- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
Benim icinde öyle aslinda. Kaybim olmadan once kız olsun cook istiyodum. Ama şimdi korkularda olunca sağlıklı olsunda farketmez diyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşgeldinnnn
Bu arada bende 5 gün erken bugün regl oldum.yeni bat 30 Ağustos
Tevekkül eden insan huzurlu insandır.
Sağol cnm. Sağlık olsun senin icinde. 30 u güzel bi gun olacak inşallah
Allahım hepimize sağlıklı,tatlı,mis kokulu bebekler versinn.Benim icinde öyle aslinda. Kaybim olmadan once kız olsun cook istiyodum. Ama şimdi korkularda olunca sağlıklı olsunda farketmez diyorum.
Hoşgeldinnnn
Bu arada bende 5 gün erken bugün regl oldum.yeni bat 30 Ağustos
Allahım hepimize sağlıklı,tatlı,mis kokulu bebekler versinn.
batımız aynı seninle hadi bakalım bu ay zaferimiz olsun.
Offf cok kötüyüm ben kızlar. Bosa gecti dun gece ve sabah. Ve biraktim artık herseyi.esimi anlayamiyorum aslada anlayamiycam. Ben umut bagladigim; onun uzerine hayaller kurdugum yavrumu kaybettim ve yeniden olur umuduyla baglandim hayata acimi icime gomdum. Ama kandirmisim kendimi. Çok kötüyüm. Aranizda olmazsam kusura bakmayın. Kafam karmakarışık.
Offf cok kötüyüm ben kızlar. Bosa gecti dun gece ve sabah. Ve biraktim artık herseyi.esimi anlayamiyorum aslada anlayamiycam. Ben umut bagladigim; onun uzerine hayaller kurdugum yavrumu kaybettim ve yeniden olur umuduyla baglandim hayata acimi icime gomdum. Ama kandirmisim kendimi. Çok kötüyüm. Aranizda olmazsam kusura bakmayın. Kafam karmakarışık.
Kizlar yazdiklarinizi okumak cok hosuma gidiyor. Ayni heyecanlari yasiyorum. Adetim gecikti diyenlere test yapiyorum kafamda :)) test yapanlarla ikinci cizgiyi bekliyorum :)) adet oldum diyenlerle uzuluyorum ;(( kocasina kizanlarla kiziyorum :/ ne guzel bir ailemiz var :)) cok sansliyiz. Kimseyle konusamadiklarimizi paylasip destek oluyoruz birbirimize. Iyiki varsiniz. Allah hepimizin gonlune gore versin.
Benim BAT 7 agustos ama dayanamayip erken gebelik testi yaptim veeee tahmin edeceginiz gibi kirmizi karti erken gordum ;( simdi yeniden oyuna girmeyi bekliyorum :/ hayirlisi insallah...
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Selam kizlar
Az once geldik evimize şükür. Özlemisim evimi
Tugbis regl olmussun üzülme cnm bu ay inşallah vardır rabbimin bildigi.
Yeni batınTamda zafer bayramindazaferin gelmeyen kırmızıdan olsun insallahhh cnm. Coskuyla kutlayalim insallahhh
kızlar bn tam bilmiıorm annem olmadgı ıicin soramıyorumda kimseye adetim 3gn gecikti belim aşırı şiddeli agrıyor kasıklarmd agrı goguslerimi sormayın taş resmen bnm gögüsler degl sanki ayaklarmda Agrrıor halsizim sizce hamilemiyim yardmz icin cok sagoln
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy insallah cnm ya digerindede ikinci ay hamile kalmıştım. Bunda da ikinci ayda deniyoruz. Umarim hayirlisiyla olur.
Canım benim sıkma canini erkekler bizim gibi değil yaratilisimiz o kadar farklı ki.benim eşim de öyle kızım 2,yaşındayken istedim bebek asla ikna edemedim yıllar geçti gitti zor ikna oldu simdi de olmuyor.yumurtlama günleri boşa geçiyor.her adet olduğunda eşime kinleniyorum.dun de çok kotu oldum ağladım sizladim.onlar dışa vurmuyor duygularını bizim gibi hassas değiller.Aramıza katil canım sensiz olmaz buralar. Kötü düşündükçe her şey sarpasariyor.Offf cok kötüyüm ben kızlar. Bosa gecti dun gece ve sabah. Ve biraktim artık herseyi.esimi anlayamiyorum aslada anlayamiycam. Ben umut bagladigim; onun uzerine hayaller kurdugum yavrumu kaybettim ve yeniden olur umuduyla baglandim hayata acimi icime gomdum. Ama kandirmisim kendimi. Çok kötüyüm. Aranizda olmazsam kusura bakmayın. Kafam karmakarışık.
Kizlar yazdiklarinizi okumak cok hosuma gidiyor. Ayni heyecanlari yasiyorum. Adetim gecikti diyenlere test yapiyorum kafamda :)) test yapanlarla ikinci cizgiyi bekliyorum :)) adet oldum diyenlerle uzuluyorum ;(( kocasina kizanlarla kiziyorum :/ ne guzel bir ailemiz var :)) cok sansliyiz. Kimseyle konusamadiklarimizi paylasip destek oluyoruz birbirimize. Iyiki varsiniz. Allah hepimizin gonlune gore versin.
Benim BAT 7 agustos ama dayanamayip erken gebelik testi yaptim veeee tahmin edeceginiz gibi kirmizi karti erken gordum ;( simdi yeniden oyuna girmeyi bekliyorum :/ hayirlisi insallah...
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Canım benim sıkma canini erkekler bizim gibi değil yaratilisimiz o kadar farklı ki.benim eşim de öyle kızım 2,yaşındayken istedim bebek asla ikna edemedim yıllar geçti gitti zor ikna oldu simdi de olmuyor.yumurtlama günleri boşa geçiyor.her adet olduğunda eşime kinleniyorum.dun de çok kotu oldum ağladım sizladim.onlar dışa vurmuyor duygularını bizim gibi hassas değiller.Aramıza katil canım sensiz olmaz buralar. Kötü düşündükçe her şey sarpasariyor.
Çok haklısın katılıyorum yorumuna. Biz farklıyız duygusalız onlarda bazen karşımızda böyle gevşek olunca iice çileden çıkıyoruz. Genel olarak her konuda böyledir.
Canım ya sıkma kendini herşey yoluna girer mutlaka. Yaşadıkların ağır gelmiştir eminim. Biraz eşininde yerine koy kendini. Belki oda kendi içinde yaşıyordurr korkularını. Aynı şeyler olur diye cesareti kırılmıştır. Erkekler bizim gibi değil aslında duygusal olarak onlar daha içine kapanık.
Benim ilk kızımda çok zorlandım doğumdan sonra psikolajim bozulmuştu onun beni anlamadığını düşünüyordum. Mide rahatsızlığı çıktı 6 ay ağrı çekti meğer onunda stres sıkıntısı böyle yansımış.
Empati kurarak düşün sinirlenme. Akışına bırak. Aramızda herzaman bulun canım bak bende daha çalışmaya başlamadım ama buraya yazmak iyi geliyo. Muhabbet edip kafa dağıtıyoruz. Üzme kendini
Sizde çalışmalar var en azından. Bizim 3 sene olacak bebeği kaybedeli daha anca kilolarını ver yaparız dedi. Oğlum kardeşim olsa diye tutturuyo. 37 Yaşındayım bekliyorum çalışmalara başlayacaz diye umutla. 40 A kadar yolu var bakalım. Bu arada 63,5 ten 59,5 e indim hedef 55-56. Inşallah boşa umutlandırmıyordur eşim beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?