2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

cnm ınsallah bırsey vardır bazen hormonlar sasırıyor bu sıcak havalar bende 2 aydır cok az hatta olmuyor gıbıyım gunumd oluyorum ama az az neyse ınsallha vardır bebısın

evet ya dediğin gibi gününde ama çok az oldu hamile değilsem bu hafta içi muayene olmak istiyorum adetimi bekleyeceğim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anneveoglusu naaptı acaba. Onun da adet günü bugündü herhalde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kizlar
Az once geldik evimize şükür. Özlemisim evimi
Tugbis regl olmussun üzülme cnm bu ay inşallah vardır rabbimin bildigi.

Anne ve oglusu fulyaa aklımız sende sirayla geliyo batlarr off cok heyecanlı

Selam kizlar

Gözün aydın canım. Valla ben de özlemişim evimi. Ev gibisi yok. Siz de tam zamanında eve geldiniz :) biz beklemedeyiz sizin için çalışma zamanı artık

Dün çalıştık. Bundan sonrasina bakicaz artık.

Ahh aynen öyle canım ablası deli oldu beklemekten.inşaallah hamile kalirsin canim
3. de ablaları gibi bekletmeden gelir inşallah canım hayırlısıyla.

inşaallah inşaallah 2 olsun da 3. yu düşünemiyorum bile :)
regl olanlar aman pes etmeyin olacak olacak Allah'ın izniyle
bende de regl belirtileri başladı malesef

Evet canım Rabbim nasip edecek sadece zaman lazim.belki olamazsın hamilelikle benziyor zaten belirtiler.
Selam kizlar

Evine hoşgeldin evindeki rahatlık hicbir yerde yok.Var ya canım tam gaza geldim 3 gün geçti 4. gun diye bir güzel dus aldım ezcane yakın zaten geldim tam testi yaparken adet oldum ne acayip bir durum oldu.sonra moralim bozuldu aldım kızımı biraz uyudum kalktim evi temizledim yemek yaptım kendime geldim.zaten yaylaya cikmistik hop hop ede ede dolaştık olsaydı da giderdi yani. Ağustosa insaallah .senden umutluyum olur inşaallah bu ay

Son düzenleme:
Benim yeni batım 30 ağustos hadi bebisim gel artik annen,ablan,baban seni bekliyor.Gel de evimiz mis kokuyla dolsun.

Ya gecikme olunca ister istemez umutlaniyosun. Zor olmus senin icin tam teste odaklanmisken. Neyse elden bişey gelmiyo var bundada vi Hayır deyip yola devam
Insalkah cnm. Kocam beni uyus etmeden calisirsak insallahh olsun bu ay :)

Son düzenleme:
Benim yeni batım 30 ağustos hadi bebisim gel artik annen,ablan,baban seni bekliyor.Gel de evimiz mis kokuyla dolsun.

Yeni batınTamda zafer bayraminda zaferin gelmeyen kırmızıdan olsun insallahhh cnm. Coskuyla kutlayalim insallahhh

Ahh bu kocalar yok mu illa bi arıza çıkarıyorlar.senin hamileliğin yakında oldu canım bence çabuk kalirsin gibi geliyor.

Evet Yesimcim tam da zafer bayramında inşaallah zaferim olur :))

Ahh bu kocalar yok mu illa bi arıza çıkarıyorlar.senin hamileliğin yakında oldu canım bence çabuk kalirsin gibi geliyor.

Ayy insallah cnm ya digerindede ikinci ay hamile kalmıştım. Bunda da ikinci ayda deniyoruz. Umarim hayirlisiyla olur.

kızlar bn tam bilmiıorm annem olmadgı ıicin soramıyorumda kimseye adetim 3gn gecikti belim aşırı şiddeli agrıyor kasıklarmd agrı goguslerimi sormayın taş resmen bnm gögüsler degl sanki ayaklarmda Agrrıor halsizim sizce hamilemiyim yardmz icin cok sagoln

Test yapsana cnm.
Inşallah hamilesindir

ayy canım benim Allahım inşaallah nasip eder sana.Bana da prens ama prenses de olur ikisi de kabulüm

Benim icinde öyle aslinda. Kaybim olmadan once kız olsun cook istiyodum. Ama şimdi korkularda olunca sağlıklı olsunda farketmez diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…