- Konu Sahibi 19DisiKartaL03
-
Tabi ki canım öyle şey olur mu söyle rahatsızlığını biraz kendine gelsin o da
Bence erkek arkadaşını seviyorsun..
İlkokul arkadaşın sadece duygusal boşluğunun bir yansıması.
Sevgilin gözlerinin içine bakıp, aşk dolu şeyler söylese, beraber yeniden süper vakit geçirmeye başlasanız ; ilkokul arkadaşın aklına bile gelmeyecektir.. Tecrübe konuşuyor canım
Hakkında hayırlısı..
bir gönülde iki kişi olmaz..
eğer kalbinden ikinci bir insan geçiyorsa, zaten ilkine karşı duyguların çoktan bitmiş demektir. kopamıyorum demişsin, onun adı bağlılık değil, alışkanlık. bence kalarak ne kendini kandır, ne de karşındakini. ilişkiniz masumiyetini yitirmiş..
Msjlasarak kavga ederiz bazen de sohbet edelim derim 10 dk olur 15 dk olur bu cevap vermez.. Bi ararım napıyosun niye cevap vermiyosun
Cevap: Oyuna girmiştim
Yahu bişey konuşuyoruz burda niye oyuna giriyosun yaw
İçimi döktüm he
sevgilimle geri baristim demissin ayrilsan ilkokul arkadasin kabul edecek mi ki seni `? Ne maglum gonul eglendirmeyecegi,
bugun ilkokul arkadasina rastlayip sevgilinden caydiysan yarin birgun bebeklik askina rastlayip ilkokul arkadasindanda vazgecmeyecegin ne maglumBence ikisinede haksizlik yapiyorsun ikisindende vazgec en iyisi temiz bi sayfa ac
Bunların ayarlısı yok hepsinde var azıcık sorun
Bizde de olur ara sıra yazışalım diye msn ye gireriz birşey yazarım bekleki cevap gelsin nerdesin oyunda
İpin ucunu kaçırdımı azıcık cırlıyorumal işte sana balans ayarı fıstık gibi oluyor bi müddet idare ediyoruz
Erkekler işte onları evirip çevirip biz şekilledireceğiz yoksa anlasın diye beklersek ohooo
Eheheh çok tatlısın :)
Bu arada bi de şöyle düşünmeye başladım (aklımı basıma getirdiniz ya)
Şimdii en ilk 6 ay sevgilime hayrandım, acayip aşıktım, gözüm hiç bi hatasını kusurunu görmezdi.. Sonradan cicim ayları bitti tabi
Ben diğeriyle beraber olmaya karar versem o heyecan da bitecek, cicim ayları bitecek.. Bu sefer de eski sevgilimi unutamıcam
Öyle olacaktır zaten.O ilk heyecanlar ilk mutluluklar maalesef zamanla yerini bilindik bi dinginliğe bırakıyor
Mesela ilk zamanlar tanıyorsun ya yeni yeni bi heyecan var keşfetme arzusu her gün bir farklılık.
Eh zaman ilerledikçe herşeyi öğreniyorsun anlıyorsun leb demeden leblebisini biliyorsun misal.
Mevzu onlar değil mevzu tüm o heyecan merak geçtiğinde sana geride kalan huzur ve mutluluk,ahenk bunları yakaladıysan tamamdır.
Huzur ve mutluluk.. Ah benim buna ihtiyacım var :) Böyle sorumsuz bir sevgiliyle de biraz zor olur :)
o deli kabul ederdi ama sonra kafayı takıp sorun edebilirdi.. sevgilimden vazgeçemedim
Tek birşey soracağım. Bugünlerde hiç depresyon yada ruh sağlığıyla ilgili bir ilaç içtin mi? Evet yada hayır de
Konunun tamamini okumadim gelismelerden haberim yok ama biraz kararsiz birimisin konuyu daha yeni actin ne cabuk vazgectin :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?