Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kız ondan sıkıldım ya 3 haftadır mehter marşına döndüm bir ileri bir geri
harikasın

eveet senin haftaya hedefin 73 belli oldu..
ayy ben ne desem şimdii
muhaaaaa 3 kg mı vereceeekkkmişşşş oooo
allah nazarlardan saklasın tatlı rakibem benim
ben ara sıra çok tökezledim de yine de iyi şükür
ah ah bi fit olsak şöyle bi gelse o günler ...
kız ben şu lafları duymaya başladımmm baket oynayıp oynamadığımı soranlar yüzme sporu ile uğraşıp uğraşmadığımı soranlr geçenlerde de neden memuriyet dediler fiziğiniz yerinde mankenlik de yapabilirsiniz
duydum ya oohhhhh
sonunda duydummmmm
sandığınız gibi değilim balık etli oldum birde göbek gitti hamile görüntüm yani ama hala var habarık alt göbek eriyeceksin göööbbbeeemmm eriyeceeeekkk
arzuuuuuuuuu nerelerdesin götürdün yine birinciliği
kızz bende 2. yim ya beni hatırlayın bi
bahire sana gönderdiğime bir bak ve ona uymaya çalış haftaya en az 1,5 vereceksin hadi cancağızım.
baktım bebeeemmm
beni çekemeyen arzu olsun rukgus olsun gacılar gıcıklık mı ediyorlarmış merakmı anlamadımmmm
ooo
hareketli günler başllasssııınnnnn
bu arada alıntı yapmayı unuttuğum bir arkadaş vardı neslihandı galiba 2 haftada arzunun benim kiloma yetişebileceği iddası ile bir topik okudum
doğrudur yetişebilir
ama arzunun hızlı kilo vermesini doğru bulmuyorum bu durumu baştan beri kedisine de söylüyorum
hayatınız boyunca günde 2 saat yürüyüşle enerji yakamıyacağımıza göre kendimize bir hayat şakli seçmeliyiz günlük yemesini öğrenmeliyizi doğru buluyorum
sonra çatlaklar falan içinde yavaş kilo vermesi ideal
ama tercih arzunun
kaloriyi az alıyor enerjiyi fazla kullanıyor tabikisi kilo verir ya sonra ...
bunu bir düşünün derim

kız genic keşke topikte yazmasaydın özel msj attım diye
gacılara akrep te eklendi
az sonra aybik de gelir neeeoolluyooorr la demeye başlar

valla hih simdi dediginde haklisin taktikler superde ah birde uygulasam
sen ugras seker bulmaya hehee bu kiza zahmet vermeyi seviyorum :))

oyyy fenalik basti guzelim ya
yanliz ben cocuksuz oldugum anlarda hic yorulmuyorum toplantilarina cocukla gitmem mesela 4 saat ayakta birseyler anlatirim en az 3 saat ama banamisin demem oh terapi gibi yani eve gelip cocuklar evin halini gorunce afedersin okuz oturuyor ustume sanki isimiz zor anlayacagin seninkiside ayri bir zor koay gelsin ne diyelim

uatandik dediky asende canim ustume gelmeyin yherim haaa zaten bunaldim su kilolari alip elime kesesim geliyor vallah
hem ben sisko degil balik etliyimm :))))))))

bahire sana gönderdiğime bir bak ve ona uymaya çalış haftaya en az 1,5 vereceksin hadi cancağızım.
sunlara bak sen himmm cabuk bende istiyom hatta takim olarak bana buyk destek vermelisini zlutfen arkadaslar bak aranizda en balik etlisi benim lutfenn

kız ne güzel işte hepsi meraklansın da hırs yapsın daha ne olsun hırs belki hepiciğini gaza getirir haftaya herkes girer 2 kilo yarışına. kaldı ki yeni takıma giren arkadaşlar biraz dikkat etseler biraz da hareket değil 2 3 bile verebilirler.

şnu açıkça yazsan nasıl olur bizde merak yapmasak

canım sen mezun olarak ayrılmıştın dimii

Allah kaptanım kızmaya başladı kaç genic kaç ama dur kaçma kaptan o herşeyi yapabilir bir akrepe serbest ona göre.

kız dur şu akrebe bir bakayım bu hafta kaç gr vermiş kiloları inceliyeyim bir söööyyylle

ahahahaha ne balığı balinamıı
kız hele aybike hiç anlatma sakın bak gerçi anlatsan da o şimdi bir bahane bulur yapamaz zaten.

üleynnnnnnnnnn ben beklerken yayınlicak diye taktik veriyor halaaa hayır uygulicamdan değil ihtiyacım yok çünkü sadece merak

dün akşam avm ye gidip kitap alacaktım çocukla ilgili ama işten geç çıkınca yattı valla bakalım bu akşam uğrayıp kitabı almak istiyorum. size de yazayım adını kitap hakkından güzel olumlu yorumlar okudum nette hatta 2 kitap bu tür kitaplarda varsa okuyan lütfen paylaşsın çünkü takımda da çocuklu hatun arttı. hadi çocuklu hanımlar tavsiye ve cevap bekliyorum.

1. si " Çocuğunuza Kulak Verin"
2. si " Anne Babanın Çocuk Yetiştirme Rehberi"

Yazar : Aletha J.Solter

özellikle birinci kitabı almak istiyorum.

dikkatinizi çekiyorum akreppp lahmacunu hem yedi hem kilo verdi kızzlllaaarrr
gerçi ben onun 2 katı vermişim ama
kaçtıı ıhı ıhı ıhı 600 gr mıymış ne imiç

ya ceylin secdenur zulaley fıtık ettiniz bu hafta beni..kilo yazıp kaçmak varmı yaa
almıyorum ozaman bu hafta sizi zaten alamıyorum bilgi eksikliği yüzüneeeee
missdance da iki gündür uğramıyor fazla

***2. TAKIM 275. ETAP**

akrep33 ( 65,8 / 65,2 / 0,6 / 0,91%)
aybüke07( 69,7 / 69,2 / 0,5 / 0,72%)
genic( 58,1 / 57,8 / 0,3 / 0,52 %)
bahiresemanur( 72,5 /71,4 / 1,100 / 1,52%)
rukgus( 83,5 /83,5 / 0 / 0,00%)
bulbul( 66 / 66 / 0 / 0,00% )kendi isteği ile ayrıldı
kelebekcearzum( 76,2 /75 /1,20 / 1,57%)
krakker(76.9 / 76,9 / 0 / 0,00%)
karabiber01( 81,8 / 81,8 / 0 / 0,00%)
Neslihan( 87/ 86,6 / 0,4 / 0,46%)

2. TAKIM TOPLAM YÜZDESİ: 0,57%

dikkatinizi çekiyorum akreppp lahmacunu hem yedi hem kilo verdi kızzlllaaarrr
gerçi ben onun 2 katı vermişim ama
kaçtıı ıhı ıhı ıhı 600 gr mıymış ne imiç

amaaa hayat standartıma göre yedim..yemek kültürü çizgimden kaymadan..snırlı diyet uygulamadan..hayat boyu ne olacaksa o..

aaa bugün tüm takımların sonuç listesini biz hesaplıyoruz...sıra bizim takımdaymış tesadüfen karar defterini okurken gördüm..
neslim sen hamiş olunca sıfırlanıyor kilolar yeni başlamış gibi oluyosun yanii yormadın beni haberin olsun

unutmadan dünkü menü gelsiin

kahvaltı
2 salçalı(acılı çok nefisti)4 zeytin,yarım kase yoğurt,limonlu açık çay,omega3 tek kapsül

öğle
mercimekli bulgur pilavı,1 kase yoğurt,bol yeşillik(yeşil soğan,nane,maydanoz,tere,roka)

akşam
çeyrek porsiyon patlican tava,3 bardak tuzsuz ayran

spor:50 dk yürüyüş
kitap:kırk vezir hikayeleri

kaptanım cceylini alacakmıyız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…