Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ben de bu hafta spor yapamadım kuşum yaa..evderin listesi kesinlikle işe yarıyormuşş.bugün evderin son izin günü yarına gelsin artık özledik kendini ve listesini

tatlım babaannede kalmasın o zaman..rahatsızlığını tetikleyen bişiler var mutlaka orda..
canım ben de aynı şekilde düşündüğüm için endişeleniyorum ya
Selam kızlar.
Maalesef elde olmayan sebeplerle giremiyorum biliyorsunuz.
Takımdan ayrılmak istiyorum boşuna yer kaplamak istemem.
Ara ara girerim yine

fazla yer kaplamıyosun kuşum..sen giremesende kilolarından kurtulmaya bak öncelikle..seni mezun edelim tamam kuşum

İnşallah hayırlısı olur tatlım. Kendinize iyi bakın. Allah nazarlardan korusun.

amin cümlemizin inşallah.

canım zencefil ve balı da içirebilmek bir mucize kaan' a :))))) malesef olabiliyormuş. zaten başlangıçta da durumu unutturmaya çalışıyorduk. demekki unutmamış.

ben de bu hafta spor yapamadım kuşum yaa..evderin listesi kesinlikle işe yarıyormuşş.bugün evderin son izin günü yarına gelsin artık özledik kendini ve listesini

ya varya inan kaptanım bende aynı şeyi içimden geçirmiştim.

akrebim kalmasın diye uğraşıyorum ama annemin de hastane işleri vardı. mecburiyetten kalmıştı hatta bende o hafta çok sinirlenmiştim duruma. bir sinirle çocuğu kreşe veriyordum. hayır zaten gidecek ama eylül dönemini bekliyordum ben bilmiyorum bakıcam artık duruma göre.

kocişi kandırdım veeee dün akşam ki onun doğumgünüydü eliptik bisiklet aldıkkk. bu sabah da aradım ama yarın gelecekler kurmaya. yani bende hemen yarın akşam başlarım sporuma :)))) önümüzdeki hafta benden korkun kızlarrrrrrrr

evder sana bununla ilgili soracaklarım var canikom

Çok eğlen, çok dinlen canım. Mutlu bir tatil dilerim.

ewt güzel izindi inşallah devam edeceğim ama tabi kesin değil:)))) sağol arkadaşım

Eki Görüntüle 374299

Kızlar 23 Aralık'tan bu yana gelişmemiz son tabloda özetlenmiş. Bilgisayarınıza indirip inceleyebilirsiniz.
irem&özge 7,5 kg
herdemk 6,8 kg
evder 5,7 kg
vermişler tebrik ederim

ellerine sağlıkkk

canım umarım ameliyat iyi geçmiştir bende şimdi okudum ama emin ol öncesinden çok dua ettim

ay çok sevindim canım
gelir ozaman yakında

Selam kızlar.
Maalesef elde olmayan sebeplerle giremiyorum biliyorsunuz.
Takımdan ayrılmak istiyorum boşuna yer kaplamak istemem.
Ara ara girerim yine
bende mezun ol öyle çık tatlım zaten fazla bişi kalmamış

canım valla bende özledim burayı ama kendi evimde malesef internet yok o yüzden bakamadım birde malum aile ziyaretleri eşim 3 ay oldu buraya gelmeyeli
şimdi tekrardan izin isteyeceğim 1,5 gün için bakalım verirlerse gideceğim

canım bu arada yarın giremezsem eğer kilom sabit verememem normal ama almamam normal değilbence biraz spor yapamasamda çok hareketliii oyüzden heralde

hayırdır kuşum problem yok umarım..eşinle izinli olmaya alıştın sanırım

çok canım eşim gitmeden 2 gün daha beraber geçirelim dedim :)))

ama haftaya bomba gibi olacğız inşallah listeleri tek tek ayarlayacağım 1 nisan hedefleri spor çizelgemiz pazartesi yoğun olur ama en son sali kesin toparlarım

ya bir de kızlar benim bu kiloları vermem lazım hatta korumam da lazım çünkü haziran ve temmuz tam düğün mevsimi ve üniv. ev arkadaşımla konuştuk akşam. haziranın ilk haftası kuzenin ( eşimin dayısının kızı), haziranın son haftası ev arkadaşımın, bayramdan hemen önce lise arkadaşımın, ağustosda da kendi kuzenimin düğünü var. düşüncesi bile beni yoruyor. sağlıklı beslenip bu kilolara veda etmem lazım.

amin cümlemizin inşallah.

canım zencefil ve balı da içirebilmek bir mucize kaan' a :))))) malesef olabiliyormuş. zaten başlangıçta da durumu unutturmaya çalışıyorduk. demekki unutmamış.
canım ya geçmiş olsun

dur dur bir yere gitme sana soracaklarım var benim.
canım burdayımmm şimdilik eğer gidebilirsem gidene kadar cevaplarım:))))

hayırlı olsun güle güle kullanın süper bir alet düzenli kullanamıyorum ama kullanınca hızlı sonuç verenlerdenn

şekercim ya şimdi sen bunu nasıl kullanıyordum ? kullanmaya başlamadan önce ısınıyor musun? kaç dk. yapıyosun ya da kaçlı set halinde yapıyosun ? başlangıç için ne önersin ?

dünkü menüme geçiyorum hemen

sabah: bir dilim ekmek, şekersiz çay, 3 tane ceviz, bol maydonoz ve dereotu

ara: yok

öğle: bir dilim çavdar ekmek, 2 kepçe çorba, domates ve salatalık

ara: bir elma, 3 tane kurukayısı

akşam: haşlanmış karnıbahar ve salata

ara: bir tane armut

3 lt su

sabır en güzel erdem kuşum..ama çocuğu asla bırakma babaanneye bir daha..onlar küçük ama algılamaları çok büyük..hiçbişey çocuklarımızdan önemli değil..
ben de hiç iyi elektrik almadım babaanneden..gerekirse maskot gibi yanında taşı yine bırakma..kreşe de verince daha rahatlarsın inş.

oyy şimdi kocişinin doğumgününde kendine bisiklet aldın öylemii süpermiş valla tebrik ediyorum seni
tatlım ekmeği çıkar hayatından..ben bu hafta öyle yaptım..yamuk prenses sigara gibi alışkanlık yapıyor deyince dank etti..ve ben kabızlık problemi yaşıyordum...cumadan bu yana bıraktım ekmeği..hamdolsun iki gündür wc düzene girmeye başladı..demekki ekmek çimento gibi tutuyormuş..karnım kocaman olmuştu..ve bir de çabuk acıkmıyorum artık..tok kalıyorum..inş spora da başlarsam daha süper olucak..çok rahatladım çook
şekercim ya şimdi sen bunu nasıl kullanıyordum ? kullanmaya başlamadan önce ısınıyor musun? kaç dk. yapıyosun ya da kaçlı set halinde yapıyosun ? başlangıç için ne önersin ?

soru bankası

hayatımda geçridğim en yorucu enyoğun en bunaltıcı en stresli en kasvetli haftaydı

kızlar güzel haberlerle döndüm çok şükür ama anlatacak bile tagatim yok, sabah yoldan geldim ve derse girdimşimdi kızımı almaya gideceğim ve ardından yemek bile yemden sızacağım, bu hafta haliyle de diyet ve spor yok ben bu hafta tamamen izinli olmak istiyorum, ölüyorum ölüyorum sadece nefes alıyorum, nolur akrep pazartesiden başlayabilirsem başlayayım zuzum ben bitiğim çünkü,

tamam canım dinlen sen bir kaç gün..ama yediklerini sakın abrtma olurmu

bende en olmayan şey sabır fakat kaanın yanında dizginliyorum kendimi ya da çalışıyorum. kesinlikle katılıyorum sana herşeyi bizden çok daha iyi anlıyorlar farkına varıyorlar.

valla ya sorma kime niyet kime kısmet. dur bakıyım ben de deniyim şu ekmeği hayatımdan çıkarma işini sanırım yapabilirim hazır haftasonu da gelmişken deniyim ben bunu.

şimdi evder tecrübeli ya onun tecrübelerinden de faydalanmak lazım ama sanırım pazartesş cevaplayabilecek beni olsun geç olsun da güç olmasın. aslında akrebim ben en başından beri seninle benim oğluşun durumu ile ilgili de söyleyeceklerini merak ediyordum. böyle ben bahsettikçe senin yorumlarında benim için önemli canım. büyük bir heves
bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…