Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

seraycım harika yürümüşsün maşallahın var kuşum ya

saol akrebimm ama bittim walla 8 de ciktik 11.30 da geldik ama 1 saati is halletmeyle gecti hastaneye kadar yuruduk hastanede hep ayakta zaten..belim icin film cektirmistim sorun yokmus zorlamissin yorulma fazla dedi bilse oraya kadar yurudugumu ne derdi acep...

canım benim yaa
Rabbim yar ve yardımcın olsun..

ooo canım benimm hele şükür kuşum yaa..
sen telini verme böyle merak ettir bizi
çok korktum yaa dedim bu yine hastanedemi yatıyor yoksa tabi kimseler merak yapmasın diye burda dile getirmedim
özlemişim seni kuşumm benimm

aybükeye ne olmuş anlayamadım hemen geçmiş okumaya devam

yürüyüş en güzel spor kuşum tabii aşırı yapma ama diğer sporlara nazaran yürüyüşünü yaparsın diye düşünüyorum düzenli olark

yürüyüş en güzel spor kuşum tabii aşırı yapma ama diğer sporlara nazaran yürüyüşünü yaparsın diye düşünüyorum düzenli olark

aynen akrebim duzenli bi sekilde devam edicem bakalim sabah erkende kalkiom bu sayede gun bana kalio...akrebim fazla menu paylasamiom cepten yazmaya calisiom ama yazamazsam telafi ederim sonra kayinvaldemden falan oki...bilgin olsun cnm ...hep aklimdasinizz

canım benim çok geçmiş olsun babana üzme kendini
süpersin ne güzel yürümüşsün

yapma tatlım hem kızını da üzüyosun yapma nolur..
mersinde çok iyi bir kalp uzmanı var şekercim..arkadaşımın babasını yakın bir zamanda ameliyat etti..hem de risk çok yüksekti..adamda şeker yüksek tansiyon yüksek yok yoktu yani..şimdi yürüyor çok şükür..gayet iyi..
arkadaşım öyle memnun oldu ki memnuniyetini kendi gazetelerinde dr. a teşekkür ederek de dile getirdi..
dilersen özelden tel yaz..haberleşelim bu konuda şekercik..

koydum kafaya cnm yuruyuse duzenli gitcem...isten cikinca uzulmedim cok istiodum cok rahatladim inan.. gecmis olsun sanasa cnm...Allah im nasip ederse hersey olur hic uzulme bende bekliom tubisde ole ne zaman gelecek bebis die beklioz ...Rabbin herseyin hayirlisini versin

baska ise basladigimi solemesem daha bitmezdi walla...dedigin gibi yeni bi is bulana kadar yada cizimi ogrenene kadar istediklerimi yapcam darisi sana cnm hakkimizda hayirlisi olsun

canım çok geçmiş olsun. kendini de kızını üzme nolur onlar bizden daha çok etkileniyor.

tatlım diyecek kelime bulamıyorum ama allah yardımcın olsun bitanem

hoşgeldin tatlım tek sorun bu olsun da sizlere bişey olmasın.

Cumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma

akrep33//30dk yürüyüş-30dk zumba// 45 dk zumba //20 dk yürüyüş//
banusultan//
aybüke07// ..... .................. // ...................// 1, 5 saat yürüyüş+ 270 twist//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
evder//90 dk yürüyüş (hava çok güzeldi)//40dk yürüyüş +30 mekik //40 dk yürüyüş
genic// ......:18:........... // ........:18:........// 60 tane mekik
irem&özge//
selennnn//
seray0307//
yamuk prenses//1 saat yürüyüş-20 mekik//yok//40 dakika yürüyüş//

evet bende ekledim kendimi geçen haftayı telefi edeceğim inşallah bu hafta.

Son düzenleme:
hemencecik pazartesi menüm

sabah: 4 y.kaşığı kfleks ve bir su bardağı tarçınlı light süt

ara: yok

öğle: 4 y.kaşığı kfleks ve bir su bardağı tarçınlı light süt

ara: bir elma

akşam: bir parça ızgara tavuk ve salata

ara: bir tane kivi

3 lt su, 1 tane yeşilçay

dün çok kötüydüm. hiç tokluk hissim yoktu haftasonu yorgunluğumdan hala bile bugün tam kendime gelememiş olsam da eğer bugün kaan güzel uyuduysa akşam da işten erken çıkarsam hemen evin yolunu tutturacağım kocişe ama sahilden veeee giderken başta park etmesini sağlayıp akşam yürüyüşü yapmak istiyorum. hem bana da iyi gelir diye düşünüyorum açık havanın.

bu konuda seraya imrendim aslında işten çıktıda erkenden kalkıp yürüyüşlerini yapıyor ne güzel

ya kızlar bu twist nedir bana da anlatında evde yapılabilecek birşeye benziyor sanırım en azından bende gece oğluş uyuduktan sonra birazcık daha hareket edebileyim. yaz geldi antalyaya incecik giyinmeye de başladık aaaaaaaaaaaa acil durum yani benim biraz daha hafiflemem lazım

HERkese günaydınnnnn
günaydın canım sanada biraz geç cevap verdim ama ya

pembe olan şeyi de çok merak ettim ben amaa
valla adı dilimin ucunda ama hatırlayamıyorum hani şu mersinde bulunan meşhur kuruyemişçi varya onların sağlıklı karışım diye satıyorlar(a.....)

dikkat et canım eğer vücudun sarsıldı ise bence bir miktar ara ver yada yanına ekstra bişeler ekle

ay canım sen fazla yüklenme bence yürüyüş iyi ama süreye dikkat et en azından belin geçene kadar
baska ise basladigimi solemesem daha bitmezdi walla...dedigin gibi yeni bi is bulana kadar yada cizimi ogrenene kadar istediklerimi yapcam darisi sana cnm hakkimizda hayirlisi olsun
amin canım

ewt ya

canımcım twist demek onun ev için aleti de var da, ben belediye parkında yapıyorum bilirsin yaa, hani züerine çıkarız, döner bir başlığı var, sağa sola hareket ettikçe o da döner,, amaç yan beli eritmek,,ve göbüşe de faydalı ,, ayy çok berbat anlattım biliyorum ama açlıktan abış döniyii, olmadı akşam bir daha anlatırım.

ha dur bak resmini buldum yüklüyorum.

Eklentiler

• $twist.webp
    6 KB · Görüntüleme: 33

tamam tatlım..kilo bildirimlerini aksatma da..
umarım bir an önce düzene girer net durumun..
senden habersiz kalmadığımız sürece problem olmaz kuşum bu şekilde merak etme sen..

ben bu telafiyi beğenmedim canım kusura bakma ama 60 mekikle geçen hafta telafi edilmez..sporlarını dk olarak yazki telafi ettiğin belli olsun kuşum...

incecikmi giyiniyosunuz kuşum ben de akdenizliyim ama üst üste giyinmeye devam ediyorum..sadece bugün çizme giymedim ve ayakkabı ile ayaklarım hiç ısınmadı:2:

canımsın,yerim ben seni..aslında hastane işleri de vardı da halloldu şükür,ama spor yasak bana bir süre,tedaviden sonra yavaştan başlayabilirmişim.o yüzden yazamayacağım,ama menülerimi bugünden itibaren yazıyorum kaptancım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…