Ikinciyi Allah nasip ederse 2 senedir istiyoruz ama bir senedir doktora gidiyorum aşılama yaptırdım tutmadı o yüzden şuan bat tarihini tam kestiremiyorum sen doktora gidiyormusun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba arkadaşlar nasılsınız..
benim regl geçeli 4.gün üff beklemek ne zor ha oldum ha olacam diye bekiyorum.kendimi hamile gibi de hissetmiyorum.Vücudum bana oyun oynuyor
yarını da beklicem bakalım.
ayy canım seni de mi strese soktum :))ben dayanamıyacam birazdan eczaneye gidip test alıcam 2 gün geçti sayılır diğer testten bakalım biraz da korkuyorum negatifi görmekten:))
Slm kızlar bizim denemeler dün itibariyle tamamlandı artık 16 ağustosu beklemeye koyuldum Allah inşaallah sağlıklı hayırlı bereketli bir evlat nasip eder gönlümde ki Rabbime ayandir takdiri onun nasib eyler inşaallah şimdiden heyecan bastı 14 gün nasıl geçecek bakalım
HTC phone ile...
arkadaşlar size bişey danışacağım bundan 3 ay önce spirali çıkartıp muayene oldum ve 3 cm kist olduğu söylendi 1 ay içinde ilaç kullanıp adet dönemimde kontrole gittim kist in eridiğini söyledi Dr.
şimdi 2 aydır sadece regl sadece 1 gün sürüyor Ramazan olduğu için Dr a gidemedim fakat bi terslik olduğunu düşünüyorum
hiç 1 günde adet biter mi acaba ?
cnm ben4 ay once gıtıım bır sorun yok hormonlar ıyı rahım temız yumurtlıklarım bıraz tembel ama olur dedı bende daha gıtmıyorum 4 yasındsa bı kızım var benım oda 5 sene sonra oldu kendılıgınden o yuzden rabbım ne zamndı nasıp ederse o zzamn olsun ınsallah
cn nıye tamalandı dıyorsunkı ınsallah vardır yadadaha adetınde varmıs bence calısmalrı bırakma ben ılkk kızımda adete 1 hafta kala falan hamılşe kaldım umudunu kesme
Aynen vakti ne zamansa ozaman olur dediğin gibi.
Tevekkül eden insan huzurlu insandır.
Gülom yumurtlama oldu diye kestim ben yoksa devam edicektin
HTC phone ile...
kızlar tam testi aldım eve geldim yapacaktım adet oldum bu kadar olur yani neyse bu ay da nasip değilmiş.
kızlar tam testi aldım eve geldim yapacaktım adet oldum bu kadar olur yani neyse bu ay da nasip değilmiş.
Aaaa sağlık olsun canım kısmet
hayırlısı olsun canım bi dahaki ay inş denemelere devam 😉😉
offf ya nasıl heycanlı heycanlı okuyordum he neyse canım vardır bi hayır bundada...
Bende bekliyorum ikinciyi gelmek bilmedi 3 aydır geçen ay da kimyasal gebelik çıktı bakalım bu ay günüm den 2 gün geçti sancı var görüntü yok bekliyorum kırmızı kart yemem ins
Kızlar bende adet oldum erken oldum bat 7 ağustostu ama günlerim değişti heralde geçen ayda 3-4 gün erken olmuştum
Sen de erken oldun hayirlisi.düzen sasti herhalde. Ağustosu iyi değerlendirelim artik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kırmızı kart süpermişşşşşş
Hayırlısıyla güzel haberler alırsın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?