Gözünüz aydın canım hayırlı olsun yeni bebeğiniz..
Sen ciddimisin şekercik. aaa nasıl görmemişim vee bahocan sen nasıl görmedin
Sen yorulma sporda yapma zatii canım
Ee hadi seni dün mutlu eden 5 şeyi yaz bakem canikom bekliyoruss
Allahımm yaa tamda genice yetişicem derken tam formunda olduğunu söylüyo pöfff
kız sen böyle yazınca benim de aklıma ne geldi.
hani o ses türkiye yarışması varya orada hadise yarışmacıları seçerken kolarını açıyor gel gel yapıyor bende sana yaparmışım görüntüyü gözünün önüne getir ne komik olurdu benim o halim aklıma geldi şimdi kendi kendime gülüyorum Allah' ım ya. ama yine sen GEL GEL GEL bana gel.
aman maşallah diyeyim,hep böyle ol.yerim senin elektriğini kız iyiyim bu hafta tam formumdayım. allahıma şükür.
olsun ev işlerini halledince spor yapmış kadar oluyosun azda olsa tatlım.
bahocan aşık olmadan şaşırmış,bir de aşık olsa ayaklar yere değmeyecek.Gözünüz aydın canım hayırlı olsun yeni bebeğiniz..
Sen ciddimisin şekercik. aaa nasıl görmemişim vee bahocan sen nasıl görmedin
Sen yorulma sporda yapma zatii canım
Ee hadi seni dün mutlu eden 5 şeyi yaz bakem canikom bekliyoruss
Allahımm yaa tamda genice yetişicem derken tam formunda olduğunu söylüyo pöfff
canım işte en son haftasonu uğramışlar dünle bugün haber yok onlardan hem onlara uyarı hemde bizlereeeee
akrebim yaz demiş yazmam mı..
1]komşularımla koyu bir muhabbete dalmak,
2]bu arada yavruşumun beni hiç rahatsız etmeden arkadaşlarıyla çok mutlu bir şekilde oynaması[genelde hiç oturamazdım],
3]komşumun salata,dolma tarzı hafif yiyecekler ikram etmesi[suçluluk duygum kabarmadı böylece],
4]büyük kuzumun getirdiği papatyalar,
5]eşimle akşam muhabbeti,
dün mutlu olmama yetip artacak şeylerdi.şükür,şükür.
Estağfurullah canım..Hoşgeldin takımımızaaf buyurun ama kızlar bende yarışmöak istiyorum neeye başvurmam gerkiyor yanlış yazdıysam kusura bakmayın
azp canım paylaşım alanına yazıyorsun uygun olan takım kaptanlarından davet bekliyorsun
Estağfurullah canım..Hoşgeldin takımımıza
Katılmak isteyenler topiğine yazıyosun canım..
Şşşttt paylaşım değil canikom..Listeyi paylaşıma atıyoruz diye her bişii paylaşımdamı olucak zuzummm
hakikatten emilicemre misspi nerdesiniz:44::44::44: misspi sınavlara hazırlanıyordu bugün sistem açtı canımcım şimdiden başarılar ......
şimdi akreeepp genic size sorum var ben bu kk da biryerleri gezerken bir zayıflama hikayesi okudum
bulgur işi makarna işi şeyler haftada 1 kere tavsiye ediyor o da 3 yk kadar onun dışında karışık tahıl ekmek sadece en fazla 2 dilim o da sadece kahvaltıda öğle ve akşamları ekmek yasak birde mutlak ve mutlaka ara tavsiye ediyor ne diyorsunuz
özellikle öğlenleri pilav olmadı makarna yiyorum ben acaba kilo verişim bunla alakalı olabilir mi
fikiirlerinizi alayımmmm
yarından tezi yok uygulamaya geçeyim mi :44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?