Merhaba canım bende 4 gün geciktim halada gelmedi test yapmadım
Umutlanmakta istemiyorum sende mı bebek istiyorsun
beline dikkat et,bir de hamile kalmaya çalışıyorsun,çok zorlanırsın canım.tedavini tamamlamadan kalma zaten,bütün yük belde oluyor gebelikte..
eşinin d.gününü de kutlarım,nice mutlu yıllar yaşayın bebeklerinizle beraber inşallah..
havalar nasıl olursa olsun,senin havan güzel olsun genicçiğim..
bu bereket rüyası canımın içi.. herkese anlatma,nazar edersin bak..
bir de sen bebek istiyordun değil mi.yoksa zamanı mı geldi ne dersin..
Tok Tutucu Salata Tarifi
1 haşlanmış tavuk göğsü
2 demet maydonoz
1 demet yeşil soğan
Karabiber
... Limon
Nar ekşisi
Zeytinyağı
Haşlanmış tavuk göğsünü ince ince parçalayın üzerine bol karabiber ve kırmızı biber ekleyin üzerine kıyılmış maydonozları ve yeşil soğanları koyun.içerisine limon, nar ekşisi ve zeytinyağını ekleyip servis yapabilirsiniz.
Tok Tutucu Salata Tarifi
1 haşlanmış tavuk göğsü
2 demet maydonoz
1 demet yeşil soğan
Karabiber
... Limon
Nar ekşisi
Zeytinyağı
Haşlanmış tavuk göğsünü ince ince parçalayın üzerine bol karabiber ve kırmızı biber ekleyin üzerine kıyılmış maydonozları ve yeşil soğanları koyun.içerisine limon, nar ekşisi ve zeytinyağını ekleyip servis yapabilirsiniz.
merak etme şekercim görürsün hatta aybükeyi geçersin bile dimi aybükeesüpersin şekerim 40 ın bol geldiği günleri de görürüm inşallah 42 yim ben aramızda 2 beden mi var yani dur şu mesafeyi aşayım ben rakibimsin tatlım geliyorum yanına az kaldı
ve ben spora kaçarrrr....senin yerine de yapceemm akreeeeppp
amiin ecmaiin canım..Rabbim safi ismiyle tecelli etsin size,icim ciz etti
alooooooooo o benim planım birkere kopye çekmeyelim lütfeniyi akşamlar kızlar 1 saatlik sporumu da yaptım, yemeğimzi yedikten sonra evimi de temizlemeye başlayacağım, hemen planı kaptım rakibelerimizden, böylece sabaha hafiflemiş kalkacağım, ne güzel dimiii
gunaydın hanımlar nasılsınız bakalım
bende bıldırım yapayım hemen
gecen hafta 65
bu hafta 63.3
fark 1.7
nasılım ama :)
evet cnm bebek istiyorum bi bebegimi kaybettim 5.5 aylik hamileyken ikinciyi dusunuyorum....insallah hamilesindir cnm..benimde 3 gun gecikti test yaptim cikmadi kan tahlili yaptiracaktim adet oldum ...kismet baska aylara diyorum artik ...
çok kötü olmuş ya geçmiş olsun canım kolay değil bebek kaybetmek gerçi ben bekarım hiç o konulardan anlamam ama zordur en nihayetinde bende bir hatunum değil mi
günaydın canım
bu kadar vermesen olmazdı dimi
akrep33 ( 66.1 / 65.3 / 0.8 / 1.21%)
banusultan( 62.5 / 62.5 / / %)
aybüke07( 67.8 / / / %)
evder( 74.8 / / / %)
genic( 59.5 / / / %)
seray0307( 63.5 / / / %)
sisebe( 65 / / / %)
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 459.2 / 458.4/ 0.8 / 0.17% )
akrep ağırdan ağırdan geliyor anacımmmm..
herkese günaydın bu arada..
ay olmazdı kaptanım ınan grubumu dusundugum ıcın verdım :44:
aramızda 2,800 gr kalmış canikom
bu arada yerinde saydığın ayy pardon kaldığın için teşekkürleer
haftada 900 gr versem 3 hafta sonra yanındayım banu kuşuummmmm
kilomu açıklıyayım önce geçen hafta 80 bugün aç olarak tartıldım 78,3 dün tok olarak tartıldım 79,3 tü yaff benim yediklerim içtiğim sular 1 kg gelirmi ki 78,3 ü doğru kabul edersek 1,7 79,3 ü kabul edersek 700 gr vermişim ama vermişim bir ara korktum alırım diye malum boşuboşuna aç kaldığımı fenalık geçirmek üzere iken birşeyler yiyip kendime geldiğimi anlatmıştım ve yaptığım diyet yanlıştı karbonhidrat diyeti imiş kaptan öyle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?