bende tövbe estafurullah ama 10 tanede cocugum olsa bende hepsini erkek isterimİki tane kızım var. 10 tane de çocuğum olsa yine kız isterim. Aynı muameleyi bana da yapıyolar. Üçüncü oğlan olsun diyolar aldırış etmiyorum çünkü ne eşimin ne de benim erkek çocuk takıntımız yok. Tabiki Rabbimin işine karışılmaz o neyi uygun görürse öyle olur. 4 kardeşiz biz 3 oğlan bir kız. Ablalarımla birbirimizden çıkmayız yakın oturuyoruz zaten. Abimler de aynı yerde ama yenge hanım bizlerle muhatap olmayı pek sevmez.Kız olsun da varsın çamurdan olsun derler biz de. Yeğenlerim de hep kız benim. Bir tane erkek var. Ne bilim biraz da ondan herhalde kıza alışmışım hamileliklerimde hep kızım olsun diye dua ettim. Kısacası elalemin ağzı torba değil boşver.
Devir artık kız çocuk devri,hiç üzülmeyin.Slm kizlar,
Ben 26 haftalik hamileyim. Bi kizim var 26 aylik. 2. bebegimde kiz olcakmis. Ben cok sevindim ve zaten ikinciyide kiz istiyordum ben:) dedim zaten bi cocuk odam var, kiz kiza ayni odada yatarlar falan. Dedim birbirlerine kanki olurlar. Yani cok istedim ikiside kiz olsun.
Ama etrafimdan okadar cok sey duyuyorumki, sinirden catlicam artik. Ben anlamiyorum bizim milletin nedir bu erkek cocuk meraki??? Iste cinsiyetini soruyorlar kiz diyorum, neyse eli ayagi düzgün olsun diye cevap aliyorum, iyide bu neyse ne yani? Sanki tövbe tövbe hasta falan demisim gibi...
Kendi anneannemle konusuyorum telefon, kiz olcakmis diyorum, bana diyorki ayy cok üzüldüm, ben oglan daha cok seviyorum. Neyse diyor ücüncüyü oglan yaparsin dedi resmen ya... Eltimin iki oglu var, gelmis onu bile laf ediyor, bak diyor ne sansli iki oglu var dedi resmen bana!!!! Ayy cok moralim bozuldu, neysmis arkadas erkek bebek??
Bugünde kaynanam geldi oturmaya iste benim komsuyu görmüs kapida, kadin güya demiski senin gelin kiz olcak diye hic sevinmedi galiba demis. Kv demiski yoo o zaten ikinciyide kiz istiyordu demis...
Yani ben anlamiyorum nedir bu böyle?? Burda kiz erkek ne fark ediyorki?? Niye biz halen baze seylerden kurtulamiyoruz?? Yani takmim diyorum ama insan üzülüyor yani sürekli ayni seyleri duya duya... Icimi biraz olsun rahatlatmak icin yazdim, aslinda daha coook dicek söz varya böylelerine neyse diyorum artik.........
Slm kizlar,
Ben 26 haftalik hamileyim. Bi kizim var 26 aylik. 2. bebegimde kiz olcakmis. Ben cok sevindim ve zaten ikinciyide kiz istiyordum ben:) dedim zaten bi cocuk odam var, kiz kiza ayni odada yatarlar falan. Dedim birbirlerine kanki olurlar. Yani cok istedim ikiside kiz olsun.
Ama etrafimdan okadar cok sey duyuyorumki, sinirden catlicam artik. Ben anlamiyorum bizim milletin nedir bu erkek cocuk meraki??? Iste cinsiyetini soruyorlar kiz diyorum, neyse eli ayagi düzgün olsun diye cevap aliyorum, iyide bu neyse ne yani? Sanki tövbe tövbe hasta falan demisim gibi...
Kendi anneannemle konusuyorum telefon, kiz olcakmis diyorum, bana diyorki ayy cok üzüldüm, ben oglan daha cok seviyorum. Neyse diyor ücüncüyü oglan yaparsin dedi resmen ya... Eltimin iki oglu var, gelmis onu bile laf ediyor, bak diyor ne sansli iki oglu var dedi resmen bana!!!! Ayy cok moralim bozuldu, neysmis arkadas erkek bebek??
Bugünde kaynanam geldi oturmaya iste benim komsuyu görmüs kapida, kadin güya demiski senin gelin kiz olcak diye hic sevinmedi galiba demis. Kv demiski yoo o zaten ikinciyide kiz istiyordu demis...
Yani ben anlamiyorum nedir bu böyle?? Burda kiz erkek ne fark ediyorki?? Niye biz halen baze seylerden kurtulamiyoruz?? Yani takmim diyorum ama insan üzülüyor yani sürekli ayni seyleri duya duya... Icimi biraz olsun rahatlatmak icin yazdim, aslinda daha coook dicek söz varya böylelerine neyse diyorum artik.........
Allah Allahh benim çocuğum olmuyor 2 senedir ama olursa mutlaka kız olsun istiyorum erkek çocuk itici geliyor..Çok şanslısınız kim ne derse desinn
bende erkek çocuklarını severim. daha masum ve sevecen olurlar.
kız çocukları genelde içten pazarlıklı ve çok bilmiş oluyorlar. bir erkek evladım var. allah onu bana sizin yavrularınızı da size bağışlasın. hayırlı evlatlar olsunlar. amaa yine olursa yine erkek evlat isterim, hayırlısıyla...
bu arada oğlumla birbirimize aşığız. bana hergün şarkılar besteliyor, aneeem cannım annem güzelim annem diye :)
yerim.....
erkek çocuk iticimi geliyoAllah Allahh benim çocuğum olmuyor 2 senedir ama olursa mutlaka kız olsun istiyorum erkek çocuk itici geliyor..Çok şanslısınız kim ne derse desinn
benimde oglum bana aşıkbende erkek çocuklarını severim. daha masum ve sevecen olurlar.
kız çocukları genelde içten pazarlıklı ve çok bilmiş oluyorlar. bir erkek evladım var. allah onu bana sizin yavrularınızı da size bağışlasın. hayırlı evlatlar olsunlar. amaa yine olursa yine erkek evlat isterim, hayırlısıyla...
bu arada oğlumla birbirimize aşığız. bana hergün şarkılar besteliyor, aneeem cannım annem güzelim annem diye :)
yerim.....
Pardon da siz de bundan yıllar önce bir kız çocuğu değil miydiniz? Bu nasıl bir yaklaşım pek anlayamadım. Üstelik annesiniz, sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değil demenizi beklerdimbende erkek çocuklarını severim. daha masum ve sevecen olurlar.
yerim.....
Pardon da siz de bundan yıllar önce bir kız çocuğu değil miydiniz? Bu nasıl bir yaklaşım pek anlayamadım. Üstelik annesiniz, sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değil demenizi beklerdim
ya hu arkadaşlar artık fikirlerimize demi katlanamıyorsunuz. evet anneyim evet ben de bir kız çocuğuydum ve evet erkek bebekler, çocuklar daha sevimli kız çocukları da GENELDE çok bilmiş oluyorlar.Ya ben anlamıyorum bu zihniyeti.. O kadar güzel bir noktaya değinmişsin ki.
Demek ki kızı olsa evlat ayrımı yapacak. Kızını çok bilmiş ve içten pazarlıklı olarak görecek. Hayret bir şey ya.. 2 evladını bir tutamayacak demek ki yazık, vallahi yazık böyle düşünenlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?