Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ne güzel yapmışsınız canım dikkat et ama kendine
ben de gece evi romanlarından SEÇİLMİŞ i bitirdim..sürükleyici bir seri.
evett mersinliyim aybüke
şive değilmi
ooo hemşeri çıktık desene
tatlım menünü sevmedim..
akşam menüne çiğ sebze ekleyebilirdin ve yoğurt
öğle menün çok az..nesfit karışımına 1 çay kaşığı tarçınla 2-3 adet ceviz yada fındık ya da kavrulmamış badem ekleyebilirsin.hem daha doyurucu hem uzun süre tok kalmanı sağlar..
ve sabah yok
en önemli öğün üstelik..
bu şekilde kilo vermek şöyle dursun alırsın güzelim..
boşuna aç gezmiş olursun..
burası da yağmurlu bugün..
he heee etti 3 kişi, kaptanımız da mersinli, çıkla diyene hemen damgayı vurcam bundan sonraaaaaa

Kızlar bu yanda cıkan reklamda pantolonlar varya kırmızı ve mavı nasıllar sızce

içmedim onun yerine su içtim

Kızlar bu yanda cıkan reklamda pantolonlar varya kırmızı ve mavı nasıllar sızce

güzeller canım ama ben zayıflayınca alacam ödül verecem kendime 2 ay alışveriş yok sonra gardolap baştan yenilenecek bizim iş yerinde prezentabl olmak önemli uyarı almadan yenilemek zaten gerekir 42 den 38 e düşünce

nasılsınz hanımlar
bugun hıc bısey yapasım yok yorgun hıssedıyorum kendımı
bıde sabah komsumdan 2 pogca yedımmm maleseff
oh oh afiyet olsun yarasın kuşuma
gecen haftakı kılomdan bu yana 1.5 kılo gıttı...
yuhhh şeyy yani harikaymışsın
bizim gacılar nerdesiniz yahu
evder evdeymiş neti de yokmuş diğer gacı kimdi be yaa:26:
işin çinde iddia var güzeliiimm, onur meselesi yaptım ben bu işiiiii deeee akrep nerde acaba yoksa bniz çene yarıştırrıken o spor mu yapıyor???? evder de hiç görünmüyor, çok merak ettim

akrep yoğunluktan daha şimdi öğlen yemeğini yiyor
evder de neti olmadığından giremiyormuş canım

kaptan sabah çıkla domates salatalık dedim ya şekersiz çay çıkladan aybüke mersinli olduğumu anladı ya :13: önerini dikkate alacam kaptan ... akşam için çorbanın yanında salata +makarna nasıl olur acaba :18: eve gidince ki giderken 2 km kadar yürüyecem yolu uzatarak 45 dk aerobik 3*20 şınav nasıl fikir düşünceleriniz önemli kızlar fikir lütfen

akrep33//60 dk yürüyüş//
banusultan
aybüke07//c.tesi..//pazar...// pazartesi 20 dak yürüyüş + 1 saat dans//salı* 1 saat dans+ aerobik//
evder//
genic// c.tesi*1,5 saat tempolu yürüyüş// pazar*1,5 saat tempolu yürüyüş // pazartesi*35 dk eliptik bisiklet//salı*yok
seray0307//
sisebe//
rukgus// c.tesi* 1 saat tempolu yürüyüş+50 mekik// pazar* 15 dk yürüyüş // p.tesi* 1 saat yürüyüş // salı* 50 mekik+aerobik+plates

spor konusu iyi fikir
ama makrnayı bol salata yada yeşillik ile öğlen ye akşam değil..
akşam çok çok 2 çatal alırsın..
o domate salatalığın yanında peynir ye zeytin ye
bir yumurta haşla ye
protein ve c vitamini birleşsinki yağları yaksın sana ayrıca direnç versin ve tok tutsun

kaptan 2 hafta diet öncesi hazırlık yaptım ben kendimi hazırladım sonra ne yaptım içtiğim suları ölçerek içtim günde 2 litreye çıkardım daha önce dikkat etmiyordum sonra eve yürüyerek gidip geliyorum mesafeyi uzattım yediklerimi porsiyonları azalttım midemi kuçülsün diye 2 hafta sonra tartıldım 80 kilo ki vermiş halim olabilir sonra 1 haftadır diet programına girdim kısaca 3 haftayı anlatayım kesinlikle ekmek yok kahvaltı 1 puaça çay öğle salata 2 galeta çubuğu ile çay akşam eve gider gitmez mutlaka 1 elma sonra akşam salata +2 galeta bu arada ilk hafta 1*20şınav ikinci hafta 2*20 şınav bu hafta 3*20şınav her hafta bir seri artarak

Bend oyle canım 38 bedene dusunce alcam mutlaka
akreb benım sporlar yazılmıyo benmı yazcam onları yoksa sporu takıp eden elemanımız mı var...

canım poğaça yok galeta yok
çaylar da şekersiz
menüler sağlıklı gıdalarla oluşturulacak..
karbonhidratlarla değil

çaylar da şekersiz
karbonhidratlarla değil

çaylar da şekersiz
karbonhidratlarla değil

çaylar da şekersiz
karbonhidratlarla değil

bu ne yaa
sistemde sorun var sanırım
kaç tane çıkarmış

bu akşam 1 saatimi kitap okumaya veriyorum düşündüm de son iki yıldır hiç kitap okumamışım bu akşam başlıyorum orhan pamuk okuyacam yarın düşüncelerimi yazarım benim de evde netim yok

menum
sabah
2 pogaca cay
ara elma
oglen karnıbahar haslama yogurt
ara yok
aksam
ıspanak yogurt
2 bardak form cay
1 lt su
1. 5 saat spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…