kizlar merhaba simdi okudum yaa yarismayiii(( ozelden haber verseydiniz keskeee...cepten olunca fazla giremiorum yoksa cok istiyorum sizlerle muhabbet etmeyi...bu haftada berbattim adetim gecikti 3 gun hamileyim sandim ama sonunda gordum kirmizilari cok uzuldum ...o ruh haliylede cekirdege vurdum kendimi....o kadar siskinimki cuma gunu ne cikacak kilom bilmiomm ( ama bu hafta kotu olursa sonuc haftaya telafi edecem insallah...bel agrilarim devam edio o nedenle spor yapamiorum ayakta azcik fazla dursam nasil agrio...yarin kocisimin dogum gunu az yemeye calisicam insallah :)))benden haberler bole...hepinizi seviyorummmm opuldunuzzzz
Kızlar hafta sonu pek giremedim dünkü menüm biraz abartılı oldu çünkü
Annemlerdeydim ve hava güzel pikniğe gittik baya abarttım ama bugün
Dengeledim bugünkü menüm sabah 1 fincan yeşil çay 2 fincan kahve ogle otlu omlet
2 dilim kepek ekmegi aksam çorba 1 diyet yoğurt 1muz
beline dikkat et,bir de hamile kalmaya çalışıyorsun,çok zorlanırsın canım.tedavini tamamlamadan kalma zaten,bütün yük belde oluyor gebelikte..kizlar merhaba simdi okudum yaa yarismayiii(( ozelden haber verseydiniz keskeee...cepten olunca fazla giremiorum yoksa cok istiyorum sizlerle muhabbet etmeyi...bu haftada berbattim adetim gecikti 3 gun hamileyim sandim ama sonunda gordum kirmizilari cok uzuldum ...o ruh haliylede cekirdege vurdum kendimi....o kadar siskinimki cuma gunu ne cikacak kilom bilmiomm ( ama bu hafta kotu olursa sonuc haftaya telafi edecem insallah...bel agrilarim devam edio o nedenle spor yapamiorum ayakta azcik fazla dursam nasil agrio...yarin kocisimin dogum gunu az yemeye calisicam insallah :)))benden haberler bole...hepinizi seviyorummmm opuldunuzzzz
havalar nasıl olursa olsun,senin havan güzel olsun genicçiğim..sıkıntılı bir havadan güzel bir merhaba .......
günaydın kızlarrrrrrrrmutlu bir gün daha başlıyor çok şükürr,
kızlar bir rüya gördüm etksinden kurtulamıyorum bunu bir hafta arayla ikinci kez gördüm
ilkini geçen hafta işte 3 gün önce gördüm bir erkek bebeği şapır şupur emziriyordum, yani öyle böyle bir emzirmek değil ama göğsümden süt fışkırıyordu adeta
diğerini de bu gece gördüm, sağ göğsümden bir kavanoza oluk oluk süt boşaltıyordum, hatta o kadar çok süt geliyordu ki görğsümün içinden kan az az kan bile gelmeye başladı ve damar gibi bir şeyler çıkmaya başladı
bu nasıl bir rüya ya anlayan var mı kiii :44:
oyy havanı yesinler
sanki bizim evde ayrı ayrı hizmetçi var
şekercim ben de hepsini kendim yapıyorum ama spor konusunda evde kayınbabam var her istediğin anda olmuyor..
önceleri dizi karşısında akşam eşimin yanında yapabiliyordum hiç bişey yapamasam en azından mekiğimi çekiyordum.
şimdi öyle değil işte..yatak odama geçmek zorundayım tabi vakit kalırsa..
eşim vardiyalı çalışır mesela olmadığında daha da bol sporumu yapabilirdim..
evde büyük olunca aynı düzen devam etmek zorunda yaa işte böyle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?