Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

gördüm gördüm şimdi hangi durumdasın kırmızı deme bayılırım çok fit gözüküyor. ama digeride fena degil hantal yada kilolu gözükmüyor

Zor oldu ama şimdi anladım :44::44::44: ben kiloyu kendime yakıştırıyorum yada psikolojik bişey cevremdekilerde aslında yakıştırıyor.Diger fotondan fena degil yani 70 lerin üzeri gibi gözükmüyorsun kırmızılıda cok fit ve hoş hatta harikaaaaaagözüküyorsun hemen ver bence
Bu fotolar ii oldu valla sanki ben bugün gaza geldimmi ne

ahahahaha ne kaa korktum ne kaa korktumm

görmeseydin iyiydi sen ye boş ver anacımmm 4 kilo bu verilmez veremzsin ve ben tarafından ezilirsin

SELAMUNALEYKUM ..
vallah inanin sabahtir temizlikle ugrastim dun tum gun evde yokstum cocuklari ve erkekleri evde biraktim gerisini siz dusunun artikin oy oy oy tam bitirdim dedim cocuk uyurkan kahvemi doldurdum tasa cocugun sesii onunda karnini doyurdum geldim buraya gecmise bakim dedim sizdede cene bol maasallah sayfalar bitmedi gitti
tam cevap yazacam haydaa camasir bitti cocuk delirdi gittim camasir serdim sayfam acik yemek yaptim cocuklarla kavga ettim vee sonunda cok sukur geldimm
oy bu arada keske ben bu hafta izin alsaydim diyede dusundum cunku durumlar cok fena yanime kem kum

misafirler sendemi hala

yemek yemekten uğrayamadın demek bakalım akrep ne diycek bu işe
krakker canim valla bendeler ama ikig undur ara ar geliyorlar dun ben yoktum butun gun birsey yiyemedim
akrep ne diyecek belli ne diyecegi ama kulaklarimi tikadim

hahaaaa diyene bak oh be bende nasil izah edecem diyordum sende kacirmisin iste
hem benim uygulamami yapma lutfen saat 8den sonra yemek herzaman morel yapar bacim sen ye morelin yerine gelsinn bence
menünü hiç beğenmedim canım..mercimek çorbası güzel ama diğerleri akşam geç yenmiş sabah bişii yenmemiş nescafe içilmiş..
helvanın tarifini alalım canikomm
hihh birak ne guzel menusu var karisma su kiza aaaaa
helvasini bende merak ettim simdi bak
sen al yap ye sonrada bana verin tarifini cicim

aminnn aminn allah kabul etsin canim agzina saglik
Hiç iştahım yok. Canım birşey yapmak istemiyor yemek yemek istemiyor
ay darisi bana insallah benim neden herseyi anim istiyor birturlu anliyamadim
zaten istahin kapanmasini istemeyiz
liste devirenmi sey kim dedin
ben hic hatirlamiyorum liste devirdigini cunku ozaman listeleri ben devirirdim

kina yak yedimm iki gobek at diyecemde hareket olur simdi sana neme lazim kilo felan verirsin
ohhhh iste bu duydugum en guzel haber yarasin guzelim benim icinde ye yanliz benim iki taneyle doymiyacagimi bilirsin o yuzden benim doyacagim kadar ye yerimee
haa unutmadan akşam yatmadan önce bir kupa sıcak suya elma sirkesi kattım içtim..süpper süpper süpper bayrama 60 olcam süpper
iyi haltt ettin ....
ay valla ne guzel ben hayatta listeye uyamam tabiyatimda yok
ohh balikta iyi gider haa sen bu istahla birak 3 kilo vermeyi 1 kilo ver op basina koy 3 kiloymus hic gulesim yoktu
canım ben şuan şişko olanım ötekisi de 1.5 yıl önceki halim malesef....arada 18 kilo var az mıııı nerdeyse 5 yaşında bi çocuk eklenmiş üstümeee!!!!!
valla su fotolari bende merak ettim bakacam insallah tabi kapatmadiysan benimde profilimde var bir tane eklenmis albumlerimde burda takimla zayifladigim halimdi simdi o ceketin dugmeleri kavusmuyor maalesef ahh ahh eski gunlerr
neyyy 4 kilomu anam okadar iddalisin ha
kiz akrep elleme sunu gaza geliyor daha cok normal moda donelim en iyisi biz o da yemeye baslar otomatik
slm guzelim iyi ettin hadi gozun aydin kazasiz belasiz insallah
burdayimm canikom senin su buyuk iddani bekliyorum dort gozle
ama bak biz o takimdan cikma isini felan duymadik gormedik tmmmi kasma kendini simdi soz verdim yok zayiflama gerek felan dersin yok yok bak ben okumadim o yaizyi eminim kizlarda okumamistir oyle degilmi kizlarr ...
Beceriksiziz napalım anca bulup bakabildik ala ala
allahim sonunda anladii

evet bugün son yarın meydana çıkıcak kim benim gibiyemiş kim dikkat etmiş tartılar konuşacakk

yeşil çaylar içilsinnnn

Son düzenleme:
Herkese günaydın aştan önlemimi alım nazar etmesinler
gündüz yediklerimi yazmıştım eve yürüyerek gittim 20 dakika akşama koca bir tabak zeytin yaglı narekşili koca bir tabak salata yarım dilim ekmek ve balık yedim yani yedim işde anladınmı akreppppppp yedimmm 10 gibi nescafe ve cikolata keyfi yaptım çikolata bir diş kadardı valla :26::26: ara arada mutfaktakı meyve tabagındaki üzümlerden tırtıkladım böyle işde.Gelelim bu güne sabah 6 kalktım akşama yemek yaptım etli yeşil fasulye menum akşamada yanına pilav salata yaparrım.Eşim hasta oglumm hasta eşimin birdfe boğazları dolmuş sabah birer bardak sıcak süt içtik karşılıklı kahvaltı gene yapmadım yanıma aldım ilerleyen saatlerde sadece eşimle oglumla oturdum yarım bardak çay ve azcık çökelik tırtıkladım ve işe yürüyerek geldim 20 dakka .Böle işde evde herkes grip banada sepecek diye tedirginim :2::2::2::2:

evet bugün son yarın meydana çıkıcak kim benim gibiyemiş kim dikkat etmiş tartılar konuşacakk

yeşil çaylar içilsinnnn
Günaydın evet yarın ortaya çıkacak bir gün var degilmi akşama yemedenmi yatsam ne yapsam ya akreple nesliye rezil olacam tüm hafta dalga gececekler yada ben zaferimin tadını çıkaracagım tüm bir haftanın bakalım

Nesli kuzummmmmm sen bir alıyordun bir veriyordun eger benimle olmadıgın diger guruplarda ise bilmiyorum ama oralarada ziyarete gelirdim be sen nereden adam akıllı kilo verdin misafir kaçırdım diyip dururdun çıkartmıyım şimdi kirli çamaşırlarını ortaya senin ((Cümleye bak ne kadar kibar başlamışım ama sonunda napım delirtti bunlar beni ))

kızlarr günaydınnn :))
gelim bi bakim bizim kızlar napıyo dedim akrebimm banummm genicc aybukee nasılsınız kızlarrr özledim sizii :)) bizde iyiyiz oğluşumla kavuşacağımız günü bekliyoruz :))

geçmiş olsun canım

dikkat et kendine ,bide sen hasta olma ,yeni bir salgın varmış ismini daha koymamışlar

bir elmalı çay vardı hem ödem atıyo hem hastalıklara karşı koruyo elma ,karanifil,karabiberle

ben kendime yapıyodum bir ara kzımda grip olmuştu içine bal atıp içirdim ana çok iyi gelmişti ,kendini biraz rahatsız hissetsin o çaydan istiyo hemen
aklıma gelmişken tam tarifini alayım forumdan

kızlarr günaydınnn :))
gelim bi bakim bizim kızlar napıyo dedim akrebimm banummm genicc aybukee nasılsınız kızlarrr özledim sizii :)) bizde iyiyiz oğluşumla kavuşacağımız günü bekliyoruz :))

hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğni inşallah canım

Tşk ederim
Evet dikkat etmeliyim benim giriplerim çok agır seyrediyor :2::2::2: oğlumda eşimde hayatta öyle bitkisel şeyler ot kök içmezler evde bir ben delisiyim onların ikiside maşalla yiyor yiyor kilo almayan tiplerden hele eşim kolay kolay hastada olmaz bel agrısından başka kiloda alamaz evlendik evleneli adam 64 kilo zayıflıkdan şikayetci sanki görüntü ben yedim ona vermedim ama genede fit almıyor

Buyrun burdan yakın Patron gene elinde sıcak milföy hamurundan patatesli börek almış getirmiş sıcak sıcak ye diyor yanındada çay ısmarlamış :26::26::26::26:.Acaba diyet yaptıgımım anladı ayssssssssssssssss bayılacammmmm yesem olmaz yemesem olmaz götürdüm hop hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…