ne güzel yapmışsınız canım dikkat et ama kendineselam kızlar..
banuşun yalvarmalarıyla parka gittik,geldik,dönüşte de güzel kitaplar aldım kendime.hatta bir tanesi burada bir arkadaşın tavsiye ettiği kitap..bitireyim kritiğini yaparız..
parkta hatunlarla muhabbet ediyoruz ben diyorum hava çook sıcak,yandım anam,hatunlar hırkalara sarınıyor serin diye.sonra anladık ki benim ateş çıkmış yine.
aman ne güldük..
şimdi azıcık dinlenip kitabımı okuyayım banuyu yatırıp,yoksa yine yataklara düşeceğim..izninizle canlarım..
ooo hemşeri çıktık deseneevett mersinliyim aybüke
şive değilmi
tatlım menünü sevmedim..öğle bir bardak kadar süt ve nesfit
akşam mercimek çorbası
düşünüyorum ..
öğleden sonra şu şeker meselesini halletmek lazım diye düşündüğüm için şekersiz bitki çaylarından deniyecem
şimdi 1 bardak şekersiz ahududu çayı içecem meselagelirken de 20 dk yürüyüşü göz önüne almak lazım
burası da yağmurlu bugün..burası yağmurlu sizin oraya uğramadı demek yağmur, ooohh iyi olmuş, sana da iyi gelmiştir temiz hava,ateşli iken üşünülmez mi yahu ben öyle bilirim, ateşli inan yanar ama üşüdüüğünü hisseder?? sende tersi olmuş
he heee etti 3 kişi, kaptanımız da mersinli, çıkla diyene hemen damgayı vurcam bundan sonraaaaaa
bugün çok konuştum yaaaaa, kendimi kaptan gibi hissettimmmmm
bahriye ahududu şekersiz başlangıç için iyi bir seçenek değil bence, çünkü o zaten ekşi bir meyve çayı beceremezsin içmeyi, sen yeşilçay ile başla bence. sporunu yap terli terli arkasına bir fincan yeşilçayını iç, bak nasıl hafiflemiş hissedeceksin, bu arada bitki çaylarını günde 2 fincandan fazla önermiyorlar. Buna da dikkat et
Kızlar bu yanda cıkan reklamda pantolonlar varya kırmızı ve mavı nasıllar sızce
oh oh afiyet olsun yarasın kuşumanasılsınz hanımlar
bugun hıc bısey yapasım yok yorgun hıssedıyorum kendımı
bıde sabah komsumdan 2 pogca yedımmm maleseff
yuhhhgecen haftakı kılomdan bu yana 1.5 kılo gıttı...
işin çinde iddia var güzeliiimm, onur meselesi yaptım ben bu işiiiiideeee akrep nerde acaba yoksa bniz çene yarıştırrıken o spor mu yapıyor???? evder de hiç görünmüyor, çok merak ettim
ne güzel yapmışsınız canım dikkat et ama kendine
ben de gece evi romanlarından SEÇİLMİŞ i bitirdim..sürükleyici bir seri.
ooo hemşeri çıktık desene
tatlım menünü sevmedim..
akşam menüne çiğ sebze ekleyebilirdin ve yoğurt
öğle menün çok az..nesfit karışımına 1 çay kaşığı tarçınla 2-3 adet ceviz yada fındık ya da kavrulmamış badem ekleyebilirsin.hem daha doyurucu hem uzun süre tok kalmanı sağlar..
ve sabah yok
en önemli öğün üstelik..
bu şekilde kilo vermek şöyle dursun alırsın güzelim..
boşuna aç gezmiş olursun..
burası da yağmurlu bugün..
kaptan sabah çıkla domates salatalık dedim ya şekersiz çay çıkladan aybüke mersinli olduğumu anladı ya :13: önerini dikkate alacam kaptan ...akşam için çorbanın yanında salata +makarna nasıl olur acaba :18: eve gidince ki giderken 2 km kadar yürüyecem yolu uzatarak 45 dk aerobik 3*20 şınav nasıl fikir düşünceleriniz önemli kızlar fikir lütfen
kaptan 2 hafta diet öncesi hazırlık yaptım ben kendimi hazırladım sonra ne yaptım içtiğim suları ölçerek içtim günde 2 litreye çıkardım daha önce dikkat etmiyordum sonra eve yürüyerek gidip geliyorum mesafeyi uzattım yediklerimi porsiyonları azalttım midemi kuçülsün diye 2 hafta sonra tartıldım 80 kilo ki vermiş halim olabilir sonra 1 haftadır diet programına girdim kısaca 3 haftayı anlatayım kesinlikle ekmek yok kahvaltı 1 puaça çay öğle salata 2 galeta çubuğu ile çay akşam eve gider gitmez mutlaka 1 elma sonra akşam salata +2 galeta bu arada ilk hafta 1*20şınav ikinci hafta 2*20 şınav bu hafta 3*20şınav her hafta bir seri artaraktatlım günlük menülerini yazarmısın
oyy havanı yesinler
sanki bizim evde ayrı ayrı hizmetçi var
şekercim ben de hepsini kendim yapıyorum ama spor konusunda evde kayınbabam var her istediğin anda olmuyor..
önceleri dizi karşısında akşam eşimin yanında yapabiliyordum hiç bişey yapamasam en azından mekiğimi çekiyordum.
şimdi öyle değil işte..yatak odama geçmek zorundayım tabi vakit kalırsa..
eşim vardiyalı çalışır mesela olmadığında daha da bol sporumu yapabilirdim..
evde büyük olunca aynı düzen devam etmek zorunda yaa işte böyle canım
kaptan 2 hafta diet öncesi hazırlık yaptım ben kendimi hazırladım sonra ne yaptım içtiğim suları ölçerek içtim günde 2 litreye çıkardım daha önce dikkat etmiyordum sonra eve yürüyerek gidip geliyorum mesafeyi uzattım yediklerimi porsiyonları azalttım midemi kuçülsün diye 2 hafta sonra tartıldım 80 kilo ki vermiş halim olabilir sonra 1 haftadır diet programına girdim kısaca 3 haftayı anlatayım kesinlikle ekmek yok kahvaltı 1 puaça çay öğle salata 2 galeta çubuğu ile çay akşam eve gider gitmez mutlaka 1 elma sonra akşam salata +2 galeta bu arada ilk hafta 1*20şınav ikinci hafta 2*20 şınav bu hafta 3*20şınav her hafta bir seri artarak
kaptan 2 hafta diet öncesi hazırlık yaptım ben kendimi hazırladım sonra ne yaptım içtiğim suları ölçerek içtim günde 2 litreye çıkardım daha önce dikkat etmiyordum sonra eve yürüyerek gidip geliyorum mesafeyi uzattım yediklerimi porsiyonları azalttım midemi kuçülsün diye 2 hafta sonra tartıldım 80 kilo ki vermiş halim olabilir sonra 1 haftadır diet programına girdim kısaca 3 haftayı anlatayım kesinlikle ekmek yok kahvaltı 1 puaça çay öğle salata 2 galeta çubuğu ile çay akşam eve gider gitmez mutlaka 1 elma sonra akşam salata +2 galeta bu arada ilk hafta 1*20şınav ikinci hafta 2*20 şınav bu hafta 3*20şınav her hafta bir seri artarak
canım poğaça yok galeta yok
çaylar da şekersiz
menüler sağlıklı gıdalarla oluşturulacak..
karbonhidratlarla değil
Bend oyle canım 38 bedene dusunce alcam mutlaka
akreb benım sporlar yazılmıyo benmı yazcam onları yoksa sporu takıp eden elemanımız mı var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?