denemediğim ovulasyon testi kaldı onu da deneyecem bakalım erkek kız fark etmez sağlıklı versin de RabbimEvet inş ovülasyon testlerinden alıcam ona göre çalışırız
2 çizgi koyu olunca erkek bebek ihtimali yüksek oluyormuş :)
Tevekkül eden insan huzurlu insandır.
canlarım benım ınsallahh agustosta teker teker mavi pembe kartlar alısrız gelsın bebişler dolsun göbişlerrrrrr
denemediğim ovulasyon testi kaldı onu da deneyecem bakalım erkek kız fark etmez sağlıklı versin de Rabbim
İnşaallah canım ya artik gelsin bebislerimiz 7 aya girdim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende 10 cu aya
Ayy canım benim inşaallah bu aya yüzümüz güler pes etmek yok.bugün adet olunca depresif bir hale büründüm bu boyle olmaz dedim sonra.Rabbim en iyi zamanı biliyor imitihan oluyoruz belki de.bu imtihanını sonunda güzel bir hediye olacak ben inanıyorum.
kızlar tam testi aldım eve geldim yapacaktım adet oldum bu kadar olur yani neyse bu ay da nasip değilmiş.
Hadi yaa bu ay baya umutluydum canım ben senden ama kısmet değilmiş demek ki. Bence çok kafaya takma. Ben oğlumda iki ay çok stres yapmıştım. Sonra amaan dedim olursa olur. Üçüncü ay hamile kaldım. Çok düşünmemeye çalış en hayırlı zamanda gelecek inş bebişinBenim de adet belirtileri başladı bu arada . Bel ağrısı göğüs sızlaması falan. Kırmızı kart geliyor gibi görünüyor.
our olur bal gıbı molur olacakta ınsllah hz zekerıyya 95 yasında ksır oldugu halde karısı hamıle kalmıs merak etme olur yetrkı rabbım oldesın
Ovülasyon testlerimi sipariş verdim adetimden sonra inş onlara göre çalışmalara başlıycam. Benim iki kızımda da ilk ay hamile kaldım hemen bakalım bunda nasıl olcak
hadi hayırlısı ben de ilk bebeğime ve kızıma ilk aydan hamile kaldım ama bu nazlı çıktı 6 aydır gelmiyor
Hu hu
Buyrun benim
Ben kendimden umutluydum ama hava değişimi gecikmesi yaşamışım.Kıızımda hiç beklemedim hemen oldu bu nazlı çıktı.
inşaallah sağlıkla gelsin ablası çok hasret kaldı ona.Belki adetten değildir belirtiler.Görünmez belki kırmızı kart.
Ovülasyon testlerimi sipariş verdim adetimden sonra inş onlara göre çalışmalara başlıycam. Benim iki kızımda da ilk ay hamile kaldım hemen bakalım bunda nasıl olcak
Nasıl gidiyor kızlar bizim tatil bitti yarına yolculuk var
Valla ben tatile çıkmadım zaten evdeyim temizlikle boğuşuyorum erkenden regl oldum bugün 5 gün erken oldum. Nasıl geçti inş güzel verimli bir tatil olmuştur 😃
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?