allahtan ümit kesilmez ceylin bazen dr yeni hasta hakları gereği açık açık insanla duymak istemediği şeyleri söylüyorlar babam 'a bundan 3 sene önce 3 aylık ömür biçtiler beyin damarları tıkalıymış beynine kan ve oksijen gitmiyormuş .sonra kalbi de sağlam değil kalb damarları da tıkalı çıktı.kpss ye hazırlanıyordum ilk duydum şok geçirdim sınavı falan untuttum tabi bir önceki girdiğim kpss son atamada tercih yapmıştım atamam olmuş o kadar bunalımdaydım ki 6 . gün öğrendim tayinimin çıktığını dert gezmiş dermanda gezmiş balcalı tıp fak dr larından allah razı olsun. kulum ben razıyım onlardan. babamın hayatını kurtardılar canım dr iyidisini hastanenin iyisini araştırıp değiştirmede fayda olabilir ben babamı 3 farklı hastaneye götürdüm mersinde adanada 2 farklı hastaneye biri tıptı biri özel biz balcalıdakilere inandık güvendik itimat ettik çok şükür...benim sağlıklı beslenmeyi yaşam şekline dönüştürmem farz oldu anlayacağınız kızlar babamın o halini görmek acı veriyordu bana ....Hastanenin doktorundan birinci ağızdan haber geldi….az önce görüştüm dolaylı yoldan.
İşin özü; ufacık bir iyi nokta yokmuş maalesef ki.
Şuanda bir insanın alabileceği maksimum dozda antibyotik veriliyormuş.
Enfeksiyon devam ediyormuş hala.
Hayati tehlikeyi büyük ihtimalle atlatamazmış, atlatsa bile… %80 spastik olurmuş.
Teyzenle birilerinin konuşması lazım dedi.
Maalesef haberler kötü…
evim sobalı olunca birde akşamları buralar çok ayaz oluyor akşama kadar soba yanmıyor ben eve gidince yakıyorum akşamları soğu kırıyor ama mutfak nasıl oluyor biliyonmu buz hane buz hane bulaşıları falan gün aşırı yıkıyorum elektirikli ocağı yakıyorum mutfakta ılıtıyorum öyle giriyorum zemheri ayında ama şimdi öyle kara soğuk yok bir de hava geç kararmaya başladı işleri biriktirmem artık günlük yarımsaat temizlik hadi kızlar atın üzerinizdeki miskinliği alışkanlık haline getirin bakın bakalım iş birikiyormu çok değil sadece günlük yarım saat bütün bi haftasonu sizin olur vallaayy bahire bende yine yapacağım bu haftasonu çok yoruldum. bitmedi işler bir türlü. her akşam birşeyleri halletmek istiyorum bakalım.
ayyy ne romantiiikkkkkkc.tesi menüm
sabah ve öğlen beraber oldu : otlu omlet, domates, maydonuz, yeşilbiber ve 2 fincan şekersiz çay
ara: bir greyfurt
akşam: 2 kepçe sebzeli mercimek çorbası
ara: 3 fincan çay.
c.tesi kahvaltıdan sonra başladım temizliğe ben bir taraftan temizlik yaptım bir taraftan eşim banyolarda tamirat yaptı. ev süpürüldü, silindi, toz alındı, arka balkon temizleni, 4 makine çamaşır yıkandı asıldı,banyolar temizlendi, yemek yapıldı. akşam üzeri çıktık evden eşimin amcasına gittik öncesinde pazar vardı pazarda gezdik birşey almadık ama değişklik olsun diye dolaştık. amcaya geçtik saat 7 gibi eve döndük yemek yedik oğluşu erkenden uyuttum. bende bitmiştim eşimde güzel bir film koydu demledik çayımızı oturduk hem film izledik hem çay keyfi yaptık başbaşa.
bütün takımın dikkatine....
kızlar spor listesi için lütfen cumadan itibaren sporlarınızı alalım yani yazın liste yapacağım hani bahire bahsetmişti ya hani hepimizi kilo vermeliydik ya onu için sporlarınızı alalım hanımlar.
bütün takımın dikkatine....
kızlar spor listesi için lütfen cumadan itibaren sporlarınızı alalım yani yazın liste yapacağım hani bahire bahsetmişti ya hani hepimizi kilo vermeliydik ya onu için sporlarınızı alalım hanımlar.
Tencerede fincan kek, enteresannnBen dün şöyle bir yöntem buldumm canlarım,
KKda gezerken yemek sitesinde kadınlar 1 haftalık ,yemek listelerini yazıpp,o yemekleri yapmaya çalışıyordu ve hergün ne yapcam derdi kalmıyordu.
Bende onlara özenip 1 hafta liste hazırlamıştım gerçektende çok rahatlık olmuştu evdeki malzemeler de kullanılmış oldu
Bide herzaman aynı yemekleri yapmaktan bıkkınlık gelir bana ,isterimkii değişik tariflerde deniyeyim ama listeye bakmadan ne kadar kullanılmış öğrenmeden yapamamm illaki bakmamm lazım o yüzden üşenir bildiğim yemeklerin dışıda yemek yapmaya kalkışmazdım.
Dün akşam dedim 1 haftalık yine hazırlıyayımm anam oda ne ben 1 haftalık hazırlayacağıma 1 aylık hazırlamışımm
Yanii 1ay listeye uyarsam kafadan rahatım
Bugün eşim evde yok mesela o yüzden basit bir yemek yapabilirim menüm,
-Etsiz çiğ köfte
-marul salatası
-tencerede fincan kek kızlarıma,
kendimede birşeyler bulurumm kesinlikle yemeyi düşünmüyorum çünküm
Akrep hemen yazdım bende defterime kii banada lazım olacakk
ben yapacağım zaman eşimin çalıştı cumaya denk getirelim çünkü benim eşim 1 hafta cuma evde diğer cuma evde değil
evde olduğu gün çok fazla bilgisayar başında duramıyorum sabah ,
bugün çalıştı mesela,haftaya evde ama ondan sonrakii haftada ben deneyeyimm ama başımda yine sen olll yanlış yapmaktan korkarım
tamam canım ben hemen yazmak isterdim ama haftasonu yürüyemedim
gülmekten gözlerimden yaş geldiii abovvvvv ben ne yanlışlar yaparım olaaa akrep ,bahiree
dediğim gibii ben bu cuma değil diğer cuma istiyorum yapmayıı çünkü eşim evde inanınn o evde olunca sabah bilgisayara girmemm imkansız uzunn
Öğrendinmi bariben tırstımm gidimde nereye yapıştırılıyorr öğreneyimm
bir keresinde ordan getireyim dedim listeyii onuda yanlış yapmıştımm
Kızlar bu cuma eşim evde dediğim için ne olur yanlış anlaşılmasın ,yapmak istemiyor gibi ,kesinlikle öyle bir düşüncem yok,
Nasıl desem ben genellikle eşim evde yokken girerim bilgisayara,evdeyken o girer bilgisayara bende ev işi çocuklarla uğraşırım,
bana listeyii vereceğimiz gün herzaman onun evde olmadığı haftaya denk getirelimkii bende daha rahat bilgisayar başında dururumm
Eşim biraz hatta birazdanda fazla sert mizaçlı bir insan bana kızzmasından çekinirimm,eğerkii akşam o yatağa girdii bende bilgisayarda dolanayım ona bile kızıyor o yatağa girdimii bende yatakta olacakmışım
ama o nedense girebiliyor bana yokk
allahtan ümit kesilmez ceylin bazen dr yeni hasta hakları gereği açık açık insanla duymak istemediği şeyleri söylüyorlar babam 'a bundan 3 sene önce 3 aylık ömür biçtiler beyin damarları tıkalıymış beynine kan ve oksijen gitmiyormuş .sonra kalbi de sağlam değil kalb damarları da tıkalı çıktı.kpss ye hazırlanıyordum ilk duydum şok geçirdim sınavı falan untuttum tabi bir önceki girdiğim kpss son atamada tercih yapmıştım atamam olmuş o kadar bunalımdaydım ki 6 . gün öğrendim tayinimin çıktığını dert gezmiş dermanda gezmiş balcalı tıp fak dr larından allah razı olsun. kulum ben razıyım onlardan. babamın hayatını kurtardılar canım dr iyidisini hastanenin iyisini araştırıp değiştirmede fayda olabilir ben babamı 3 farklı hastaneye götürdüm mersinde adanada 2 farklı hastaneye biri tıptı biri özel biz balcalıdakilere inandık güvendik itimat ettik çok şükür...benim sağlıklı beslenmeyi yaşam şekline dönüştürmem farz oldu anlayacağınız kızlar babamın o halini görmek acı veriyordu bana ....
evim sobalı olunca birde akşamları buralar çok ayaz oluyor akşama kadar soba yanmıyor ben eve gidince yakıyorum akşamları soğu kırıyor ama mutfak nasıl oluyor biliyonmu buz hane buz hane bulaşıları falan gün aşırı yıkıyorum elektirikli ocağı yakıyorum mutfakta ılıtıyorum öyle giriyorum zemheri ayında ama şimdi öyle kara soğuk yok bir de hava geç kararmaya başladı işleri biriktirmem artık günlük yarımsaat temizlik hadi kızlar atın üzerinizdeki miskinliği alışkanlık haline getirin bakın bakalım iş birikiyormu çok değil sadece günlük yarım saat bütün bi haftasonu sizin olur valla
ayyy ne romantiiikkkkkk
süpersin genicim yoksa bizim silkineceğimiz yokha öyle çıkış bakalımmm hemen bildiim yapayım eve gidince hangi hareketleri yapacağım şekil almaya başladı gözümde
Hayırdır canım çocukların neyi var ve sen cuma nerelerdeydin gelmedingünaydını kaçırdım çocukları doktora götürdüm daha yeni geldik öldüm yorgunluktan sizler nasılsınız canlar haftaya nasıl başladınız bakalım
ayy bahire bende yine yapacağım bu haftasonu çok yoruldum. bitmedi işler bir türlü. her akşam birşeyleri halletmek istiyorum bakalım.
Rabbim saadetinizi daim etsin canımc.tesi menüm
sabah ve öğlen beraber oldu : otlu omlet, domates, maydonuz, yeşilbiber ve 2 fincan şekersiz çay
ara: bir greyfurt
akşam: 2 kepçe sebzeli mercimek çorbası
ara: 3 fincan çay.
c.tesi kahvaltıdan sonra başladım temizliğe ben bir taraftan temizlik yaptım bir taraftan eşim banyolarda tamirat yaptı. ev süpürüldü, silindi, toz alındı, arka balkon temizleni, 4 makine çamaşır yıkandı asıldı,banyolar temizlendi, yemek yapıldı. akşam üzeri çıktık evden eşimin amcasına gittik öncesinde pazar vardı pazarda gezdik birşey almadık ama değişklik olsun diye dolaştık. amcaya geçtik saat 7 gibi eve döndük yemek yedik oğluşu erkenden uyuttum. bende bitmiştim eşimde güzel bir film koydu demledik çayımızı oturduk hem film izledik hem çay keyfi yaptık başbaşa.
pazar günü
sabah: bir dilim ekmek, domates, salatalık, 3 tane ceviz, 3 kupa çay
öğle: ızgara balık, bol yeşil salata, közlenmiş kırmızı biber 2 tane, közlenmiş soğan
akşam: 2 kepçe mercimek çorbası ve yoğurtlu brokoli
ara: 2 fincan çay
2 lt su, bir tane yeşilçay
pazar sabah erkenden kahvaltımızı yaptık baba oğul markete balık almya gitti bend piknik malzemelerini ayarladım doğruca pikniğe saat daha yeni 10 olmuş nasıl kalabalık hava çok güzel diye milllet kahvaltıya gelmiş hem kahvaltı hem öğle yemeği temiz havada. neyse biz eşyalarımız yerleştirdik sahile yürüyüşe gittik bir geldik heryer dolmuş taşmış oturacak yer yok millet harıl harıl oturacak yer arıyor eşim mangalla ilgilenire bende oğlumla top oynadım ağaca tırmandık. sonra balıklarımızı yedik evceğizime döndük. oğlanı banyo yaptırıp yatırdım bende yemeği ocağa koyup ütünün başına geçtim. akşam yemek faslını bitirip görümceme gittik. birazda orada kalıp döndük.
güzel bir haftasonuydu benim için ama bende bahire gibi haftaiçi azar azar yapmayı planlıyorum. mesela 2 balkonumu yıkayamadım. birde mutfak tarafının camlarını silecektim kendime güvenemedim neyse akşamları yavaş yavaş halledeyim bari birazcık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?