- 26 Nisan 2011
- 960
- 37
- 118
Slm kızlar bizim denemeler dün itibariyle tamamlandı artık 16 ağustosu beklemeye koyuldum Allah inşaallah sağlıklı hayırlı bereketli bir evlat nasip eder gönlümde ki Rabbime ayandir takdiri onun nasib eyler inşaallah şimdiden heyecan bastı 14 gün nasıl geçecek bakalım
HTC phone ile...
slm anne adayları günaydın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm kızlar bizim denemeler dün itibariyle tamamlandı artık 16 ağustosu beklemeye koyuldum Allah inşaallah sağlıklı hayırlı bereketli bir evlat nasip eder gönlümde ki Rabbime ayandir takdiri onun nasib eyler inşaallah şimdiden heyecan bastı 14 gün nasıl geçecek bakalım
HTC phone ile...
arkadaşlar size bişey danışacağım bundan 3 ay önce spirali çıkartıp muayene oldum ve 3 cm kist olduğu söylendi 1 ay içinde ilaç kullanıp adet dönemimde kontrole gittim kist in eridiğini söyledi Dr.
şimdi 2 aydır sadece regl sadece 1 gün sürüyor Ramazan olduğu için Dr a gidemedim fakat bi terslik olduğunu düşünüyorum
hiç 1 günde adet biter mi acaba ?
benimde aklıma geliyor o ihtimal ama Haziran ayında ultrasona girmiştim bişey görünmüyordu
bu ay günümü bekliyorum ayın 5 inde az kaldı bakalım hayırlısı
bende heyecanlıyım
Bide canım uyguladığın bi formül mü var? Erkek veya kız bebek için :) paylaşırsan çok mutlu edersin
Tevekkül eden insan huzurlu insandır.
Bir oğlum var Allah biliyor kiz bebek istiyorum sık iliski denedik hergün oldu yumurta normalde bugün catlicakti ama dun gece sabaha karşı çatladı yani yumosa denk geldi bakalım nasip kısmet hayırlı sağlıklı eli yüzü düzgün bereketli olsun inşaallah oglanda kızda başımın tacı
HTC phone ile...
Bir oğlum var Allah biliyor kiz bebek istiyorum sık iliski denedik hergün oldu yumurta normalde bugün catlicakti ama dun gece sabaha karşı çatladı yani yumosa denk geldi bakalım nasip kısmet hayırlı sağlıklı eli yüzü düzgün bereketli olsun inşaallah oglanda kızda başımın tacı
HTC phone ile...
canım yumurtanın be zaman çatladığını nereden biliyorsun
merhaba arkadaşlar nasılsınız..
benim regl geçeli 4.gün üff beklemek ne zor ha oldum ha olacam diye bekiyorum.kendimi hamile gibi de hissetmiyorum.Vücudum bana oyun oynuyor
yarını da beklicem bakalım.
Günaydınnnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sorma valla sanki ben bekliyorum burda
Tevekkül eden insan huzurlu insandır.
ayy canım seni de mi strese soktum :))ben dayanamıyacam birazdan eczaneye gidip test alıcam 2 gün geçti sayılır diğer testten bakalım biraz da korkuyorum negatifi görmekten:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?