Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte size çok güzel bir tarif..ister beslenmeye ister misafire ister evdekilere
hem basit hem güzel
HALLEY BİSKÜVİLİ PASTA
![]()
Malzemeler;
10 adet halley bisküvi
2 poşet krem şanti + 1.5 bardak süt (krem şantiyi bu ölçüde hazırladım)
2-3 adet orta büyüklükte muz
1 paket çikolata sos + 2 su bardağı süt
Yapılışı
Halley bisküvileri ve muzları küçük doğrayın.Krem şantiyi sütle birlikte bir kaba alıp çırpın.Üzerine doğradığınız malzemeleri ekleyip karıştırın.Arzu ettiğiniz servis kabına dökün.Dondurucu da 1 saat kadar bekletin.Bu arada çikolata sosunu hazırlayın.Pişip ılıyan sosunuzu karışımın üzerine dökün.Üzerini arzu ettiğiniz şekilde süsleyip buzdolabında dinlendirin.Afiyet olsun
öğlen yemeğinde 1 kase bulgur pilavı ve yoğurt yedim yanında başka birşey yok.
aaa dogruya geçen sene degildi :13: şaşırmışımm
canım ablam ben şimdi yürüyüşe çıkıyorum sen otur amigurumilerini ör tamammı![]()
tanımayan arkadaşlara kendimi tanıtayım
3 çocuk annesi ev hanımıyım 30 yaşındayım ve şişkoyummm
geçen yıl 3 kızkardeş bu takımdaydık ve çok güzel günler geçirdik çok keyifliydi ben 83 den 73 düşmüştüm secdenur ablam fazla verememiştiturab içimizde en azimlimizdi 70 kusurkilolardan 50 kiloya düşmüştü hala çok zayıf gıcık
bu sabah ablamla konuşuyorduk hadi yarışalım beraber zayıflayalım dedik takıma katılmaya karar verdik bakalım hangimiz daha iyi verecezz![]()
birbirimizi çoşturalım kızlar buyaz şişko şişko gezdim ama önümüzdeki yaz 60 olmak istiyorummmm![]()
missdance ben arada kaçırmış olabilirim ama menülerini istersen ya akşam ya da ertesi gün toplu olarak yaz. böyle parça parça olunca şimdi dönüp sabah ne yemişti bu kız diye bakmak lazım eeee o da biraz zor oluyor toplu olursa hem neleri nasıl yediğini hem de örnek menü olarak arkadaşlarda uygulayabilir![]()
hain akreeeeppp baktı cumaya az kaldı saldırıya geçtin haaaaişte size çok güzel bir tarif..ister beslenmeye ister misafire ister evdekilere
hem basit hem güzel
HALLEY BİSKÜVİLİ PASTA
![]()
Malzemeler;
10 adet halley bisküvi
2 poşet krem şanti + 1.5 bardak süt (krem şantiyi bu ölçüde hazırladım)
2-3 adet orta büyüklükte muz
1 paket çikolata sos + 2 su bardağı süt
Yapılışı
Halley bisküvileri ve muzları küçük doğrayın.Krem şantiyi sütle birlikte bir kaba alıp çırpın.Üzerine doğradığınız malzemeleri ekleyip karıştırın.Arzu ettiğiniz servis kabına dökün.Dondurucu da 1 saat kadar bekletin.Bu arada çikolata sosunu hazırlayın.Pişip ılıyan sosunuzu karışımın üzerine dökün.Üzerini arzu ettiğiniz şekilde süsleyip buzdolabında dinlendirin.Afiyet olsun
efsanesin genic şu cuma gelmeden senin menülerine göz atacam örnek liste çıkarıp ona göre alışveriş yapacam haftaya pirim sensin seviyorum kız senidünkü menüm
sabah: bir simit, domates, salatalık, 10 tane fındık ve şekersiz çay
ara: yeşilçay
öğle: ızgara tavuk, domates, biber ızgara ve bir dilim ekmek
ara: şekersiz türk kahvesi
akşam: 2 tane kırmızı biber dolması ve küçük minnacık bir kase cacık
ara: 2 bardak şekersiz çay
2,5 lt su.
süppeeerrr olmuş ama bu menüyü sakın akşam için seçme sakın öğle için güzel birde liste halinde istiyoruz canım listeni hazırla ki bir gün boyunca yanlış bir şeyin olursa dikkatimizi çeker uyarırız tek tek takip edemeyebiliriz gözümüzden kaçabilri olurmu cancazzzııımmmöğlen yemeğinde 1 kase bulgur pilavı ve yoğurt yedim yanında başka birşey yok.
teşekkkürler bebeişim benim asıl anlatmak istediğim şey buydu missdancemissdance ben arada kaçırmış olabilirim ama menülerini istersen ya akşam ya da ertesi gün toplu olarak yaz. böyle parça parça olunca şimdi dönüp sabah ne yemişti bu kız diye bakmak lazım eeee o da biraz zor oluyor toplu olursa hem neleri nasıl yediğini hem de örnek menü olarak arkadaşlarda uygulayabilir![]()
uffff kızlar hem yorgun hem de uykusuzum hala. dün akşam eve gittim yemekti bulaşıktı hemen onları toparladım çayı demleyip o arada çamaşırları astım. eşimin çayını hazırladım koydum. evi süpürdüm, sildim, tozunu aldım, makinedeki çamaşırları astım, küçük tuvalet ve büyük banyoyu da temizledim duşumu aldım. o kadar yoruldumki pazar gününden beri çamaşır yıkanıyor beş makina olmuş sabah yine ayarladım akşam gidince asacağım bu akşamda yıkananları katlar kaldırır ütülenecekleri ayırırımvakit kalırsa birazda ütü yaparım bir de tarifini aldım pastayı yaparım değişiklik olsun.
ve aybikde hiç ses çıkmazama siz üçünüz bizi geçemezzzsinizzzzz
değil mi aybiiikkkk
tamamdır, unuturum diye hemen yazıyordum bundan sonra başka yere not alır öyle yazarım :)
hain akreeeeppp baktı cumaya az kaldı saldırıya geçtin haaaa
böyle şeyleri 5 ay oldu yemiyorum resmen yemiyorum
eskiden dolabımda yaş pastam eksik olmazdı benim
artıkkk yasakkk
pastane vitrininde görünce ona içimden diyorum ki
eski sevgilim gibisin
senin yokluğunu arıyor özlüyorum ama biz bir araya gelince sen bana zarar veriyorsun
onunla özdeşim kurunca nedense yiyesim de gelmeyiveriyor
tavsiye ederimmmm
ben yaptım oldu
yalnız regl zamanlarını bir kenara koyalım
olduğum zaman 1 tane lokma tatlısı mesela yiyorum
hain akreeeeppp baktı cumaya az kaldı saldırıya geçtin haaaa
böyle şeyleri 5 ay oldu yemiyorum resmen yemiyorum
eskiden dolabımda yaş pastam eksik olmazdı benim
artıkkk yasakkk
pastane vitrininde görünce ona içimden diyorum ki
eski sevgilim gibisin
senin yokluğunu arıyor özlüyorum ama biz bir araya gelince sen bana zarar veriyorsun
onunla özdeşim kurunca nedense yiyesim de gelmeyiveriyor
tavsiye ederimmmm
ben yaptım oldu
yalnız regl zamanlarını bir kenara koyalım
olduğum zaman 1 tane lokma tatlısı mesela yiyorum
efsanesin genic şu cuma gelmeden senin menülerine göz atacam örnek liste çıkarıp ona göre alışveriş yapacam haftaya pirim sensin seviyorum kız seni
süppeeerrr olmuş ama bu menüyü sakın akşam için seçme sakın öğle için güzel birde liste halinde istiyoruz canım listeni hazırla ki bir gün boyunca yanlış bir şeyin olursa dikkatimizi çeker uyarırız tek tek takip edemeyebiliriz gözümüzden kaçabilri olurmu cancazzzııımmm
teşekkkürler bebeişim benim asıl anlatmak istediğim şey buydu missdance
kızz sen ne zamandır çamaşır yıkamıyorsun öyleeee
allah kolaylık versin benim bu hayatta yaparken zorlandığım tek şey ütü çamaşır dürmesi kaldırması yerleştirmesi
5 makina olursa komaya girerrr bahocannn
ama gelmeyin üstüme
sana kolay gelsin canım ya
bilmeden birşey söylemeyeyim yine kızzzlarrr emin olmamakla birlikte bu konuda emin olan biri varsa lütfen yardımcı olsun benim bir arkadaşım vardı eşi doktor iç hastalıkları uzmanıydı adam kadın çay yerine bitki çayı içiyordu iş yerinde birgün baktım ki azalttı merak ettim ada çayı falan yada kekik içerdi eşi onun böyle şeyler içtiğini bilmiyormuş laf arasında öğrenince kocası çok kızmış ölçü vermiş 2 kupa dan başka gün içinde bitki çayı yasağı koymuş karaciğeri fazla çalıştırdığı için metobolizmaya ve sağlığa zararlıymış 2 kupadan fazlası öyle demişti tabi tansiyon şeker bütün bunları etkilediği gibi vucudu alt üst ediyormerhaba kızlar...
bu gün olukça yoğun bir gündü...
dünkü menüm..
sabah... iki dilim kavun bol su
öğlen.... 1 kase barbunya 1 dilim t.buğday ekmeği
ara....... bir erik 4 minik galeta
akşam... ızgara balık salata
2 lt su.... 4 kupa tarçın ve karanfil çayı 1,5 saat yürüyüş (maltepe den cevizliye)
kitap yok puzzle a devam...
allah nazardan esirgesin hemen nas ve felak suresi geliyor benden o yavruyaaa
YENİ SPOR YARIŞMAMIZ BAŞLASIN CANLAAARRR
akrep: cuma:40 dk yürüyüş//c.tesi:40 dk yürüyüş//pazar:40+20=60 dk yürüyüş//p.tesi:hadi bakalım kim geçebilir beniii
aybuke:CUMA 20 dakika hareket// ctesi 20 dakika hareket// pazar* 1 saat yürüyüş// p.tesi 1 saat yürüyüş
genic:
rukgus:
bahire:cuma 10 dk yürüyüş //ctesi 1 saat danse shakira arisovales eşliğinde /pazar 30 dk dance hadise biz burdayız eşliğinde + 15*1 snavg+ +60 mekik +20*1 iki kol ayrı ayrı bantlarla kol kası çalıştırma //pazartesi 70 snavg // salı 30 dk lesli yürüyüşmüdür nedir ondan yaptım //çarş
arzum:Cuma...2 saat yuruyus/ctesi..1saat yuruyus///pazar... 1 saat spor//ptesi...1,5 saat yürüyüş
nurceng:
karabiber:
kraker:
irem-özge:
neslihan: salı 60dk yürüyüş//