2 kişi arasında kalırsan, 2. Yi seç..

Evet öyle bir şey yaparsa ayvayı yerim zaten umarım yapmaz :18:

Sevgilim beni eve hapsetmeli yaw bana face msn telefon fln yasaklamalı.. O da çok serbest bırakıyor beni ya biraz kısıtlaması lazım aslında beni

Evet öyle bir şey yaparsa ayvayı yerim zaten umarım yapmaz :18:

Sevgilim beni eve hapsetmeli yaw bana face msn telefon fln yasaklamalı.. O da çok serbest bırakıyor beni ya biraz kısıtlaması lazım aslında beni

Kusura bakmada dalgamı geçiyorsun? Sen kendini tutacaksın o seni esir etmeyecek şuan resmen diyorsun ki ben serbest kalırsam direk birine giderim nasıl bir mantık bu af edersin arkadaş çevreni de merak ettim yaşın genç acaba onlara mı özeniyorsun sen. Şuan şu yazdığın ile sevgiline gerçekten acıdım umarım fikirlerin çabuk olgunlaşır.

Resmen dusucelerimi doktun yani, diyorum ki bi heyecan icin deger mi bunca yillik sevgilini birakmaya? Ayni evli erkeklerin yaptigi gibi bu yaptigim

Ama ben sevgilime hata ediyorum, onun arkasindan is ceviriyorum..

Maalesef insan denemeyince aklında hep bi acaba kalır.Ona ulaşamadıkça zor oldukça daha da bağlanıyor olabilirsin.
Ama gönül ilişkileri çok kabul etmez bu acabaları,acaba onla dahamı mutlu olurdum ,"acaba farklı mı olurdu"ya bi dolanırsan daha da çıkamazsın.Her üzüntünde her sıkıntında acaba onunla olsam daha mı mutlu olurdum diyeceksin.Bu hangi tarafta olursan ol geçerli.

Çok yapacağın bir şey yok arkadaşım birine yöneleceksin ve olduğunca kafanı toparlamaya çalışacaksın.Durumun zor açıkcası

Ya hayır dalga geçmiyorum kusura bakma haklısın. Öyle geniş bir arkadaş çevrem yok ama arkadaşlarım arasında ilk sevgilisiyle halen beraber olan bir tek ben varım

Tesekkur ederim.. bir söz var ya ''komşunun bahçesi daima gözüne daha yeşil görünür'' benim durum da öyle misal..

Ya hayır dalga geçmiyorum kusura bakma haklısın. Öyle geniş bir arkadaş çevrem yok ama arkadaşlarım arasında ilk sevgilisiyle halen beraber olan bir tek ben varım

Onların yaşam tarzı seni çekiyor olabilir mi ? Şu yazdıkların ile aslında kendi tuttuğunu görüyorum kültürel ve etik değerlerin olmasa sen salacaksın iyice kendine sanki ama yaşına veriyorum ve ileride umarım geçmişe keşkeler ile bakmazsın. Senin durumun pek iyi değil kusurumu bağışla.

Arkadaşlarım, kuzenlerim gömlek değiştirir gibi sevgili değiştirirler.. Ve hep de mutlu görünüyorlar..

Evet mesela arkadaşça olsa bile erkeklerle konuşmamalıyım

olur mu öyle şey canım
hangı yüzyılda yaşıyoruzz
benımde sevgılım var ama normal erkek arkadaşlarımda var ış yerınden felan
bu gayet doğal, ne zaman sorun olur bılıyor musun, onlara karşı farklı şeyler hıssedersem
sevgılıme hıssedemedığım duyguları onlara karşı hıssedersem sorun olur

Anladım. bnm Sevgilimle duygusal boşluk sorununu bir halletmem gerek öncelikle, böylece başkasından etkilenmem söz konusu olamaz?

Arkadaşlarım, kuzenlerim gömlek değiştirir gibi sevgili değiştirirler.. Ve hep de mutlu görünüyorlar..

Onlar mutlu oluyor ben niye olamayayım diye mi düşünüyorsun? Bak onlar öyle görünür insanların içini bilemezsin çoğumuzda güçlü görünmek adına en yakınımıza bile mutluyum ben rolü yapıyoruz. Onlardan arkadaş olmaz sana söyleyeyim. Bir gün biri sağlam değiştirir onları zaten boş ver öncelik ile onları ve böylelerin çoğu aman ya diye yapıyor sende o duruma düşeceksin gibi düşme benden sana nacizane tavsiyedir.

Sen şuan bence ikisinden de uzaklaş bir kafanı topla senin derdin daha çok hayatını yaşamak ama kendini bu yönde tutuyorsun hayatını yaşayacaksan yaşa bedeli olacaktır illa ama kaldırabileceksen.Bunu yaparkende başkasının hayatını mahvetmeden yap. Erkek ile arkadaş olmamalıyım ne demek arkadaşlık kavramını benimsemiş karşı cinsle de çok güzel arkadaşlık kurulabiliyor hatta dostluk.

İleriye yönelik düşünürsek bu kadar çok sevgili ellerinden geçtiği için en sonunda yıpranmış olacaklar aslında. Ben ne güzel ilk sevgilimle devam ediyorum, bunu niye bozayım, niye sürekli acaba baskasıyla nasıl olurdu diye düşüneyim

Aklımı başıma getirdiniz ya sağolun, hem diğerinin fotolarına bakıp hiç etkilenmemem de iyi oldu valla. Hem burnu da çirkinmiş hiç farketmemişim. Kafamda nasıl bir şekle soktuysam artık çocuğu.

Eğer bir şeyler eksik ise eğer memnun değilsen kendini mecbur hissediyorsan ilişkiye devam ediyor olabilirsin mesela ki önemli olan ilk sevgili olması değil bunu bu şekilde yaşatıp sonlandırabilmektir.

Aklında sürekli gelgitler var ise aklın en ufak boşlukta başksaına kayıyor ise "Şununlada çıksam baksam nasıl olur?" diye düşüncelere giriyorsan sen evliliğe hazır değilsin ve sevgilini gerçek anlamda kalpten sevmiyorsundur aklın ile mantığın ile sadece seviyorsundur. Bu hayatta elbet kişinin kendisi önemli kıymetli ama etrafına başkalarına zarar vermeden. Yazdıklarından dolayı pek sağlıklı ruh hali göremedim sende üstelik çevrede senin aklını çeliyor gibi ve açıkcası burada çok az bir kısmını beyan ettin yaşadıklarının.

İnş. hakkında hayırlısı ne ise o olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…