Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

şnu açıkça yazsan nasıl olur bizde merak yapmasak

canım sen mezun olarak ayrılmıştın dimii

hedefime ulaşmıştım 62 kg, ama sonradan hedefimi 55 kg ye çıkarmıştım ama 55e ulaşamadan ayrılmıştım kkdan.

ben ara ara geliyorum biraz duruyorum burda ama patronlar yada biri gelince kapatıyorum mecburen :/ mezun olunca birşey mi değişiyor ki?

ben ara ara geliyorum biraz duruyorum burda ama patronlar yada biri gelince kapatıyorum mecburen :/ mezun olunca birşey mi değişiyor ki?

merhaba ceylinciğim nasılsın hatırladın mı beni 6. Takımdan nazlı nasılsın okul bittimi

merhaba ceylinciğim nasılsın hatırladın mı beni 6. Takımdan nazlı nasılsın okul bittimi

aa merhaba nazlıı:) nasılsın? hatırlamaz mıyım o sıralar sen evlenme arefesindeydin ben de öğrenciydim şimdi çalışıyorum okul bitti, yüksek lisans da bitmek üzere. malesef ki kilo aldım yeniden yeşil sahalara döndüm, inşallah tekrar kilo vereceğim, o zamanlar ne güzel vermiştim oysa ki tutamadım boğazımı sen de buralarda olduğuna göre korkarım durum aynı?

ben evlendim canım 2,5 sene oldu evleneli . Bende de durumlar fena aeben ablamlayla monti diyeti yapıyorum ara ara bozuyorum montignac diyetini beraber yapalım linkindeyim genelde . Sevindim okulu bitirmene hayırlı olsun canım . Yine kilo verirsin canım üzme kendini sen isteyince yapıyorsun

haftaya kaldı kuşum
öğrenemedim mezun olarakmı ayrıldı
gitmiş görmedi yazdığımı

akrebim ben bi konuda kararsız kaldım biliyorum onay vermezsiniz ama
bu mideye kelepçe konusu kötü bir fikir mi
çok kilo veren insan var riskte var tabi
siz ne dersiniz bu konuya ?

çok başarılı bir gün olmuş, herşey yerli yerinde gibi
çok teşekkür ederim canım.
baslangic kilom 87.0
simdiki kilom 86.6
verdigim 0.4
ay cok utanc duyarak yazdim ama bu hafta cok dengesiz yaptim yemedim yemedim sonra hop indirdim derken yine hic yoktan iyidir demi amaa

oy kizlar oglan hasta doktora gidecegim gorusuruz
çok geçmiş olsun canım.bence haftaya daha çok vereceksin.dengeli beslenmeye devam.

bu arada kızlar ben bugün çok mutluyum sabah söylüyorum.54.8 dim.yaşasınnnnnnn 4-5 senedir bu kiloyu görmemiştim.geçen haftaya göre 900 gr gitti.hedefime çok az kaldı.ama akşam az yemek çok faydalı oldu ve daha çok kilo veriyorum o zaman.

arzu ve bahire sizleri tebrik ediyorum.ben bu hafta 900 gr verdim.hedefime 800 gr kaldı.artık mezun olacağım inşallah.ama buradan ayrılmayı düşünmüyorum tabi akrep kovmazsa.dengeli beslenmeyi yaşam şekli yapmak istiyorum ve ben herşeyden yiyorum.akşam makarna,börek,poğaça yediğim de oldu ama ertesi gün dengeliyorsun

çatlağım yok patlağım yok behirem......

hıhhhh....
hızlıda vermiyorum kiloyu ne zamandır aynıyım azar azar veriyorum... duruyor veriyorum beeeeeeeeeeeee. çığlık atasım geldi... 5 hazirandan beri 95,5-75=19,5 kg çok mu yaw 1. ay 12 kilo evet çok hizlı oldu ama sonrası temmuz ağustos eylülde gitti..
behireeeeeeeeeemmmmm

kızlar bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunuyoruz bu adamlar geldi ben kaçamıyorum tabiki mesai bitimi gidecem artık dönüştede taksi tutarım herzamanki gibi allaha emanet olun diyorum byssss

owww bugün beni şoklara soktun arzu, valla gaza gelirsem bunun mimarı sen olacaksın. hoş hala gaza gelemedigim kabahat, biri bana bi tana şaplak atabilir mi:)

akrebim ben bi konuda kararsız kaldım biliyorum onay vermezsiniz ama
bu mideye kelepçe konusu kötü bir fikir mi
çok kilo veren insan var riskte var tabi
siz ne dersiniz bu konuya ?

hayır canım..kesinlikle uzak ol çözüm değil çünkü..
kelepçe çıkınca aynı oluyosun amaannn...
önemli olan mideyi kendiliğinden küçültmek buda akşam öğünlerini kısmakla mümkün oluyor canım..

owww bugün beni şoklara soktun arzu, valla gaza gelirsem bunun mimarı sen olacaksın. hoş hala gaza gelemedigim kabahat, biri bana bi tana şaplak atabilir mi:)

AAA bak benim asistan bogazina cok duskun 117 kg kizcagiz onunla aylardir mucadele veriyordum kazandim... Bir hafta once ilk kez kilosunu soyledi olmaz dedim bu boyle... Spor salonuna gidecek durum yok utaniyorda simdi 2 gundur basladik evi sirketin yani ustunu degisiyor bende sirt cantamla dolastigimdan hemen sirkett giyiniyorum dogru parka yuruyoruz aletlere takiliyoruz 1 saat spor yapiyoruz bagariyorum kusuyorum dedigimi yaptiriyorum bakalim sonucu gorcez.... Yemekleride beraber hazirliyoruz disaridan yedirtmiyorum...

kilo veren arkadaşları tebrik etmek lazım

kızlar ben ruhen çok çöktüm ,son zamnalarda olanlar ağır geliyo bana ,kaldıraamıyorum,
benim ne işim olur polisle savcıyla,40 yaşından sonra

neyse ayrıntılara girmek istemiyorum,şüpheli şahıs suçunu kabul etti ve bırakıldı öyle kalakaldık,18 yaşından küçükmüş,oh ne ala fazla bişey demek istemiyorum ,çok şey söylemek yapmak istiyoruz ama Allaha havale ediyorum

Cok ama cok gecmisler olsun ablam.. Allah yardimcin isigin olsun colugunu cocugunu vicdansizdan sakinsin uzme kendini sagligindan oluyo insan sonra sen guclu ol aileni topla en cok kizinin sana ihtiyaci vardir simdi.... Allaha sigin o cezasini verir senide huzura kavusturur insallah... Dualarim senin ve ailen icin olsun...

canım üzme kendini.herşey düzelir allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…