ahahahaha ne balığı balinamıı
üleynnnnnnnnnn ben beklerken yayınlicak diye taktik veriyor halaaahayır uygulicamdan değil ihtiyacım yok çünkü sadece merak
guzelim bak simdi kizmada bana seninde verdigin verecegin o iste sanmam insallah bu hafta kilo almassindikkatinizi çekiyorum akreppp lahmacunu hem yedi hem kilo verdi kızzlllaaarrr
gerçi ben onun 2 katı vermişim ama
kaçtıı ıhı ıhı ıhı 600 gr mıymış ne imiç
dindiri dindin dirirdindinamaaa hayat standartıma göre yedim..yemek kültürü çizgimden kaymadan..snırlı diyet uygulamadan..hayat boyu ne olacaksa o..
heheytt hepsini sen hazirlaman bile yeter benim mutlu olmamaaaa bugün tüm takımların sonuç listesini biz hesaplıyoruz...sıra bizim takımdaymış tesadüfen karar defterini okurken gördüm..
neslim sen hamiş olunca sıfırlanıyor kilolar yeni başlamış gibi oluyosun yaniiyormadın beni haberin olsun
aman guzelim aklinimi yedin senakrebim ben bi konuda kararsız kaldım biliyorum onay vermezsiniz ama
bu mideye kelepçe konusu kötü bir fikir mi
çok kilo veren insan var riskte var tabi
siz ne dersiniz bu konuya ?
ahh ah sorunda dengedeki zaten denge olmadigindan boyle oldu bu hafta bakalim haftaya iyi olur insallahçok teşekkür ederim canım.
çok geçmiş olsun canım.bence haftaya daha çok vereceksin.dengeli beslenmeye devam.
bu arada kızlar ben bugün çok mutluyum sabah söylüyorum.54.8 dim.yaşasınnnnnnn 4-5 senedir bu kiloyu görmemiştim.geçen haftaya göre 900 gr gitti.hedefime çok az kaldı.ama akşam az yemek çok faydalı oldu ve daha çok kilo veriyorum o zaman.
vay vay vayy one yaw super be valla beni bil egaza getirttin kirk yillik akrepin yapamadigini sen yaptin olay bitmistir yani bu gazla acliktan hastanelik olurum ben simdi :))çatlağım yok patlağım yok behirem......
hıhhhh....
hızlıda vermiyorum kiloyu ne zamandır aynıyım azar azar veriyorum... duruyor veriyorum beeeeeeeeeeeee. çığlık atasım geldi... 5 hazirandan beri 95,5-75=19,5 kg çok mu yaw 1. ay 12 kilo evet çok hizlı oldu ama sonrası temmuz ağustos eylülde gitti..
behireeeeeeeeeemmmmm
kiz akrep simdi bu cuma yarismacilari bu neslihan nerden cikti demiyeceklermi ne diye benim nerden geldigimi soylemedin
unuttunmu yoksa baktim bektim goremedimde hatirlatayim dedim
kilo veren arkadaşları tebrik etmek lazım
kızlar ben ruhen çok çöktüm ,son zamnalarda olanlar ağır geliyo bana ,kaldıraamıyorum,
benim ne işim olur polisle savcıyla,40 yaşından sonra
neyse ayrıntılara girmek istemiyorum,şüpheli şahıs suçunu kabul etti ve bırakıldı öyle kalakaldık,18 yaşından küçükmüş,oh ne ala fazla bişey demek istemiyorum ,çok şey söylemek yapmak istiyoruz ama Allaha havale ediyorum
sanada gunaydin canimmm seni gorduk gunumuz daha iyi olacak insallahhHerkese günaydıngüzel bir gün geçirmek dilegiyle
kolay gelsin canim guzel bir ugras benimde oglan merakli resim cekmeyeGunaydin herkesee size bu satirlari otobusten yaziyorum:) bugun cok yogun olacak gelemem diye simdi yazayim dedim aksama arkadasimin nisani var fotografcilik yapicam. (profesyonel olarak fotografla ilgileniyom da az bucuk) simdi de kursa gidiyorum. hepinize mutlu hafta sonlari simdiden:)
gunaydinn sanada canim ...günaydın kızlar herkeze güzelbir hafta sonu diliyorum
bugün herzamanki gibi çok yogunum kızımın okul toplantısı var 12 kadar oradayım sonra eve gelip oglumu dershanaya götürücem saat 4 te bitiyormuş
salıya kadar yogunum sonrasında dahaçok takımda olucam
supersin koca tabak brokoliden birazda bize gonderseydin ne iyi olurdugünaydın hatuncuklar....
dünkü menüm...
sabah... yarım domates-bir dilim k.ekmek-şekersiz çay-az sonra 1/2 kese yağsız domates çorbası bol naneli
ara....... 5 krıkırak küçüklerinden-karışık bitki çayı
öğlen.... bir koca tabak brokoli limonlu-bir kase yağsız domates çorbası-2 ince dilim tam buğday ekmeği
ara........ 1 bardak süt kahveli
akşam... 1 dilim k.ekmek ve 1 dilim tuzsuz dil peyniri-karışık bitki çayı
2 lt su içildi
safiye sultan serisi kitaplarıma döndüm 2. ye başladım
hihh valla super eline saglik hepsini otur ye bacim benim yerime hatta takimin yerine ye
KAHVALTIMIZDA HAZIR BİR TEK SİZLER EKSİKSİNİZ AFİYET OLSUN
ayy doğru yaa dün telaşeden unutmuşum ben onu neden dün hatırlatmadın güzel bacımm
Akrep o kahvaltının hali neydi açıktım ben şimdi valla oysa yeni börek yemiştim
Nesli benle barış ilan ediyorsun galiba öle günümüz güzel geçeçek gibi laflar etmişsin.Yemezler arkanda takipteyim hele görecegiz bu cumada seni bakalım bı hafta bahanen ne olacak
ne kotu fikirlisin sen ya ben seni gordugume sevindim demistim oysaki
hic oyle bir dusuncem yok olamaz
bu haftami dedin sey sen nasilsin iyimisin seni evelden ezelden cok severim bilirsin bu haftayi karistirmaaaaa
ala ala karıştırma imiş ne karıştıracam çorbamıhadi bu hafta bahanen vardı haftaya ne bahanen olacakmış bakalım
Bahane hazır diyon yani ben akrebin yerinde olsam atarım seni takımdan ödev yapamadım elektirikler kesik sular kesik misafir vardı cocuk durmadıturkiyeden misafirim varrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?