şnu açıkça yazsan nasıl olur bizde merak yapmasak10 dk bir özel mesaj atıldığı için 10 dakikanın dolmasını bekliyorum.
gelebekcearzum çok tebrik ederim senii, darısı başımıza inşallah.
kız ondan sıkıldım ya 3 haftadır mehter marşına döndüm bir ileri bir gerieminmisin beni rakip seçtiğine
kaplumbağa gibi de olsa ağır ama emin adımlarla ilerliyorum canımm..
sen şimdi geçen haftaki kilona indin haftaya da tekrar alır diğer haftaya da eski kilona geri dönersin..senin durum bu
aybik desem o üç hafta alıp 1 hafta verenlerden
o yüzden hiiiç önemli değil şekercik..
haftaya bi 300 gr versem 64 ü görürüm:80:
muhaaaaa 3 kg mı vereceeekkkmişşşş ooooharikasın
eveet senin haftaya hedefin 73 belli oldu..
ayy ben ne desem şimdii
kız ben şu lafları duymaya başladımmm baket oynayıp oynamadığımı soranlar yüzme sporu ile uğraşıp uğraşmadığımı soranlr geçenlerde de neden memuriyet dediler fiziğiniz yerinde mankenlik de yapabilirsinizallah nazarlardan saklasın tatlı rakibem benim
ben ara sıra çok tökezledim de yine de iyi şükür
ah ah bi fit olsak şöyle bi gelse o günler ...
kızz bende 2. yim ya beni hatırlayın biarzuuuuuuuuu nerelerdesin götürdün yine birinciliği
baktım bebeeemmmbahire sana gönderdiğime bir bak ve ona uymaya çalış haftaya en az 1,5 vereceksin hadi cancağızım.
valla hih simdi dediginde haklisin taktikler superde ah birde uygulasamvayyy ateşleme usulleri haa
kuşumm o taktiği verir ama kendine gelince kocaman fısstır ooooooobakma bu hafta 400 gr vermiş haftaya fazlasıyla alıp telafi eder merak yapma
yemezler güzelimmm o dediklerinii bizde yapıyoruz amaa spor istiyoruz ayrıyettennnnnn
tatlım önceki kiloyuda aliim
çok işim var çook sizlerin çıkış tarihlerini bulmalıyım şimdidee
oyyy fenalik basti guzelim yaneslim benim sabah 9 akşam 6-7 ye kadar çalışıyorum annem babam ve bir erkek kardeşimle yaşıyorum görüntüde tabi bir erkek kardeş ve 1 nikahlı bir nişanlı gelinle birlikte.. ve bu saydığım tüm vatandaşlar hemen her gün bizde... ve hep misafir pozisyonundalar... misyonları hep aynı tüketici... kirletici...
dün ne yaptım...
sabah namazından sonra uyumadım her zamanki gibi mutfakta ben yattıktan sonra dağılmalar kirliler oluşmuş (dipnot b.makinesi yok çünkü koycak yerim yok) hemen bulaşıkları yıkadım çöpleri topladım mutfağı sildim ç.suyuyla... duşa girdim yavaboları bir güzel ovdum ohh mis... duşumu aldım kremlenirken baktım pencere kenarlarım biraz kirlenmiş aldım ç.sulu bezi pimapenlerimi aldım içten şöyle zati yağmurlu bu gün hava... ooohh.. saçımı fönledim sardım.. koyu bordo tonlu makyajım bordo-vişneçürüğü renk şifon bluz aynı ton pantolon platform siyah rugan ayakkabı çantaya kondu (şirkette giyilecek) aynı model babetler ayağa 20 dk kadar dolmuş durağına ve dolmuştan inince 10 dk şirkete yürüyüş şirkette tüm işi kendim hallederim asistanlardan hiç bir şey istemem... iş bitti çıkışta asistanımla eşofmanları giydik doğru spora 55 dakka sonra ondan ayrıldım eve giderken yarı yolda indim 45 dk tek yürüdüm eve.. geldim gene gelinler oğlanlar yemek masasından kalkmak üzereydiler (namazlarımı kıldım) bir gece önceden yemeklerim vardı allahtan... herkes kenara çekildi yemek yemedim zati üstümü değişmeden masayı topladım bulaşıkları yıkadım... çay demledim tatlı istediler yaptım Yalancı tavuk göğsü.. sonra meyve servisi gece 12 gibi gittiler arkalarından ortalığı toparladım çıkan bulaşıkları yıkadım mutfağı cifledim halılarını makieye attım beklerken çay içtim... o ara mercimek çorbası koydum ocağa biber dolmasının içini hazırladım makine bitti astım çıkanları sandalyelere balkonda içtarafa ardından kabakta varmış oydum doldurdum bir tencere dolma çorbamda hazır oldu düdüklüde.. dolma pişerken mucver hazırladım yarına hazır olsun diye annem o kadarını yapar zaten babamla... namazımı kıldım yattım... anne baba atmışı geçince işler sana kalıyor herkes misafir oluyor...
şimdi kuşum ben 30 yaşında 5 çocuklu çalışan bir bayan olarak ne düşünüyorsunuz kendi adınıza...
uatandik dediky asende canim ustume gelmeyin yherim haaa zaten bunaldim su kilolari alip elime kesesim geliyor vallahHep vereceksin degil ya arada duruyor böyle işde meret bu hafta bazı şeyler yapıp şaşırt hemen düzelir
Evet ugrayamadım dedim nasılsa yemiştir bu cuma acısını cıkarırım ki şimdiden aldım tiyolar yandın sen
hiç boşuna kaçma hiç utanmıyorsun degilmi guruba yeni girdin diyete yeni başladın 400 gr vermişsin yuhluyorum seni bir daha şişkooooo nesliiiiii diyorummmmmmmmmmm
neyse artık bişey demem gerek kalmadı sen kendini yuhlmışsın ben demiştim sana ta başında hem guruba ilk giriyoın hem en agır kilo veren atın bunu takımdan bu başta böyle yaparsa sonra nedecek merak ediyorum kendine en az 1 kilo hedef koy be utandım senin adına bu kadar gaz veriyoruz degilmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sunlara bak sen himmm cabuk bende istiyom hatta takim olarak bana buyk destek vermelisini zlutfen arkadaslar bak aranizda en balik etlisi benim lutfennbahire sana gönderdiğime bir bak ve ona uymaya çalış haftaya en az 1,5 vereceksin hadi cancağızım.
kız genic keşke topikte yazmasaydın özel msj attım diye
gacılara akrep te eklendi
az sonra aybik de gelir neeeoolluyooorr la demeye başlar
kız genic keşke topikte yazmasaydın özel msj attım diye
gacılara akrep te eklendi
az sonra aybik de gelir neeeoolluyooorr la demeye başlar
şnu açıkça yazsan nasıl olur bizde merak yapmasak
canım sen mezun olarak ayrılmıştın dimii
valla hih simdi dediginde haklisin taktikler superde ah birde uygulasam
sen ugras seker bulmaya hehee bu kiza zahmet vermeyi seviyorum :))
oyyy fenalik basti guzelim ya
yanliz ben cocuksuz oldugum anlarda hic yorulmuyorum toplantilarina cocukla gitmem mesela 4 saat ayakta birseyler anlatirim en az 3 saat ama banamisin demem oh terapi gibi yani eve gelip cocuklar evin halini gorunce afedersin okuz oturuyor ustume sanki isimiz zor anlayacagin seninkiside ayri bir zor koay gelsin ne diyelim
uatandik dediky asende canim ustume gelmeyin yherim haaa zaten bunaldim su kilolari alip elime kesesim geliyor vallah
hem ben sisko degil balik etliyimm :))))))))
sunlara bak sen himmm cabuk bende istiyom hatta takim olarak bana buyk destek vermelisini zlutfen arkadaslar bak aranizda en balik etlisi benim lutfenn
kız hele aybike hiç anlatma sakın bak gerçi anlatsan da o şimdi bir bahane bulur yapamaz zaten.
ahahahaha ne balığı balinamıı
üleynnnnnnnnnn ben beklerken yayınlicak diye taktik veriyor halaaahayır uygulicamdan değil ihtiyacım yok çünkü sadece merak
dikkatinizi çekiyorum akreppp lahmacunu hem yedi hem kilo verdi kızzlllaaarrr
gerçi ben onun 2 katı vermişim ama
kaçtıı ıhı ıhı ıhı 600 gr mıymış ne imiç
amaaa hayat standartıma göre yedim..yemek kültürü çizgimden kaymadan..snırlı diyet uygulamadan..hayat boyu ne olacaksa o..
ya ceylin secdenur zulaley fıtık ettiniz bu hafta beni..kilo yazıp kaçmak varmı yaa
almıyorum ozaman bu hafta sizi zaten alamıyorum bilgi eksikliği yüzüneeeee
missdance da iki gündür uğramıyor fazla
***2. TAKIM 275. ETAP**
akrep33 ( 65,8 / 65,2 / 0,6 / 0,91%)
aybüke07( 69,7 / 69,2 / 0,5 / 0,72%)
genic( 58,1 / 57,8 / 0,3 / 0,52 %)
bahiresemanur( 72,5 /71,4 / 1,100 / 1,52%)
rukgus( 83,5 /83,5 / 0 / 0,00%)
bulbul( 66 / 66 / 0 / 0,00% )kendi isteği ile ayrıldı
kelebekcearzum( 76,2 /75 /1,20 / 1,57%)
krakker(76.9 / 76,9 / 0 / 0,00%)
karabiber01( 81,8 / 81,8 / 0 / 0,00%)
Neslihan( 87/ 86,6 / 0,4 / 0,46%)
2. TAKIM TOPLAM YÜZDESİ: 0,57%
kaptanım cceylini alacakmıyız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?