Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

tebrik ederim canım benim bende bi ara sabah aksam yürüyerek gelip gidiyordum işe toplam 3,5 saat falan sürüyordu seninki daha da ileri boyutmuş ama çok faydası oluyor gercekten yürümenın bide kendini fit hissediyorsun o horman neyse artık herhalde salgılanıyor

neslim benim sabah 9 akşam 6-7 ye kadar çalışıyorum annem babam ve bir erkek kardeşimle yaşıyorum görüntüde tabi bir erkek kardeş ve 1 nikahlı bir nişanlı gelinle birlikte.. ve bu saydığım tüm vatandaşlar hemen her gün bizde... ve hep misafir pozisyonundalar... misyonları hep aynı tüketici... kirletici...
dün ne yaptım...

sabah namazından sonra uyumadım her zamanki gibi mutfakta ben yattıktan sonra dağılmalar kirliler oluşmuş (dipnot b.makinesi yok çünkü koycak yerim yok) hemen bulaşıkları yıkadım çöpleri topladım mutfağı sildim ç.suyuyla... duşa girdim yavaboları bir güzel ovdum ohh mis... duşumu aldım kremlenirken baktım pencere kenarlarım biraz kirlenmiş aldım ç.sulu bezi pimapenlerimi aldım içten şöyle zati yağmurlu bu gün hava... ooohh.. saçımı fönledim sardım.. koyu bordo tonlu makyajım bordo-vişneçürüğü renk şifon bluz aynı ton pantolon platform siyah rugan ayakkabı çantaya kondu (şirkette giyilecek) aynı model babetler ayağa 20 dk kadar dolmuş durağına ve dolmuştan inince 10 dk şirkete yürüyüş şirkette tüm işi kendim hallederim asistanlardan hiç bir şey istemem... iş bitti çıkışta asistanımla eşofmanları giydik doğru spora 55 dakka sonra ondan ayrıldım eve giderken yarı yolda indim 45 dk tek yürüdüm eve.. geldim gene gelinler oğlanlar yemek masasından kalkmak üzereydiler (namazlarımı kıldım) bir gece önceden yemeklerim vardı allahtan... herkes kenara çekildi yemek yemedim zati üstümü değişmeden masayı topladım bulaşıkları yıkadım... çay demledim tatlı istediler yaptım Yalancı tavuk göğsü.. sonra meyve servisi gece 12 gibi gittiler arkalarından ortalığı toparladım çıkan bulaşıkları yıkadım mutfağı cifledim halılarını makieye attım beklerken çay içtim... o ara mercimek çorbası koydum ocağa biber dolmasının içini hazırladım makine bitti astım çıkanları sandalyelere balkonda içtarafa ardından kabakta varmış oydum doldurdum bir tencere dolma çorbamda hazır oldu düdüklüde.. dolma pişerken mucver hazırladım yarına hazır olsun diye annem o kadarını yapar zaten babamla... namazımı kıldım yattım... anne baba atmışı geçince işler sana kalıyor herkes misafir oluyor...

şimdi kuşum ben 30 yaşında 5 çocuklu çalışan bir bayan olarak ne düşünüyorsunuz kendi adınıza...

Hep vereceksin degil ya arada duruyor böyle işde meret bu hafta bazı şeyler yapıp şaşırt hemen düzelir

Evet ugrayamadım dedim nasılsa yemiştir bu cuma acısını cıkarırım ki şimdiden aldım tiyolar yandın sen

baslangic kilom 87.0
simdiki kilom 86.6
verdigim 0.4
ay cok utanc duyarak yazdim ama bu hafta cok dengesiz yaptim yemedim yemedim sonra hop indirdim derken yine hic yoktan iyidir demi amaa

oy kizlar oglan hasta doktora gidecegim gorusuruz
hiç boşuna kaçma hiç utanmıyorsun degilmi guruba yeni girdin diyete yeni başladın 400 gr vermişsin yuhluyorum seni bir daha şişkooooo nesliiiiii diyorummmmmmmmmmm

anaaaam ben salaklanırken akreple aramızda tam 4 kilo fark olmuşşşşş

sıkıldım artık 71 civarında gezmekten haftaya 69 u görmek istiyooooorrrruuuummmmmm

Valla ne azim şaşırdım o kadar yolu yürüsen yesen yesen zaten kilo almazsın :26: :26: :26:

ayssss bayıldım yoruma bugün ilk yüzümü güşdüren sen oldun harikasınnnnnnn

sen nerede çalışıyorsun o şirketin sahibi kim benişde alın işeeeeeeeeeeeeeeeee harika bir şirketmiş

neyse artık bişey demem gerek kalmadı sen kendini yuhlmışsın ben demiştim sana ta başında hem guruba ilk giriyoın hem en agır kilo veren atın bunu takımdan bu başta böyle yaparsa sonra nedecek merak ediyorum kendine en az 1 kilo hedef koy be utandım senin adına bu kadar gaz veriyoruz degilmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

aysssss ben yoruldum başkasını bilmiyorum.ama o yazış şeklin varya sanki gözümde canlandı giydiklerin yürüyüşün kıyafetlerin harika bir manzara geldi gözüme bu arada nerede çalışıyorsun.bir dip not evlen kaç allah aşkına sen o yogunlukda nasıl kilo alıyorsunnnnn

okurken yoruldum ve kendimden utandım resmen, bu ne enerji maşallah arada ibadetinizi de yapıyorsunuz vallahi takdir ederek okudum, bundan sonra sizi hatırlayarak öyle hemen yoruldum yatıyorum filan dememeye çalışcam, üstelik bekarım evde annem yapıyor herşeyi yine de yoruldum diyip yatıyorum hemen :/ ne iş yapıyorsunuz ayıp olmazsa?

kıyamam sana Allah sağlık sıhhat versin başımızdan eksik etmesin.

canım o evlense de yine yerinde duramaz onda öyle bir enerji varki yüzünü görmesekde hepimize yansıyor maşallah diyelim.

tatlım burdayım ben her zamanki gibi bendeki bu hırs olmasa ay yaşayamam ben ayol....
herkese benden selam söyle selam söylle o behireye o rukguse hele daha çok söyle ha haaa..

söyledim söylemezmiyim senden daha çok sevinmişimdir ben . tebrik ederim tekrar bebişim.

tavsiye ediyorum spor salonuna çok üzüldüm canım... ben şimdi yüzmekte istiyorum...

10 dk bir özel mesaj atıldığı için 10 dakikanın dolmasını bekliyorum.

kuşum azimle .... işte her şey oluyo be... şirket ayol isim vermem ortak çıkmasın kimse ha ha :88: :89:
kilo kunusunda çok çalışmam lazım ilaçlarım ödem yapıyor kilo yapıyor bu yüzden herkesten çok çalışmam lazım enerjim tavan oluyo ben dur durak bilmezsem ama yatış olunca enerjim kaçıyo gelmiyo küstürmemek lazım Allah güç sağlık versin...

ellerine sağlık canım benim..inan bana evde bir yerden sonra kendimi atıyodum yoruldum diye sen aklıma geleceksin ve yoruldum demicem artıkım
bahire sana gönderdiğime bir bak ve ona uymaya çalış haftaya en az 1,5 vereceksin hadi cancağızım.
o neegizliden destek haa
hiç sorma kuşum ben de acaip utandım kendimden maaşallah aşkitomaa
kıyamam sana Allah sağlık sıhhat versin başımızdan eksik etmesin.

canım o evlense de yine yerinde duramaz onda öyle bir enerji varki yüzünü görmesekde hepimize yansıyor maşallah diyelim.

evet kesinlikle katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…