Beğen butonu geri gelmiş ne güzel...
ben geldim ama yine kimsecikler yok.
irem özgeciğim burada yazılarınla bana destek olmaya çalışıyorsun canım çok teşekkürederim.bende hayırlısı diyorum ama sürekli bir engel çıkıncada kafamda senoryolar kuruyorum,sonrada oturup o senoryalara kendimi inandırıp ağlıyorum,sonrada sürekli mutsuzluk.dilerim senin içinden geçirdiğin gibi olur herşey.geçen gün bir rüya gördüm böyle evliya gibi,büyücü gibi bir adam sıraya girmiş insanlara onlar hakkında birşey diyordu,bende kenarda dikeliyorum bana dediki 3 ay içinde hamile kalacaksın,tabi bu anlattığım tüp bebekten 1 hafta önce falan,bende Allah Allah bu ay tüp bebek tutmuycak galiba düşünürken tüp bebek iptal oldu,dr 2 ay eşime kullan diye hap verdi.şimdi yine senoryo yazıyorum 2 ay eşim ilaçları kullanacak ya kendiliğimden hamile kalıcam yada tüp bebek yapılacak öyle hamile kalıcak,bak tam 3 aya denk geliyor,işte böyle umutlanıp sevinmeye çalışıyorum ben garip...
ama önümde zayıflamak için en azından 3 ayım var,yazda geliyor,ohhh süslenip püslenip gezerim artık.
canım menün de çok fazla karbonhidrat yokmu sencede,patates,pilav,ekmekler,sebze hiç yok.az yiyorsun ama bence menülere sebzede ekle.
yazdıklarına aynen katılıyorum,aslında ben 68 kiloyla diyete başladım ve ilk hafta çok katı bir diyet ve şuankinden fazla spor yapmama rağmen ilk hafta hiç kilo verememiştim ve hatta bir ara vazgeçecektim ama 2.haftada gerçekten insan zayıflamaya başlıyor.pesetmemek lazım,birde kilosu çok olanlar daha çabuk kilo veriyor,6-7 kilo fazlası olanlar daha zor veriyor onu anladım.Dukan diyeti 4.günü beni en son bayıltma derecesinde yere düşürünce ben dukandan vazgeçmiştim,iyi düşünmek lazım ki benim bünyem çok kuvvetlidir halbuki.
ya canım valla interneti ayarlayabilsen keşke
gerçi bendede aynı problem olacak çıkınca ama annemlerde var nternet ama kızdan girebilirmiyim bukadar bir fikrim yok
akrep33 ( 65.7 / 66.6 / -0.9 / -1.37%)
banusultan( 61.5 / / / %)
aybüke07( 67.6 / 68.4/ / %)
karamel_guzel( 77,1 / / / %)
tugbaemrah( 66,8 / / / %)
yaren38( 54.8 / / / %)
herdemk( 65,8 / / / %)
evder( 76.5 / / / %)
genic( 60,2 / / / %)
irem&özge( 68 / / / %)
selennnn( 59.9 / / / %)
seray0307( 65.8 /65.1 /0.7 /1,06 %)
% hesabım doğrumu kızlarrrr
hay Allah akrep yapmış ok.. maydanozluktan çıkıyorummm
akrep33 ( 65.7 / 66.6 / -0.9 / -1.37%)
banusultan( 61.5 / / / %)
aybüke07( 67.6 / 68.2 / -0.6 / -0.89%)
karamel_guzel( 77,1 / / / %)
tugbaemrah( 66,8 / 66.3 / 0.5 / 0.75%)
yaren38( 54.8 / / / %)
herdemk( 65,8 / / / %)
evder( 76.5 / 76.2 / 0.3 / 0.39%)
genic( 59.9 / 59.9 / 0 / 0.00%)
irem&özge( 68 / 66.4 / 1.6 / 2.35%)
selennnn( 59.9 / / / %)
seray0307( 65.8 / 65.1 / 0.7 / 1.06%)
herkese günaydın ve tünaydın pıtırcıklar
bu sefer sizi yakaladım,neler kaynatıyorsunuz bakalım,ben hemen kilo bildirimimi yapayım,62,9 geldim ama akşama yemekli misafirlerim var,o kadar yemeğin içinde ne yapıcam hiç bilmiyorum.zaten hep öyle olur,diyete başlayınca ya bayram olur, ya misafir gelir yada doğumgünü tatil vs...olur.
ben niye bu listede yokum,biröncekinde vardım ama
canım önceki kilonu da yazarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?