14.03.2012 menüm
sabah:2 dilim tam tahıllı ekmek ve 2 dilim kaşarlı tost,şekersiz çay
ara:yok
öğle: 1 kaşık sulu patates,çok az bulgur pilavı,1 kase yoğurt,1 dilim tam tahıllı ekmek
ara:1 bardak şekersiz çay
akşam:1 kase mercimek çorbası,1 dilim tam tahıllı ekmek,azıcıkkaşarlı sucuklu tost
ara:2 çay bardağı şekersiz yayla çayı
4 litre su..
Tırsma cnm eksilme yok tartıda maalesef. :) dukan yaparsan ama beni kesin geçersin çünkü ilk zaman çok iyi kilo verdiriyor. [/COLOR]
düzenli yürüyüşlerin sporun bu işe kesin çözüm getirir kuşum getirir dee tabii başlayabilirsen
kızlar ben gündüzleri çalıştığım için genelde akşamları giriyorum ama akşamları burada hiç kimse olmuyor,herkes genelde sabah giriyor muhabbet ediyor.çoğu kişi yazdıklarımı bile okumuyor sanırım,sorularım hep askıda kalıyor.aslında buna bir çözüm getirsek diycem ama işte kimsenin saati kimseye uymuyor.iki lafın belini kıralım diycem ama akşamları hiçkimseyi yakalayamıyorum
herdemk i ciddi ciddi merak ediyorum..
hava şartlarından dolayı netinin kesik olsuğunu düşünüyorum diğer kötü ihtimaller uzak olsun düşünmek istemiyorum:26:
banucumda gözükmüyor umarım bir sorun yoktur ya
ikisi de iyidir inşallah, uzun süreli giremediği için aslında herdemk telefonunu verseydi akrebe de bu kadar merak içinde kalmasydık
yarın sabah paylaşım yoklaması var
bakalım kimler neden yoklarmışşşş.........
canım geçmiş olsun ewt hemen git doktora aksatmaya gelmez vallaherkese merhaba arkadaşlar, 20 lik dişim şişmiş, ağzımda sanki büyük bir lokma kalmış gibi rahatsızlık veriyor, çenemin dışından belli değil de damaktan belli, bütün gece rahatsız olmuştm, sabah bir baktım kocaman şişmiş, yarına diş polikliğinden randevu aldım, inşaşşalh yarına kocaman olmaz
ewt ya kesinlikle katılıyorum sana canımikisi de iyidir inşallah, uzun süreli giremediği için aslında herdemk telefonunu verseydi akrebe de bu kadar merak içinde kalmasydık
ya canım valla interneti ayarlayabilsen keşkeben buydayımmmmmmmmmmmama işten çıkınca nasıl olcak bakalım...
herkese iyi akşamlar kızlarrrrrr
yarın verilmiş kilolarla görüşmek üzere
inş şekercim
bu arada beğen tuşları tekrar çıkmış ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?