Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

banu sildim rüyamı korktum bak nazar değer diyeee :60 :sen de alıntıladığın kısmı siliversene canım yaaaaaa, hemen panik yaptım bennn

tatlım menüne protein ve kalsiyum içerikli gıdalar da ekle şekercik..süt yoğurt peynir v.s.

banu sildim rüyamı korktum bak nazar değer diyeee :60 :sen de alıntıladığın kısmı siliversene canım yaaaaaa, hemen panik yaptım bennn

yazma tabi orta yere r,yanı..ben dicektim banu yazmış zaten şekercik..
ben de yoruma ekleme yapıyorum hemen..
evet bereket var ama azıcık elimiz para harcamaya açık galiba..bu yüzden canın sıkılabilir..
harcamalara ve başağrılarına dikkat..
sonucunu beklediğin bir durum var sanırım..sonuçla ilgili güzel sevinebileceği bir haberin var şekercim

akrep33//60 dk yürüyüş//60 dk yürüyüş//
banusultan
aybüke07//c.tesi..//pazar...// pazartesi 20 dak yürüyüş + 1 saat dans//salı* 1 saat dans+ aerobik//çarş.* 1 saat aerobik//
evder//
genic// c.tesi*1,5 saat tempolu yürüyüş// pazar*1,5 saat tempolu yürüyüş // pazartesi*35 dk eliptik bisiklet//salı*yok // çarşamba* 30 dk eliptik bisiklet
seray0307//
sisebe//
rukgus// c.tesi* 1 saat tempolu yürüyüş+50 mekik// pazar* 15 dk yürüyüş // p.tesi* 1 saat yürüyüş // salı* 50 mekik+aerobik+plates

gunaydın hnaımlar
bugun spora daha gıdemedım anneme geldım evdeyım
ama oglen mutlaka cıkcam
ya ben bu sporu nasıl yapcam
yanı kopyala yapıstır yapcam demı

teşekkür ederim canım benim, ne biliimm yazıverdim işte, başağrılarına dikkat derken geçek başağrısını mı kasteetin, mecazi mi??

akrep33//60 dk yürüyüş//
banusultan
aybüke07//c.tesi..//pazar...// pazartesi 20 dak yürüyüş + 1 saat dans//salı* 1 saat dans+ aerobik//
evder//
genic// c.tesi*1,5 saat tempolu yürüyüş// pazar*1,5 saat tempolu yürüyüş // pazartesi*35 dk eliptik bisiklet//salı*yok // çarşamba* 30 dk eliptik bisiklet
seray0307//
sisebe//p tesi 1 saat yuruyus//salı 1saat yuruyus//çarş. 1 saat spor//
rukgus// c.tesi* 1 saat tempolu yürüyüş+50 mekik// pazar* 15 dk yürüyüş // p.tesi* 1 saat yürüyüş // salı* 50 mekik+aerobik+plates

nerdesiniz kızlar yahuuu bizim ekippp sesiniz çıkmıyorrrrr .. Umarım yarın da böyle olmazsınız, bugün herkes dikkat etsin, özellikle akşam çok hafif geçiştirin yemeğinizi ki sabah hafif uuyanın Hadi kızlar coşalım, yağlardan kurtulalım herkes sporaaa kaldırınnn kendinizi koltuklarınızdannnnnn dans dans dans...

öğle vakti geldiii karnınızı sabahkinden daha hafif akşamkinden daha fazla olaak şekilde güzelce doyurun bakimmmm, saat 1 e kadar yemeklerinizi yemeyi unutmayın, ihmal yok, yoğurt ya d ayeşillik yemeyi de unutmayalım... ve bol suuuuuuuuu......

ben bu kendime verdiğim gazla yakında 66 yı görürüm yarabbimmmm inşallahhhh,, oohh 40 bedeeenn artık bol geliyooorrr yuppi yuppiii yuppiii 38 dar gelse deee 40 bol geliyooorrr, artık 39 bedenim galibaaaa

rukgus// c.tesi* 1 saat tempolu yürüyüş+50 mekik// pazar* 15 dk yürüyüş // p.tesi* 1 saat yürüyüş // salı* 50 mekik+aerobik+plates// çarşamba* 15 dk yürüyüş+50 mekik

Son düzenleme:
kızlar burası yerımı bılımıyorum belkı bana kızcaksınız ama
bı arkadasımın yıgenı bobrek hasdtası sıfası ıcın yasın topluyoruz yardımcı olurmusunuz...

dünkü menüm
sabah domates salatalık peynir çay
öğle nesle meyveli müsli
akşam 1 kase mercimek çorbası salata zeytinyağlı bol baharatlı nar ekşili
3 km yürüyüş 2 litre su

bugün ki menüm
sabah 1 tane tost şekersiz çay
ara yok
öğle fırında tavuk but derisiz 1 tane
salata
2 çatal pirinç pilav
kırmızı mercimek çorba 1 kase
akşam menümü planlamadım
öneri lüfen
birde yorumlarınızı yazarsanız
ha bir de bugün mekik şınavg çekecem 2 km kadar yürüyecem

ben bu kendime verdiğim gazla yakında 66 yı görürüm yarabbimmmm inşallahhhh,, oohh 40 bedeeenn artık bol geliyooorrr yuppi yuppiii yuppiii 38 dar gelse deee 40 bol geliyooorrr, artık 39 bedenim galibaaaa

süpersin şekerim 40 ın bol geldiği günleri de görürüm inşallah 42 yim ben aramızda 2 beden mi var yani dur şu mesafeyi aşayım ben rakibimsin tatlım geliyorum yanına az kaldı

süpersin şekerim 40 ın bol geldiği günleri de görürüm inşallah 42 yim ben aramızda 2 beden mi var yani dur şu mesafeyi aşayım ben rakibimsin tatlım geliyorum yanına az kaldı

inşallah öyle olur ben bir sene önce başladığımda 42 bedendim, 40 a inene kadar 5 ay geçti 38 e inene kadar da 5 ay geçeek gibi görünüyor, ben zor kilo veriyorum, inş. senin öyle olmazz

akşam mönün içinse madem öğlen tavuk yedin akşam varsa bir sebze yemeği ya da yoğurtlama yapacağın bir sebze türü düşünebilirsin, makarna pilav yeme akşam, yanına salata ya da cacık düşünebilirsin. yarın akşama da bugünden nohut ısla nohut yemeği yap

çok kasma o kadar sınırlama kendini yaa, evde ne varsa Allah ne verdiyse pişir ye, burada önemli olan akşam karbonhidratlı ve şekerli yiyecekleri olabildiğince minumuma indirmek gerektiği, hatta hiç tüketmemek gerektiği, yağlı ve ağır yiyiecekleri akşam pek tercih etmiyoruz, öğlen den akşama kadar yakma fırsdatın olacağı için bu tip yiyecekleri öğlen tercih etmelisin.

ben youtube yasaklı olduğundan bakamadım hareketelere ama göbek kaslarının güçlenmediği gibi bel kasların da güçlenmemiş olacağından, fazla yüklenirsen ve yanlış bir hareket yaparsan bel ağrısı yaşasın ve ftığa kadar dönüşebilcek sağlık problemleri yaşayabilirsin, o nednele ilk günden zorlama vücudu, bir de ısınmadan asla mekikmiş vs. ymiş işlerine girişmei vücudu muhakkak önce ısıt, bir de vücudu soğutma hareketleri yapmadan asla sporunu bitirme, ısınma ve soğuma harekteleri spor zaralarını engelleyecektir.

mekikte yan, tam mekikte gücünü asla belinden almamaya dikkat et, gücü ya nefesten ya kollardan ya da bacaklardan almaya çalış ki bele yük binmesin, bindiğini hissettiğin an o hareketi yanlış yapıyorsun demektir. sonu kötü olur aman diyim.

bir bakayım dedim,kimse yokmuş takımda.
allahım sabahtan,hatta dün akşam 8 den beri ufaklığın kabızlık problemiyle uğraşıyoruz.öldük öldük dirildik resmen.ilaca,düzenli beslenmeye,bol suya,bol kayısı,incire rağmen çocuk yine kabız.doktor bile anlamadı artık..bağrış çağrış sabahtan beri bittik beraber.en sonunda babasını arayıp lavman aldırttım,4 gün olmuştu kıyamadım artık ağlamalarına.neyse şimdilik hallettik,hemen uyuyakaldı zaten garibim..allah insanın evladına dert vermesin,kahroluyorsun,hele çaresizlik çok zor.gözümün içine bakarak ağladı hep,ellerimden tutarak,ben de onunla beraber tabii.ne yapabilirim ki başka..ben erken çıkan azı dişlerine bağlıyorum,başka bir sorun görünmüyor çünkü..bir geçip gitse,inşallah deseniz yeter kızlar..kimin duası kabul olur bilinmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…