dün ne yapmışız
sabah: domates, salatalık, bir dilim kepek ekmek, şekersiz çay ve marul
ara: 3 tane kayısı
öğle: bir su bardağı kadar yoğurt, z.yağlı bezelye ve bir dilim çavdar ekmek
ara: bir elma, bir portakal
akşam: çorba ve salata
3,5 lt su, 2 yeşil çay dün için spor yapamadım((
tatlım babaannede kalmasın o zaman..rahatsızlığını tetikleyen bişiler var mutlaka orda..canım faranjiti biraz hafifledi ki yine bile iyi atlattı hiç bir şey kullanmadan. ama kekemeliği ile ilgili aslında iyiydi.geçen hafta babanede kaldı ve yine anne bile diyemiyor. bu hafta yeniden şuruba başladım. bugün 3. gün ananede kaan biraz hafifledi haftaya da tekrar dr. kontrolü var. bakalım ne diyecek psikiyatrist.
canım ben de aynı şekilde düşündüğüm için endişeleniyorum yaElbette haberdar etmesi lazımdı ama bahsettiğimiz kişi herdemk. Yanlış tanımadıysam aklı başında, sorumluluk sahibi, insanları zor durumda bırakmak istemeyen dünya iyisi mükemmel bir arkadaşımız kendisi. O yüzden acaba bir şey mi oldu diye endişeleniyorum. Yani herdemk kafasına esince buraya uğramayacak biri değildi diye hatırlıyorum. Muhakkak büyük bir sıkıntısı var. Sen de benim düşündüklerimi düşünüyorsun biliyorum. Bizlere bile anlatamayacağı ne olabilir bunu merak etmiyorum. Çok kötü bir yerdeler ve başlarına bir şey gelmesinden korkuyorum. Kaptanım sen onu geri dönmek üzere izinli olarak yazdın değil mi? Umarım her şey yolundadır.
Selam kızlar.
Maalesef elde olmayan sebeplerle giremiyorum biliyorsunuz.
Takımdan ayrılmak istiyorum boşuna yer kaplamak istemem.
Ara ara girerim yine
Günaydınkızlar ben geldim ama izin verirlerse tekrardan 2 gün gideceğim
İnşallah hayırlısı olur tatlım. Kendinize iyi bakın.Allah nazarlardan korusun.
faranjit için ballı zencefil öneriyorlar,bir araştır istersen genic..allah allah böyle geri dönüşler oluyor muymuş bu sorunda.kıyamam yavruma..rabbim tez zamanda şifa versin,başka da dert vermesin inşallah canım..
kızlar face den mesaj attım herdemk e aktif görününce..cevap kardeşinden geldi,o girmiş ablasının face ine...pc tamirdeymiş,kendisi iyiymiş,selam söylemiş hepinize.merak etmeyin,arkadaşımız iyi yani...
ben de bu hafta spor yapamadım kuşum yaa..evderin listesi kesinlikle işe yarıyormuşş.bugün evderin son izin günü yarına gelsin artık özledik kendini ve listesini
tatlım babaannede kalmasın o zaman..rahatsızlığını tetikleyen bişiler var mutlaka orda..
canım ben de aynı şekilde düşündüğüm için endişeleniyorum ya
fazla yer kaplamıyosun kuşum..sen giremesende kilolarından kurtulmaya bak öncelikle..seni mezun edelim tamam kuşum
Günaydınkızlar ben geldim ama izin verirlerse tekrardan 2 gün gideceğim
Çok eğlen, çok dinlen canım. Mutlu bir tatil dilerim.
Eki Görüntüle 374299
Kızlar 23 Aralık'tan bu yana gelişmemiz son tabloda özetlenmiş. Bilgisayarınıza indirip inceleyebilirsiniz.
irem&özge 7,5 kg
herdemk 6,8 kg
evder 5,7 kg
vermişler tebrik ederim
canım umarım ameliyat iyi geçmiştir bende şimdi okudum ama emin ol öncesinden çok dua ettimooff kızlar daha yeni koydum popomu koltuğa, saat 5 den beri temzilik yapıyorum, yarına da iş kaldı ama çoğu bitti, ooff evim büyük mü küçük mü anlamıyorum yaaa, yerleştirmeye gelince küçücük geliyor, temzilikte kocaman, yap yap bitmiyor,
kızlar babam Allah izin verirse salı günü açık kalp ameliyatı olacakmış, saat 4 buçukta aldım haberi, ağlaya ağlaya yaptım temizliğimi, başım beynim şişmiş durumda şuan, sarhoş gibiiym, Allah çok büyük ve onun kudretinde herşey bunu çok iyi sindirmiş durumdayım,ama insan söz konusu anne baba olunca, hala küçücük çocuk oluyormuş, bunu çok iyi anladım, Allah tüm hastalara acil şifalar versin inşallah, salı günü bana nasıl geçecek bilmiyorum saniyeler yıl olacak eminim
ben pazartesi mersin e kaçacağım, babacığımı görüp yanında olmak istiyorum, haftaya aranızda olmayacağım, akrepçim eğer herşey yolunda giderse 3 günlüğüne ayrılacağım, KIzlar hepinizin çok temiz kalpli olduğuna yürekten inanıyorum, hepinize tek tek yalvarıyorum, babam için yürekten dua edin olur mu çok yürekten dua edin
ay çok sevindim canımfaranjit için ballı zencefil öneriyorlar,bir araştır istersen genic..allah allah böyle geri dönüşler oluyor muymuş bu sorunda.kıyamam yavruma..rabbim tez zamanda şifa versin,başka da dert vermesin inşallah canım..
kızlar face den mesaj attım herdemk e aktif görününce..cevap kardeşinden geldi,o girmiş ablasının face ine...pc tamirdeymiş,kendisi iyiymiş,selam söylemiş hepinize.merak etmeyin,arkadaşımız iyi yani...
bende mezun ol öyle çık tatlım zaten fazla bişi kalmamışSelam kızlar.
Maalesef elde olmayan sebeplerle giremiyorum biliyorsunuz.
Takımdan ayrılmak istiyorum boşuna yer kaplamak istemem.
Ara ara girerim yine
canım valla bende özledim burayı ama kendi evimde malesef internet yok o yüzden bakamadım birde malum aile ziyaretleri eşim 3 ay oldu buraya gelmeyeliben de bu hafta spor yapamadım kuşum yaa..evderin listesi kesinlikle işe yarıyormuşş.bugün evderin son izin günü yarına gelsin artık özledik kendini ve listesini
hayırdır kuşum problem yok umarım..eşinle izinli olmaya alıştın sanırım
canım ya geçmiş olsunamin cümlemizin inşallah.
canım zencefil ve balı da içirebilmek bir mucize kaan' a :))))) malesef olabiliyormuş. zaten başlangıçta da durumu unutturmaya çalışıyorduk. demekki unutmamış.
canım burdayımmm şimdilik eğer gidebilirsem gidene kadar cevaplarım:))))dur dur bir yere gitme sana soracaklarım var benim.
hayırlı olsun güle güle kullanın süper bir alet düzenli kullanamıyorum ama kullanınca hızlı sonuç verenlerdennkocişi kandırdım veeee dün akşam ki onun doğumgünüydü eliptik bisiklet aldıkkk. bu sabah da aradım ama yarın gelecekler kurmaya. yani bende hemen yarın akşam başlarım sporuma :)))) önümüzdeki hafta benden korkun kızlarrrrrrrr
evder sana bununla ilgili soracaklarım var canikom
canım ya geçmiş olsun
canım burdayımmm şimdilik eğer gidebilirsem gidene kadar cevaplarım:))))
hayırlı olsun güle güle kullanın süper bir alet düzenli kullanamıyorum ama kullanınca hızlı sonuç verenlerdenn
akrebim kalmasın diye uğraşıyorum ama annemin de hastane işleri vardı. mecburiyetten kalmıştı hatta bende o hafta çok sinirlenmiştim duruma. bir sinirle çocuğu kreşe veriyordum. hayır zaten gidecek ama eylül dönemini bekliyordum ben bilmiyorum bakıcam artık duruma göre.
oyy şimdi kocişinin doğumgününde kendine bisiklet aldın öylemiikocişi kandırdım veeee dün akşam ki onun doğumgünüydü eliptik bisiklet aldıkkk. bu sabah da aradım ama yarın gelecekler kurmaya. yani bende hemen yarın akşam başlarım sporuma :)))) önümüzdeki hafta benden korkun kızlarrrrrrrr
evder sana bununla ilgili soracaklarım var canikom
tatlım ekmeği çıkar hayatından..ben bu hafta öyle yaptım..yamuk prenses sigara gibi alışkanlık yapıyor deyince dank etti..ve ben kabızlık problemi yaşıyordum...cumadan bu yana bıraktım ekmeği..hamdolsun iki gündür wc düzene girmeye başladı..demekki ekmek çimento gibi tutuyormuş..karnım kocaman olmuştu..ve bir de çabuk acıkmıyorum artık..tok kalıyorum..inş spora da başlarsam daha süper olucak..çok rahatladım çookya bir de kızlar benim bu kiloları vermem lazım hatta korumam da lazım çünkü haziran ve temmuz tam düğün mevsimi ve üniv. ev arkadaşımla konuştuk akşam. haziranın ilk haftası kuzenin ( eşimin dayısının kızı), haziranın son haftası ev arkadaşımın, bayramdan hemen önce lise arkadaşımın, ağustosda da kendi kuzenimin düğünü var. düşüncesi bile beni yoruyor. sağlıklı beslenip bu kilolara veda etmem lazım.
şekercim ya şimdi sen bunu nasıl kullanıyordum ? kullanmaya başlamadan önce ısınıyor musun? kaç dk. yapıyosun ya da kaçlı set halinde yapıyosun ? başlangıç için ne önersin ?
hayatımda geçridğim en yorucu enyoğun en bunaltıcı en stresli en kasvetli haftaydı
kızlar güzel haberlerle döndüm çok şükür ama anlatacak bile tagatim yok, sabah yoldan geldim ve derse girdimşimdi kızımı almaya gideceğim ve ardından yemek bile yemden sızacağım, bu hafta haliyle de diyet ve spor yok ben bu hafta tamamen izinli olmak istiyorum, ölüyorum ölüyorum sadece nefes alıyorum, nolur akrep pazartesiden başlayabilirsem başlayayım zuzum ben bitiğim çünkü,
sabır en güzel erdem kuşum..ama çocuğu asla bırakma babaanneye bir daha..onlar küçük ama algılamaları çok büyük..hiçbişey çocuklarımızdan önemli değil..
ben de hiç iyi elektrik almadım babaanneden..gerekirse maskot gibi yanında taşı yine bırakma..kreşe de verince daha rahatlarsın inş.
oyy şimdi kocişinin doğumgününde kendine bisiklet aldın öylemiisüpermiş valla tebrik ediyorum seni
tatlım ekmeği çıkar hayatından..ben bu hafta öyle yaptım..yamuk prenses sigara gibi alışkanlık yapıyor deyince dank etti..ve ben kabızlık problemi yaşıyordum...cumadan bu yana bıraktım ekmeği..hamdolsun iki gündür wc düzene girmeye başladı..demekki ekmek çimento gibi tutuyormuş..karnım kocaman olmuştu..ve bir de çabuk acıkmıyorum artık..tok kalıyorum..inş spora da başlarsam daha süper olucak..çok rahatladım çook
soru bankası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?