2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Benim icinde öyle aslinda. Kaybim olmadan once kız olsun cook istiyodum. Ama şimdi korkularda olunca sağlıklı olsunda farketmez diyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoşgeldinnnn
Bu arada bende 5 gün erken bugün regl oldum.yeni bat 30 Ağustos

Tevekkül eden insan huzurlu insandır.

Benim icinde öyle aslinda. Kaybim olmadan once kız olsun cook istiyodum. Ama şimdi korkularda olunca sağlıklı olsunda farketmez diyorum.

Allahım hepimize sağlıklı,tatlı,mis kokulu bebekler versinn.
Hoşgeldinnnn
Bu arada bende 5 gün erken bugün regl oldum.yeni bat 30 Ağustos

batımız aynı seninle hadi bakalım bu ay zaferimiz olsun.

Offf cok kötüyüm ben kızlar. Bosa gecti dun gece ve sabah. Ve biraktim artık herseyi.esimi anlayamiyorum aslada anlayamiycam. Ben umut bagladigim; onun uzerine hayaller kurdugum yavrumu kaybettim ve yeniden olur umuduyla baglandim hayata acimi icime gomdum. Ama kandirmisim kendimi. Çok kötüyüm. Aranizda olmazsam kusura bakmayın. Kafam karmakarışık.

Son düzenleme:

Canim moralini bozma esin istemiyor mu yine... Bir şekilde ikna etmelisin
Bizim tek ilacimiz amacimiz olan yavruya kavuşmak Allahin izniyle ve kavusana kadar denemek

Canım ya sıkma kendini herşey yoluna girer mutlaka. Yaşadıkların ağır gelmiştir eminim. Biraz eşininde yerine koy kendini. Belki oda kendi içinde yaşıyordurr korkularını. Aynı şeyler olur diye cesareti kırılmıştır. Erkekler bizim gibi değil aslında duygusal olarak onlar daha içine kapanık.
Benim ilk kızımda çok zorlandım doğumdan sonra psikolajim bozulmuştu onun beni anlamadığını düşünüyordum. Mide rahatsızlığı çıktı 6 ay ağrı çekti meğer onunda stres sıkıntısı böyle yansımış.
Empati kurarak düşün sinirlenme. Akışına bırak. Aramızda herzaman bulun canım bak bende daha çalışmaya başlamadım ama buraya yazmak iyi geliyo. Muhabbet edip kafa dağıtıyoruz. Üzme kendini

Kizlar yazdiklarinizi okumak cok hosuma gidiyor. Ayni heyecanlari yasiyorum. Adetim gecikti diyenlere test yapiyorum kafamda :)) test yapanlarla ikinci cizgiyi bekliyorum :)) adet oldum diyenlerle uzuluyorum ;(( kocasina kizanlarla kiziyorum :/ ne guzel bir ailemiz var :)) cok sansliyiz. Kimseyle konusamadiklarimizi paylasip destek oluyoruz birbirimize. Iyiki varsiniz. Allah hepimizin gonlune gore versin.

Benim BAT 7 agustos ama dayanamayip erken gebelik testi yaptim veeee tahmin edeceginiz gibi kirmizi karti erken gordum ;( simdi yeniden oyuna girmeyi bekliyorum :/ hayirlisi insallah...

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Hahaytt bu bat 6-7 Ağustos olanlar nolduk biz böyle erkene çektik

Bütün sıkıntıyı kadınlar çekiyor. Bu erkeklere ne oluyor anlamıyorum

Selam kizlar
Az once geldik evimize şükür. Özlemisim evimi
Tugbis regl olmussun üzülme cnm bu ay inşallah vardır rabbimin bildigi.

Yeni batınTamda zafer bayraminda zaferin gelmeyen kırmızıdan olsun insallahhh cnm. Coskuyla kutlayalim insallahhh

cn al bı test yap ınsallah vardır

Ayy insallah cnm ya digerindede ikinci ay hamile kalmıştım. Bunda da ikinci ayda deniyoruz. Umarim hayirlisiyla olur.

cnm sıkılma elbet our bırıncıyı veren rabbım hepsını verır bol bol dua et uzulme cnm benıkm bata 10 gun var ama esım gelelı 5 gun oluyor ınsallah kalırım bua ay

Canım benim sıkma canini erkekler bizim gibi değil yaratilisimiz o kadar farklı ki.benim eşim de öyle kızım 2,yaşındayken istedim bebek asla ikna edemedim yıllar geçti gitti zor ikna oldu simdi de olmuyor.yumurtlama günleri boşa geçiyor.her adet olduğunda eşime kinleniyorum.dun de çok kotu oldum ağladım sizladim.onlar dışa vurmuyor duygularını bizim gibi hassas değiller.Aramıza katil canım sensiz olmaz buralar. Kötü düşündükçe her şey sarpasariyor.

Yorumuna bayıldım ben artik test falan almicam su 6,ayda dünya para verdim testlere hepsi de hüsran oldu kimi silik ikinci çizgi çıktı sevindim hepsi bosmus.Dediğin gibi kimseye söyleyemediklerimizi burada paylaşıyoruz bu cok güzel.

Çok haklısın katılıyorum yorumuna. Biz farklıyız duygusalız onlarda bazen karşımızda böyle gevşek olunca iice çileden çıkıyoruz. Genel olarak her konuda böyledir.

Sanki çocuğu tek kendimiz için istiyoruz.imtihan oluyoruz iste canım Allah onların.kalbine merhamet versin.

Senin eşin en azından çalışma yapıyo. Insanın kaybı olunca daha deli gibi istiyor. Oğlum kardeş istiyorum diye tutturuyo
Eşim kilolarını ver yapalım dedi 63,5 dan 59,5 a indim. Hedef 55-56
inşallah boş yere umutlandırmıyordur. Bu ayın 23 ünde 3 sene dolacak yavrumu kaybedeli hala umutla bekliyorum çalışmalara başlarız diye. 37 Yaşındayım 40 a kadar yolu var diyorum bakalım

Benim eşim bunalıma girmişti resmen bebeği o defnedince ama sanırım çıktı 23 ağustosta 3 sene dolacak kilolarını ver yapalım çocuk demeye başladı

Sizde çalışmalar var en azından. Bizim 3 sene olacak bebeği kaybedeli daha anca kilolarını ver yaparız dedi. Oğlum kardeşim olsa diye tutturuyo. 37 Yaşındayım bekliyorum çalışmalara başlayacaz diye umutla. 40 A kadar yolu var bakalım. Bu arada 63,5 ten 59,5 e indim hedef 55-56. Inşallah boşa umutlandırmıyordur eşim beni

Arkadaş sanki şak diye veriliyo bu kilolar ben de de baya bi kilo var vermek istiyorum aslında da ama bi çabam da yok ben kilo verecem diyetteyim dediğim anda daha çok yiyorum erkekler rahat tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…