Yapılması mümkün olmayan 3 şey...
1. Saç tellerinizi sayamazsınız.
2. Gözlerinizi sabunla yıkayamazsiniz.
3. Diliniz dışarıdayken nefes alamazsiniz...
(Neyse hadi sokun dilinizi yerine, şaka yaptım, biraz tebessüm...)
herkese günaydıııınnnngüya öğlenciyim diye seviniyordum, ooohhh öğlene kadar yat, istediğin saatte kalk hikayesi kurmuştum kafamdaa, ama nerdeeeeee, her gün saat 7 de ayaktyım, ve öğlene kadar o kadar çokyoruluyorum ki, okula yorgun gidiyorum
pööööööffffffff
inanmıyorum yaa sırf bna gıcık olsun diye takıma geliyor yürüyüşünü yazıyor..
yürüyüş aşkını da benden almıyorsa ne oliiim
günaydınnn :)öğretmen misiniz? ah keşke sizin yerinizde olsam, yatabilme ihtimalim olsaa
arzuuuu
2 saat nerde yürüyon sen laaa
göbek ve kol kası işi ne oldu unuttun mu tamam yürü de bu hafta kapıştığımızı unuttun galiba
hatırladığım kadarı ile rukgus da kapışıyordu
ne oldu
kapışmayı ciddiye alan sadece ben miyimmm
rakiplereeeeeee sesleniyorum
bu haftanın birincisi bellli oldu galiba ama 2 gün kaldı şurada alın size fırsat
günaydııınn, evet öğretmenim, neden yatamıyorsunuz?rahatsızlık vs. mi , iş güç mü? eğer iş güçse hiiiiçç hayal bile etme, gerçekten yatılmıyor, kızım erkenden kalkıyor, babası erkenden kalkıyor, onlar kalkınca da ben yatamıyorum( evin dibinde de kreş var, çocukların sesinden zaten uyuyamıyorum, pöööfff ne zor hayatım varmış benim
harbiden hemen de dilimi dışarı çıkarmıştımmmm
herkese günaydın....
günün yoğunluğu başlamadan dünkü menümü yazayım:
sabah 1 dilim kek,çay ( iş yerinde simit yoktu bugün) sonrasında biraz acıktım yanımda getirdigim 1 dilim peyniri yedim
ara öğün:1 soda
öğlen: ıspanak yemeği, salata, domates çorbası
ara öğün: 1 armut
akşam yemeği: 1 çorba kepçesi bulgur pilavı, yarım tabak bamya, salata, az kaçırdım yarım yufkaya biraz et sote sarıp yedim
zaten evde çocuk varsa yatmak mümkü degil gece geç yatmamaya çalış vicudun dinlensinherkese günaydıııınnnngüya öğlenciyim diye seviniyordum, ooohhh öğlene kadar yat, istediğin saatte kalk hikayesi kurmuştum kafamdaa, ama nerdeeeeee, her gün saat 7 de ayaktyım, ve öğlene kadar o kadar çokyoruluyorum ki, okula yorgun gidiyorum
pööööööffffffff
sen ne işle meşgulsün canımgünaydınnn :)öğretmen misiniz? ah keşke sizin yerinizde olsam, yatabilme ihtimalim olsaa
seni çooooooooookkk seviyoruuuummmmmm
Eğer bir gün bu hayattan bıkıp, bir köprüden atlamak istersen beni araaa, sana eşlik edemem amaaa, o müthiş anı kaçırmak istemem
canı güzel yanları daha çoktur onları düşüngünaydııınn, evet öğretmenim, neden yatamıyorsunuz?rahatsızlık vs. mi , iş güç mü? eğer iş güçse hiiiiçç hayal bile etme, gerçekten yatılmıyor, kızım erkenden kalkıyor, babası erkenden kalkıyor, onlar kalkınca da ben yatamıyorum( evin dibinde de kreş var, çocukların sesinden zaten uyuyamıyorum, pöööfff ne zor hayatım varmış benim
Gunaydinnnnnn
Yeni gelen arkadaslarda hosgelmisler tanisacaz allah kismet ederseh
sen ne işle meşgulsün canım
evde meyve suyu işine sardırdım bugünlerde
dün üzüm ve karpuzu blandırda çekip süzdüm tel süzgeçte bardaklara doldurup dolapta soğumasını bekledimmm
waayy wayyy wayyy
bu ne güzellikti
inanın hazır meyve suları bu kadar lezzetli değiller
bekleyince üstü açık renk altı koyu oluyor tabi ne kadar süzerseniz süzün tortu kalıyor haliyle
ama kokteyl gibi görünüyor
tadı da enfesss
bugün de şeftali armut üzüm üçlüsü denenecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?