krakerim senin başındanda hiç olaylar eksik olmuyorr ,böyle olması sizin iiçin daha hayırlı çünkü seninde herhalde kızının başında olay vardı kurtulmuş olursunuz canım başka
siyahcım ben takıma girmeden taa ramazandan önce bu gittigim diyetisyenime başlamıştım.76 kg.dan 70 kg ya 2 ayda inebilmiştim. çok yavaş kilo verebiliyorum ben çok zor oluyo benim için. çünkü bütün gün masabaşındayım. sonra bi kaza geçirdim diyetsiyeni bırakmak zorunda kaldım ailemin istegiyle, kan hapları vitaminler filan kullanıyordum, verdigim para da boşa gidecekti. kazanın etkilerini atlattım iyileştim,tabi o arada kilo aldım yine 74 e filan çıktım ilaçları da bırakınca kendiliğinden 1 kg daha verdim. sonra hem buraya başladım hem de diyetisyene. kurbandan sonra da spora başlamayı düşünüyorum. açık kalp ameliyatı oldugum için kilo vermeden spor yapmak benm için tehlikeli.
toparlayacak olursam, şu kadar sürede diyemiyorum çünkü verdim aldım. ama verip almam tüm bunlar 3 ay içinde.
hay Allah çok zor bi durum gerçekten...
en çok da oğlunuz etkilenir diyecektim ki öyleymiş zaten...
Allah karşınıza gittiğiniz yeri daha çok seveceginiz sebepler çıkarsın.
Hz. Ali'nin bi duası vardır kendime kılavuz bilirim:
"Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle."
Buyrun burdan yakın Patron gene elinde sıcak milföy hamurundan patatesli börek almış getirmiş sıcak sıcak ye diyor yanındada çay ısmarlamış :26::26::26::26:.Acaba diyet yaptıgımım anladı ayssssssssssssssss bayılacammmmmyesem olmaz yemesem olmaz götürdüm hop hemen
kız bir krakerle ben göremedik şu fotoları canın sağolsuncanım benim profilime giriyorsun ordan albümler var ona bakıyorsun herkese açık yaptım ama beş dakika sonra mesai bitecek kapatıcam çıkmadan çabuk bak
şu siyah gıcıklığına veririmiş şöyle 2/3 kiloevet bugün son yarın meydana çıkıcak kim benim gibiyemiş kim dikkat etmiş tartılar konuşacakk
yeşil çaylar içilsinnnn
geçmiş olsun canım bugünler tehlikeli hava sabah serin öğleye doğru fena değil insan ne giyeceğini şaşırıyorHerkese günaydınaştan önlemimi alım nazar etmesinler
gündüz yediklerimi yazmıştım eve yürüyerek gittim 20 dakika akşama koca bir tabak zeytin yaglı narekşili koca bir tabak salata yarım dilim ekmek ve balık yedim yani yedim işde anladınmı akreppppppp yedimmm10 gibi nescafe ve cikolata keyfi yaptım çikolata bir diş kadardı valla :26::26: ara arada mutfaktakı meyve tabagındaki üzümlerden tırtıkladım böyle işde.Gelelim bu güne sabah 6 kalktım akşama yemek yaptım etli yeşil fasulye menum akşamada yanına pilav salata yaparrım.Eşim hasta oglumm hasta eşimin birdfe boğazları dolmuş sabah birer bardak sıcak süt içtik karşılıklı kahvaltı gene yapmadım yanıma aldım ilerleyen saatlerde sadece eşimle oglumla oturdum yarım bardak çay ve azcık çökelik tırtıkladım ve işe yürüyerek geldim 20 dakka .Böle işde evde herkes grip banada sepecek diye tedirginim :2::2::2::2:
siyah yarın en çok seni merak ediyorum ya rezil olacan ya vezir şööööyle bir dayı halin var ya dur bakalım hayırlısıGünaydın evet yarın ortaya çıkacak bir gün var degilmi akşama yemedenmi yatsam ne yapsamya akreple nesliye rezil olacam tüm hafta dalga gececekler yada ben zaferimin tadını çıkaracagım tüm bir haftanın bakalım
ye tabi canım can boğazdan gelir şöyyyle milföylü bol yağlı olanındann ohhh yanında ne çayı ayran iyi gider ya da nescafeee ye ye yeBuyrun burdan yakın Patron gene elinde sıcak milföy hamurundan patatesli börek almış getirmiş sıcak sıcak ye diyor yanındada çay ısmarlamış :26::26::26::26:.Acaba diyet yaptıgımım anladı ayssssssssssssssss bayılacammmmmyesem olmaz yemesem olmaz götürdüm hop hemen
tedbili mekanda ferahlık vardır iyi olur inşallah iyievet canım yaaa.. kara bulutlar dolaşıyodu bi ara üstümüzde dağılmaya başladılar çok şükür ,
yer değişikliğinin iyi geleceği hissi var bendede
günaydın bayanlarrr:)
regl olacagım sanırım karın agrılarım başladıiş yerinde böyle olmasından nefret ediyorum evde olsan ilacını alır uzanırsın şimdi akşama kadar saat beklee (((
dünkü menüm (klasik, akrebim sen okuma zaten kaçırdım biraz)
sabaheynir, maydonoz,şekersiz çay
ara: soda
öğlen: yarım porsyon firik pilavı, az salata,- yogurt yemem gerekiyordu yemedim-, közlenmiş patlıcan vardı ondan yedim.
ara:1 erik, 6 badem ( bademi de yememem gerekiyordu)
ve akşamm..... kabus
1 kase çorba, salata, 1 adet çiğköfte, 1 dilim baklava
PİŞMANIMMM
Elma yiyince daha çok acıkıyorum ben :26::26::26::26: çok problemliyim degilmi
İSİMNLERİ KARIŞTIRDIM DEMİŞSİN O YÜZDEN BANAMI YAZDIN ANLAYAMADIM genel cevap vereyim yakın degilsin gurupca gelelim evi taşımana yardım edelim
Allah razı olsun canıımm
yanımda olduğunuzu bilmek çok güzel
ben yavaş yavaş evdeki fazla olan eşyaları atmaya ,işe yarayacak gibi olanları dağıtmaya başladım
yatak odamın dolabı 17 senelik eskidi onu almıycam çocukların dolaplarıda öyele
yemek odası takımımı 2 sene önce almıştım,onuda almayı hiç düşünmüyorum
çok az eşya ile taşınmayaı düşünüyorum ,misafirlik oln eşyalarımın hepsini paketleyip anneme göndermek istiyorum ,eşimin emekliliğine 6 sene kaldı 4 kişilik bir hayat kurarız artık ordan nereye tayinimiz çıkar oda belli değil
kiralar pahalı
iyi bir semtten küçük bir ev tutmak niyetimiz
annem kızıyo eşyalarını dağıtma büyük ev tut diye ama
az eşyayla yaşamak istiyorum beeennn
Elma yiyince daha çok acıkıyorum ben :26::26::26::26: çok problemliyim degilmi
Allah razı olsun canıımm
ben yavaş yavaş evdeki fazla olan eşyaları atmaya ,işe yarayacak gibi olanları dağıtmaya başladım
çok az eşya ile taşınmayaı düşünüyorum ,misafirlik oln eşyalarımın hepsini paketleyip anneme göndermek istiyorum ,eşimin emekliliğine 6 sene kaldı 4 kişilik bir hayat kurarız artık ordan nereye tayinimiz çıkar oda belli değil
kiralar pahalı
yeni bir hayat, yeni bir düzen, bence de özellikle sıkıldıgın eşyalarını götürme canım ama masraf olacak gibi alması zor olanları götür sen yine de...tabi bi de bunun taşınma maliyeti var, pofff... zor durum cidden.
canım hazır ikinizde burdayken açtım fotoları bakın da kaldıryaım bu arada siz de diğerleri gibi düşünmeyin benmki şişmanlıktan zayıflıga dogru değil, geçen sene pembe olan gibiydim şimdi şişko olan şekildeyimmm
süüpeeerrrr sen neymişsin öyleee
yüzünü göremedik ama tahmin etmek zor değil
maşallah diyeyim boyun kaç ki şişko dediğin resimde bile güzel gözüküyosunn
ah gençlik aahhhhh
kıymetini bilin gençliğinizin,yaş kaç
günayyydııınnnnn
yeni bir hayat, yeni bir düzen, bence de özellikle sıkıldıgın eşyalarını götürme canım ama masraf olacak gibi alması zor olanları götür sen yine de...tabi bi de bunun taşınma maliyeti var, pofff... zor durum cidden.
canım 6 sene idare edicez artık ,kullanmadığım hiç bişeyi almak istemiyorum
biz gezmey çok seviyoruz ,çocukların eğitimine önem veriyoruz onun için kenara bi yatırım yapamadık ama pişman değiliz
kendimize değilde çocukların kıyafetlerine önem veriyoruz ,hiç bir eksikleri olmasın diye uğraşıyoruz artık kıyafettenda tutumluluk yapmaya başladık kızım biraz bozuluyo bu işe ama olsun inanın özellikle kızmın etiketi üzerinde bi sürü kıyafetini dağııtım ,dolaplar dolup taşıyo
bugünde kızın dolabına girip verilecekleri ayırayım
bahireeee kızzz nerdesinnnn :44: canın sağolsun dedin vicdan yaptım koydum fotolarıı bakk kayboldun şimdiiiii
gördddüüümmmmceylini gördüm ya bennn
bizim fiziksel özelliklerimiz benziyor ceylin
marotona 80 kg ile başladım
başladığımda senin o şişman haline biraz daha göbek koy öyleydim
şimdi o kadar değilim ama hedefimmm o kırmızılı hatun
demekki 10 kg daha verirsemmm o kırmızılı gibim olabiliriiimmm
kız azmet sende ol bak diyorum sana ol bırakma sakın gel beraber olalım
evett birimiz bırakırsak diğeri gazlasın, sen kaç kilosun şimdi bi de boyun kaçç??? benim rakibem de sen ol:)
bu ara kendi fotografına bakıp gaza gelen tek kişi benim galiba :)
hayatım boyumca o ka zayıf olmadığım için bende nasıl duracak bilemiyorum ama bi göreyim ya bakımlı bakımlı şööyle alımlı endamlı olayımmdiğerlerini bilmeem neden kendi resimlerine bakıp gaza gelmiyorlar
benim rakibim olursun tabi bir sürü rakibim var rukgus arzu akrep sende ol bana uyarhepsini ezmişliğim var kapışma haftalarında arzuyu 100 gr ezemedim o beni ezdi bunun dışinda ezdim alayını da seni de ezerim ne olacak ki gel bebek gel
boy 168
kilo yarın görecez 71,4 idi en son tartıda
bu hafta regl haftamdı bakalım kaç kg gitti bilemiyorum
Allah razı olsun canıımm
kiralar pahalı
canım ne güzle senin boyun uzunmuşş....1.65 üstü uzundur benim için:) senin görüntün çok daha güzeldiri BKI değerin daha iyi çünkü. Kilo takip çizelgen görünmüyor senin, güncellesene biz de takip edelim seni:)
benim de bugün yarın reglim başlar karnım deli gibi ağrıyor:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?