2 kişi arasında kalırsan, 2. Yi seç..

Aranızda doğru düzgün bir şey yaşanmamış ki zaten.
Açık bir dille sevgilini sevdiğini, bir daha seni aramamasını söyle.
Onu sil at kafandan.
Hem bu durumdan sevgilinin de haberi yok ona da haksızlık etme.

Aynı şeyi o sana yapsaydı ve sen öğrenseydin ne olacağını bir düşün...

Onunla tekrar konusayim, ben seni arasam bile bana kanma diyim, bak ben seni ariyom ariyom sonra pasa pasa geri sevgilime donuyom diyim

Cunku bi onceki sefer o kadar artislik yaptim ben sevgilimi cok seviyom diye

Bugun de salak salak izni bitince cocugu aradim, ayrildik o yuzden onu aradim zannetmistir

Son düzenleme:

Yok yok. Biz bazen erkeklere o kadar laf söylüyoruz da. Seni görünce... Çoğu fos kalır yani..

10 ay mı Sevgiline de yazık ama :26:
Sen resmini görünce etkilenmedim diyorsun askerdeki kişi için ama eğer sevgilini çok sevseydin ona ulaşmazdın bile.
Çok karışıksın şu an, biraz yalnız kalıp duygularını tart öyle yoluna devam et bence :44:

Sevgilime dedim ki, askimizi tazeleyelim. Tamam dedi.

2-3 msj atti simdi 20 dk oldu msj yok guyaaa bir sey konusuyoruz

Ben napayim ben napayimm askimizi tazelemek istiyorum

Ayri sehirlerdeyiz gorusme imkanimiz yok

Sevgilime dedim ki, askimizi tazeleyelim. Tamam dedi.

2-3 msj atti simdi 20 dk oldu msj yok guyaaa bir sey konusuyoruz

Ben napayim ben napayimm askimizi tazelemek istiyorum

Ayri sehirlerdeyiz gorusme imkanimiz yok

ne yap biliyomusun??? Sadık olmayı öğren. Beceremiyomusun?? O zaman pes et üzülmeyi öğren... Ya da dürüst olmayı dene. Ya düşüncelerindne sıyrıl bir an önce. Ya da dürüst olup bu yaşadıklarını 1. dediğin insana anlat. Konunun başlığı bile kafanın 2. de olduğunu apaçık belli ediyor.

Ben aslinda acayip sadik bi karakterdim resmen karakterim degisti benim ya eski hallerime donmeyi cok istiyorum

Bencilim kendimi uzecek bisey da yapmam ama

İste ben dedim ki sevgilimle ask tazelicem duygusal bosluktan cikarcam kendimi boylelikle gozum baska kimseyi gormeyecek

öncelikle tabiki sizin hayatınız nasıl mutlu olacaksınız öyle yapın ama 4 yıllık ilişkiden sonra 10 aylık birine tercih edilmek cok acı bi durum sevgiliniz acısından yıkım olur gb geliyor ama kandırılmasından daha iyidir sanırım .

Anaaaaaa senin işde benim yıllar önce yaşadığım olaya dönmüş benki yıllarca plotonik aşık ol komşu oğluna onla yat onla kalk bütün hayallerin rüyalarında dahil onunla ama karşı tarafta çıtttttt yok bide üstüne üstelik sevgilisi de varmış neyse bende biricik aşkımla tanışdım yeniden doğdum tüm hayallerimi bunun üzerine kurdum evlenme hayalleri kuruyoruz bir gün telefon çaldı açtığımda karşımdaki hödükkk bana senin için ölürüm yıllardır aşığım hemde plotonik ama sevgilime rest çekemedim ama o gitti başka biriyle evlendi dedi benim aklımın karışmasına sebep oldu bende gittim 2 aylık tatile düşündüm hangisi diye tabiki benim yakışıklı eşimdi seçimim diğer yarımdı resmen öbürüne nasıl aşık olmuşum diye vallahi tiksindim kendimden veeee yıllar sonra ben tatile gittiğimde çoçuklarımız Park'da. Oynarken arkadaş olmuşlar oda şok bende hanımıylada bayağı muhabbet ettik nasıl hödüükkkk olduğunu anlattı 5 dk bide çok doğru kararmış eşim zaten dünyalara değişmem yakışıklımı

bence sen ne 1. nede 2.seviyon sadece kendini seviyon 2cidende bıkacaksın, yeni aşklara meyinlisin , monotonlaşınca sen yoksun , duygusal kaos senin ki , bence evlenme, oruç tut ,kendini bul ,ne bu oyuncak mı? skıldım atayım, hareketleri

Konu sahibini görünce çok şaşırdım
Sen şu nakliyeci gelin adayı değil miydin
Evet evet osun..

Aklın karma karışık
O söz ne kadar doğru bilemem ama bence şu an ikisini de seçme
Başını ellerinin arasına koy ve düşün

Bu ilk okul arkadaşında bana samimi gelmedi, nasıl yıllardır seni seviyomuş ta evlenmek istiyomuş ta arayıp bulmamış seni ?
Bence sen 4,5 yıllık ilişkideki monotonluktan sıkıldın, ilkokul arkadaşın heyecan kattı . Sevdiğini sanıyorsun ama yanılıyorsun
Çok iyi düşün, öyle hareket et

Son düzenleme:

Nakliyeci gelin adayı mı?

Anlamadım kuzum

Sevgilime böyle bir yıkım yaşatmam.. Aramızın düzelmesini istiyorum eskisi gibi aşk kuşu olalım istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…