2 kişi arasında kalırsan, 2. Yi seç..

Tabi ki canım öyle şey olur mu söyle rahatsızlığını biraz kendine gelsin o da

Msjlasarak kavga ederiz bazen de sohbet edelim derim 10 dk olur 15 dk olur bu cevap vermez.. Bi ararım napıyosun niye cevap vermiyosun

Cevap: Oyuna girmiştim

Yahu bişey konuşuyoruz burda niye oyuna giriyosun yaw

İçimi döktüm he

Bence erkek arkadaşını seviyorsun..
İlkokul arkadaşın sadece duygusal boşluğunun bir yansıması.
Sevgilin gözlerinin içine bakıp, aşk dolu şeyler söylese, beraber yeniden süper vakit geçirmeye başlasanız ; ilkokul arkadaşın aklına bile gelmeyecektir.. Tecrübe konuşuyor canım
Hakkında hayırlısı..

bir gönülde iki kişi olmaz..

eğer kalbinden ikinci bir insan geçiyorsa, zaten ilkine karşı duyguların çoktan bitmiş demektir. kopamıyorum demişsin, onun adı bağlılık değil, alışkanlık. bence kalarak ne kendini kandır, ne de karşındakini. ilişkiniz masumiyetini yitirmiş..

Oh oh ilaç gibi geldi bu söylediklerin

2. olan kalbimden değil de sadece aklımdan geçiyormuş canım, önceki sayfalarda konuştuk baya büssürü kişiyle

Duygusal boşlukta olduğuma o yüzden böyle saçmalıklar yaptığıma karar verdik

sevgilimle geri baristim demissin ayrilsan ilkokul arkadasin kabul edecek mi ki seni `? Ne maglum gonul eglendirmeyecegi,
bugun ilkokul arkadasina rastlayip sevgilinden caydiysan yarin birgun bebeklik askina rastlayip ilkokul arkadasindanda vazgecmeyecegin ne maglum Bence ikisinede haksizlik yapiyorsun ikisindende vazgec en iyisi temiz bi sayfa ac

Bunların ayarlısı yok hepsinde var azıcık sorun
Bizde de olur ara sıra yazışalım diye msn ye gireriz birşey yazarım bekleki cevap gelsin nerdesin oyunda
İpin ucunu kaçırdımı azıcık cırlıyorum al işte sana balans ayarı fıstık gibi oluyor bi müddet idare ediyoruz

Erkekler işte onları evirip çevirip biz şekilledireceğiz yoksa anlasın diye beklersek ohooo

o deli kabul ederdi ama sonra kafayı takıp sorun edebilirdi.. sevgilimden vazgeçemedim

Eheheh çok tatlısın :)

Bu arada bi de şöyle düşünmeye başladım (aklımı basıma getirdiniz ya)

Şimdii en ilk 6 ay sevgilime hayrandım, acayip aşıktım, gözüm hiç bi hatasını kusurunu görmezdi.. Sonradan cicim ayları bitti tabi

Ben diğeriyle beraber olmaya karar versem o heyecan da bitecek, cicim ayları bitecek.. Bu sefer de eski sevgilimi unutamıcam

Öyle olacaktır zaten.O ilk heyecanlar ilk mutluluklar maalesef zamanla yerini bilindik bi dinginliğe bırakıyor
Mesela ilk zamanlar tanıyorsun ya yeni yeni bi heyecan var keşfetme arzusu her gün bir farklılık.
Eh zaman ilerledikçe herşeyi öğreniyorsun anlıyorsun leb demeden leblebisini biliyorsun misal.

Mevzu onlar değil mevzu tüm o heyecan merak geçtiğinde sana geride kalan huzur ve mutluluk,ahenk bunları yakaladıysan tamamdır.

Huzur ve mutluluk.. Ah benim buna ihtiyacım var :) Böyle sorumsuz bir sevgiliyle de biraz zor olur :)

4,5 yıllık ilişkinin ilk günlerini hatırla...aşk,tutku,heyecan hepsi vardı değil mi? yıllar gectı aranızda ki ilişki monotonlastı aşkın yerını sevgı saygı aldı......

sonra bır gun karsına biri çıktı....sen ona kapıldın....ama bu da gececek bu ilşkide monotonlaşacak ama yerını huzur alacak mı belki piskopat çıkacak?

cnm bunların hepsi gecıcı baki olan sevgi saygı dostluk huzur aile.......aklından atamaman normal ....uzak gelen hep cekıcıdır zaten....
umarım doğru kararı verırsın ve pişman olmazsın.......

Son düzenleme:
sahsi kanaatim eger iki kisi arasinda kaliyorsan ikisinide sevmiyorsun demektir
yoksa biri gercekten seversen baskasi olmaz ne aklinda ne gönlünde

çok iyi düşünmelisin bence ilkokul arkadaşına dönüpte aradığını bulamama olasılığında çok yüksek bence çünkü 4buçuk seneni bir adama vermişsin ilkokul arkadaşına döndüğünde de bu sefer onu çok özleyeceksin ve geri dönmen bu sefer imkansız olacak seni asla kabul etmeyecek biz insanlar hep bizim olmayanı isteriz.. bence sevgilinle bu aralar pek görüşme onu özle biraz kimi sevi sevmediğini o zaman anlarsın..

Tek birşey soracağım. Bugünlerde hiç depresyon yada ruh sağlığıyla ilgili bir ilaç içtin mi? Evet yada hayır de

Ben de yaşadım bu durumu :)

Direkt başlığa göre cevap vereyim,
o zamanlar çok düşündüm ama 1.yi seçtim.
Şu an o 1. ile 9,5 yıllık evli, 2 de evlat sahibiyiz.

2.yi seçseydim çok pişman olacağımı adım gibi biliyordum.

Yüreginin seçtiğine git derim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…