2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

canlarım benım ınsallahh agustosta teker teker mavi pembe kartlar alısrız gelsın bebişler dolsun göbişlerrrrrr

Evet inş ovülasyon testlerinden alıcam ona göre çalışırız
2 çizgi koyu olunca erkek bebek ihtimali yüksek oluyormuş :)

Tevekkül eden insan huzurlu insandır.
denemediğim ovulasyon testi kaldı onu da deneyecem bakalım erkek kız fark etmez sağlıklı versin de Rabbim

canlarım benım ınsallahh agustosta teker teker mavi pembe kartlar alısrız gelsın bebişler dolsun göbişlerrrrrr

İnşaallah canım ya artik gelsin bebislerimiz 7 aya girdim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy canım benim inşaallah bu aya yüzümüz güler pes etmek yok.bugün adet olunca depresif bir hale büründüm bu boyle olmaz dedim sonra.Rabbim en iyi zamanı biliyor imitihan oluyoruz belki de.bu imtihanını sonunda güzel bir hediye olacak ben inanıyorum.

our olur bal gıbı molur olacakta ınsllah hz zekerıyya 95 yasında ksır oldugu halde karısı hamıle kalmıs merak etme olur yetrkı rabbım oldesın

kızlar tam testi aldım eve geldim yapacaktım adet oldum bu kadar olur yani neyse bu ay da nasip değilmiş.

Hadi yaa bu ay baya umutluydum canım ben senden ama kısmet değilmiş demek ki. Bence çok kafaya takma. Ben oğlumda iki ay çok stres yapmıştım. Sonra amaan dedim olursa olur. Üçüncü ay hamile kaldım. Çok düşünmemeye çalış en hayırlı zamanda gelecek inş bebişin Benim de adet belirtileri başladı bu arada . Bel ağrısı göğüs sızlaması falan. Kırmızı kart geliyor gibi görünüyor.

Ben kendimden umutluydum ama hava değişimi gecikmesi yaşamışım.Kıızımda hiç beklemedim hemen oldu bu nazlı çıktı.
inşaallah sağlıkla gelsin ablası çok hasret kaldı ona.Belki adetten değildir belirtiler.Görünmez belki kırmızı kart.

Ovülasyon testlerimi sipariş verdim adetimden sonra inş onlara göre çalışmalara başlıycam. Benim iki kızımda da ilk ay hamile kaldım hemen bakalım bunda nasıl olcak

hadi hayırlısı ben de ilk bebeğime ve kızıma ilk aydan hamile kaldım ama bu nazlı çıktı 6 aydır gelmiyor

Valla ben tatile çıkmadım zaten evdeyim temizlikle boğuşuyorum erkenden regl oldum bugün 5 gün erken oldum. Nasıl geçti inş güzel verimli bir tatil olmuştur 😃

Ablasının onu nasıl beklediğinden haberi yok tabi. Bilse koşa koşa gelirdi :) canım allahtan ümit kesilmez ama hamile kalırsam çok süpriz olur bana

3. de ablaları gibi bekletmeden gelir inşallah canım hayırlısıyla.

regl olanlar aman pes etmeyin olacak olacak Allah'ın izniyle
bende de regl belirtileri başladı malesef

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nasıl gidiyor kızlar bizim tatil bitti yarına yolculuk var

Bizim de tatil bitti bugün eve geldik. Adetime 4 gün var işte. Pek umutlu olmasam da bekliyorum

Valla ben tatile çıkmadım zaten evdeyim temizlikle boğuşuyorum erkenden regl oldum bugün 5 gün erken oldum. Nasıl geçti inş güzel verimli bir tatil olmuştur 😃

Çok verimli sayılmaz tatile gelmeden afedersin kahverengi akıntı vardı iki gün kesildi şimdi bu sefer pembe gelmeye başladı herhalde adet olacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…