacağız minnoşları inşallah tez zamanda [/B]

İnşallah arkadaşım inan şimdi bile ara ara cesaretim kırılıyor acaba mı diye... Erken anne olmak avantaj derlerdi de inanmazdım. Ne yapalım olan oldu kısmet... Önümüze bakacağız

Güzel haberlerle dön insallahhhhhhhhhh

Aminnnnnn canım inşallahhhhh

inşaallh uğraşmadan gelir bebeğin
Hee bende azonce sana baktım
Ne bu ya 2015 erkek yılı mi ne

evet öyle herhalde :))

:)))afacanın ön gideni yani senin oğluş:)

ben istiyim de belki kabul olur

Hedef 48
Allahtan iste yeter ki :))

inşaallah iyi haberlerle gelirsin inşaallah.

inşallah rabbim mucizesini gösterir sanada benim arkadaşım tüp bebekle doğum yaptı sonra yine hiçbir dr kontrolü altında değilken kendiliğinden gebe kaldı hayırlısı allahtan

ne güzel yaşları yakın olacak aramıza hoşgeldiniz canım benim oğlan 6 yaşında bende çok geç kaldık diye düşünenlerdenim

doğru şimdiki aklım olsa idi evlenir evlenmez bebek için uğraşırdım 27 yaşında evlandim ama hemen bebek istemedik isteyince hemen gelmedi 30 yaşında anne oldum bende

benim cadı kızımı sevdim şimdi size cevap yazıyorum beni sevmeye devam et diye ağladı kızım az bekle sevecem yine seni.
Hayır işini bırak sev beni şimdi de çantayla bana vuruyor sonra da dedi.Demek beni sevimiyorsun odaya koştu ağlıyor napim ben şimdi bu kızı

Muhabbeti kaçırmışım ben ya

oyyy kıyımam ben ona git annesi onunla ilgilen bir ara bakarsın yine bize
ben çalışan olunca rahatım

Dünden beri takip ediyorum ama yok sizinle tanışmamıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…