Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bu kk mesaj sayılarımı yanlış sayıp duruyor hakkımı yiyorr yaaaffff o kadar çene yapıyorum , son attığım 2 mesajda da sayım değişmiyorrrrrrrrrrrrr

ayyyy kıyamammmmmmm, canım benim yaaa biz bile dayanamıyoruz o pekliğe küçücük bebiş nasıl dayansınnnn, canım benimmmm ((( lavman ne bilmiyorum ama ilaç galibaa, inşallah çözüm olur, benim kızımda kabızlık olmuyorda günde en az 3 kez büyük çişini yapıyor, her yapışında daa söylemesi ayıp keser sapı gibi kalın çıkartıyor yaaaa çok korkuyorum ilerde basur olacak diyee:26:ben hayatımda bu kadar kalın çiş yapan çocuk tanımadım da duymadım daaa ( doktora götürmeye gerek var mı bunun için bilmiyorum kii??

uğramışken dün alıp,bitirdiğim kitabımı yazayım..
tavsiye eden elini kaldırsın lütfen..
yüreğim seni çok sevdi
canan tan
474 sayfa..
ailesinin kaprisi yüzünden sevdiğine kavuşamayan muratın o büyük aşkı çok etkiledi beni..yalnız yazarın gezme sevdası var herhalde,konu nerdeyse dağılıyor,habire gidilen görülen yerler betimlenince seyahat broşürü okur gibi oldum arada ama güzeldi..

lavman makattan verilen sıvı güzelim.bir de onu uygulaması var kendini sıkan bebeğe.off diyorum ya,allah beterinden saklasın,ömrümden yıllar gitti bu gün..
aybüke sert yapıyorsa hergün yapsa da kabız kabul ediliyor dedi doktorumuz..sen yine de bir araştır canım..

bu kitabı mutlaka okumalısın,ne yap et,bul buluştur..çok seveceksin eminim...
şu an okuyorum..
sonsuzluk yolculuğu
dr muhammed bozdağ..
294 sayfa..
banuya rağmen 3/1 ini bitirdim.ilk sayfalardan yakalıyor insanı,kendini sorgulamaya başlıyorsun..

Son düzenleme:

Rabbim acil şifalar versin canım.amin.
küçüğüm ya..

tesadüfen bir kitabını okumuştum bayıldım
tamam canım en yakın zamanda alırım inş.

teşekkür ederim canım benim, ne biliimm yazıverdim işte, başağrılarına dikkat derken geçek başağrısını mı kasteetin, mecazi mi??
gerçek olanından bahsediyorum canım

ben akşam eve geçince hiç durmamayı düşünüyorum yatana kadar evimi güzelce temizlerim..
ayy perşembe akşamları temizlik yapayım beenn ne güzel buldumm sabah kalkınca iki defa mutlu olurum
hem ev temiz hem kilocuklar gitmiş
yalnııız 2. grup için geçerli değil bu yazdıklarım hehehe siz akşam yayılabilirsiniz efemm

bızde zaten yatmayı dusunuyoduk :)
son gun akrebım ılala bızımde yapacaklarımız var...

elimi kaldırdım canım ben tavsiye etmiştim çok farklı bir hikayesi yok ama güzel bi kitaptı şimdide yine CANAN TAN 'DAN İZİ okuyorum o da güzele benziyor...

Son düzenleme:
sabah kalkar kalkmaz 1 bardak ılık su içerisine elma sirkesi
2 bardak su

sabah
1 simit
1 parça peynir
3 zeytin
domates

ara öğün
1 parça kek

öğle
bir dürümün sadece 1/3ini yedim ve lavası el yapımı inceydi
1 bardak ayran

yeşil çay

akşam ise sadece marulla 4 tane çig köfte yemeyi istiyorum çünkü çok canım istiyor . en fazla 17:30 gibi yiyip günü kapatmayı düşünüyorum.

ayrıca sabah 15 dk yürüyüş yaptım 1.5 lt su 2 bardak yeşil çay içtim iş çıkışı yine yürümeyi düşünüyorum herkese iyi akşamlar kızlar ...

Rabbim safi ismiyle tecelli etsin size,icim ciz etti

banusultanım cok gecmıs olsun benım oglımun ben 6 gun yapmadıgını bılırım
zor valla

iyi akşamlar kızlar 1 saatlik sporumu da yaptım, yemeğimzi yedikten sonra evimi de temizlemeye başlayacağım, hemen planı kaptım rakibelerimizden, böylece sabaha hafiflemiş kalkacağım, ne güzel dimiii

akrep33//60 dk yürüyüş//
banusultan
aybüke07//c.tesi..//pazar...// pazartesi 20 dak yürüyüş + 1 saat dans//salı* 1 saat dans+ aerobik//çarş* 1 saat aerobik// perşm.1 saat aerobik//
evder//
genic// c.tesi*1,5 saat tempolu yürüyüş// pazar*1,5 saat tempolu yürüyüş // pazartesi*35 dk eliptik bisiklet//salı*yok // çarşamba* 30 dk eliptik bisiklet
seray0307//
sisebe//p tesi 1 saat yuruyus//salı 1saat yuruyus//çarş. 1 saat spor//
rukgus// c.tesi* 1 saat tempolu yürüyüş+50 mekik// pazar* 15 dk yürüyüş // p.tesi* 1 saat yürüyüş // salı* 50 mekik+aerobik+plates

alın size günü şarkısıııı

buralardan gidesim var
yeniden diyete başlamak hevesi var,
ne varsa yediğim cart diye kusasım var,
abur cubur kaçamaklarımız var
hem kel hem fodul, hart diye yiyesim var....
çat diye çatlamak üzereyim
neremden tutupda zayıflıyayım,
kendimi boğazım var... aman hadi kalkın kaynaşalım kız çakkıdı çakkıdı oynıyalım kız, azıcık kalçadan azıcık göbekden hoppidi hoppidi yağ atasım var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…