benimde bugün yarın belli olcak bugün benim için dua edin nolur. 2.kez anne olmak istiyorummmm....
Kandilin mübarek olsun seninde canım .
İnş herşey yoluna girer takma stres yapma
Hedef 48
rabbim yüzüne baksın canım, inşallah bu iki günde yumoşların büyür. ne kadar yumurtaların büyüklüğü
benim kızkardeşiminde büyümüyor istenilen ölçüye ulaşmıyor
bugün dr kaçta gidiyorsun
süper bir hediye olur inşallah bebiş haberi
rabbim gönlünüze göre versin arkadış test gününüzmü
Merhaba bayanlar.. Bende çok istedim 2.kez anne olmayi SMS nasip olmadı..olacak mi da bilmiyorum... 7 aydir sikinti stres ve iki kürtaj oldum.. VIR evladim var çok şükür ama çok istiyor kardeşi olsun..inşallah herkesle beraber bizede nasip olur... Sevgiler...r.
Kızlar isimleriniz ne tanisalim biraz
Ben Yeşim. Ögretmenim. Antalya'dayım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah sabır ve güç versin canım... Hepimiz belli zorlu yollardan geçiyoruz Rabbim bizleri sınıyor. İnşallah bu son olur ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah...
Ben AYDA stop. 4,5 Yaşında bir kızım var stop. 34 yaşındayım stop. 10 yıllık evliyim stop. İstanbul'dan bildiriyorum stop.
Birde 2.Bebek istiyommmm STOP.
Kızlar bana teşhis koyun 😩
Şimdi
1- başım dönüyo gözüm kararıyo
2-sık idrara çıkıyorum
3- sabah midem bulanıyordu ve karnımda ağrı vardı
4- geçen adetim çok az az leke halinde ve 4 gün erken oldu
5-göğüslerime el değmiyor çok ağrıyo
Sizce test alayımmı yoksa adet günümü bekleyimmi
Hedef 48
Allah sabır ve güç versin canım... Hepimiz belli zorlu yollardan geçiyoruz Rabbim bizleri sınıyor. İnşallah bu son olur ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah...
Ben AYDA stop. 4,5 Yaşında bir kızım var stop. 34 yaşındayım stop. 10 yıllık evliyim stop. İstanbul'dan bildiriyorum stop.
Birde 2.Bebek istiyommmm STOP.
Yaa all dedim yaa.
Hatta hadi hadii dedim
Hemen test alıp geliuosun varmi yakinda eczane?
Ben şimdiye on kere yapmistim :)
Yakın değil yabide dışarda bi yağmur bi rüzgar iki çocukla çıkmam mümkün değil. Yağmur durursa 5 gibi çıkıcam alayım sabah yapayım. Ordan iftara gidicez çünkü.
Hedef 48
Aynı dertten muzdaribim her kalktığımda kötü oluyorum. Bide bugün çok midem bulanıyo acı acı karnım ağrıyo bağırsaklarım bozulmuş gibi. Yediğim bişey mi dokundu bilmiyorum.
Kızlar bide biz korunuyoruz halen çalışmaya başlamadık. ama eşim korunuyo eski usül yani :) o şekilde hamile kalma riski varmış.
Şuan çok şüphe ediyorum çok sık idrara çıkıyorum geçen adetim erken ve lekelenme olarak geçti o zaman test yaptım negatifti. Bugün böle bulantı felan olunca acabaaaaaa diyorum.
Hedef 48
Yeni imajımı begenecek misiniz:)
Sade uclara istiyodum saçım katlı olunca katlarda yogun. O yüzden dipten yapıldı.
Memnun oldum Ayda stop
Calismalarinizda basarilar diliyorum nokta
Az oncekilerde gunesteki hali. Bu da gölgede
Benim reglime 5 gün var test vardı evde yaptım negatif çıktı bu ayda bisey yok herhalde.simdi valiz hazırlığına başlıyacam bayram için kayincalideye gidiyoruz yayladalar kışlık koyacam valize buz gibi oralar soba yakiyorlar.
Ben bugün ki doktor randevuma gittim ama güzel haberlerle dönemedim. Benim yumurtalar hiç büyümemiş o nedenle çatlatma iğnesi de vermedi doktor. Anlayacağınız benim bu ay müjdeli bir haber verme olasılığım yok gibi...
Keyfim kaçtı biraz ama ne yapalım hayırlısı böyle demek ki...
Ben kaçtım hepinize iyi akşamlar...
canım erken gebelik testi be bilim çıkar diye düşündüm.Canımı sıkmıyorum Allah nasip ederse olacak.Hııımm demek sizde yaylaya gideceksiniz ne güzel.Daha çok erkennki test için. Moralini bozma.
Bizde cumartesi yaylaya gidicez annemler'k.validemler orda.bunaldik sıcaktan.
Ben bugün ki doktor randevuma gittim ama güzel haberlerle dönemedim. Benim yumurtalar hiç büyümemiş o nedenle çatlatma iğnesi de vermedi doktor. Anlayacağınız benim bu ay müjdeli bir haber verme olasılığım yok gibi...
Keyfim kaçtı biraz ama ne yapalım hayırlısı böyle demek ki...
Ben kaçtım hepinize iyi akşamlar...
Erken gebelik testinden anlamiyorum ben ya nekadar erken yapilabiliyo ki...
Benim reglime 5 gün var test vardı evde yaptım negatif çıktı bu ayda bisey yok herhalde.simdi valiz hazırlığına başlıyacam bayram için kayincalideye gidiyoruz yayladalar kışlık koyacam valize buz gibi oralar soba yakiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?