2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

cnm ben4 ay once gıtıım bır sorun yok hormonlar ıyı rahım temız yumurtlıklarım bıraz tembel ama olur dedı bende daha gıtmıyorum 4 yasındsa bı kızım var benım oda 5 sene sonra oldu kendılıgınden o yuzden rabbım ne zamndı nasıp ederse o zzamn olsun ınsallah

ayy canım seni de mi strese soktum :))ben dayanamıyacam birazdan eczaneye gidip test alıcam 2 gün geçti sayılır diğer testten bakalım biraz da korkuyorum negatifi görmekten:))

bende merak ettim al gel de bize bildir Ecetuba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cn nıye tamalandı dıyorsunkı ınsallah vardır yadadaha adetınde varmıs bence calısmalrı bırakma ben ılkk kızımda adete 1 hafta kala falan hamılşe kaldım umudunu kesme

cnm ınsallah bırsey vardır bazen hormonlar sasırıyor bu sıcak havalar bende 2 aydır cok az hatta olmuyor gıbıyım gunumd oluyorum ama az az neyse ınsallha vardır bebısın

Aynen vakti ne zamansa ozaman olur dediğin gibi.

Tevekkül eden insan huzurlu insandır.

cn nıye tamalandı dıyorsunkı ınsallah vardır yadadaha adetınde varmıs bence calısmalrı bırakma ben ılkk kızımda adete 1 hafta kala falan hamılşe kaldım umudunu kesme

Gülom yumurtlama oldu diye kestim ben yoksa devam edicektin

HTC phone ile...

kızlar tam testi aldım eve geldim yapacaktım adet oldum bu kadar olur yani neyse bu ay da nasip değilmiş.

kızlar tam testi aldım eve geldim yapacaktım adet oldum bu kadar olur yani neyse bu ay da nasip değilmiş.

hayırlısı olsun canım bi dahaki ay inş denemelere devam 😉😉

Aaaa sağlık olsun canım kısmet

hayırlısı olsun canım bi dahaki ay inş denemelere devam 😉😉

sağolun arkadaşlar sanırım hava değişiminden gecikme yaşadım 6. ayı da böyle noktaladık.kafamdan artık hamile kalma düşüncesini atmak istiyorum yorucu bir süreçmiş.Yıllardır uğraşanlar var ne kadar zor olduğunu anladım. 2 kez ilk aydan hamile kaldım hiç zorlanmadan bu da öyle olur sandım öyle olmuyormuş.Canım biraz sıkılmadı değil taktiri ilahi mevlam yaratmadı demek ki bizden bir ruh daha..

Kızlar bende adet oldum erken oldum bat 7 ağustostu ama günlerim değişti heralde geçen ayda 3-4 gün erken olmuştum

Bende bekliyorum ikinciyi gelmek bilmedi 3 aydır geçen ay da kimyasal gebelik çıktı bakalım bu ay günüm den 2 gün geçti sancı var görüntü yok bekliyorum kırmızı kart yemem ins

Bende bekliyorum ikinciyi gelmek bilmedi 3 aydır geçen ay da kimyasal gebelik çıktı bakalım bu ay günüm den 2 gün geçti sancı var görüntü yok bekliyorum kırmızı kart yemem ins

kırmızı kart süpermişşşşşş
Hayırlısıyla güzel haberler alırsın inş

Kızlar bende adet oldum erken oldum bat 7 ağustostu ama günlerim değişti heralde geçen ayda 3-4 gün erken olmuştum

Sen de erken oldun hayirlisi.düzen sasti herhalde. Ağustosu iyi değerlendirelim artik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen de erken oldun hayirlisi.düzen sasti herhalde. Ağustosu iyi değerlendirelim artik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet inş ovülasyon testlerinden alıcam ona göre çalışırız
2 çizgi koyu olunca erkek bebek ihtimali yüksek oluyormuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…