günaydın hatunlar.
iki gün hava açtı kendimi baharda sandım,çayırda çimende yatasım,yuvarlanasım geldi.
pazar deniz kenarında, mis gibi havasını çekerek içime yürüdüm.özlemişim.
dün de kızım papatyalar toplamış bana okul çıkışı,bahar ne güzel şey allahım.
nimet üstüne nimete boğmuş bizi rabbim şükür.
öğleden sonra da komşuma gittim,kadın kadına kaynattık azıcık.
benim ufak prensesim büyümüş te annesini hiç üzüp yormadan oynarmış.
nasıl hoşuma gitti anlatamam.
allahtan ümit kesilmez ceylin bazen dr yeni hasta hakları gereği açık açık insanla duymak istemediği şeyleri söylüyorlar babam 'a bundan 3 sene önce 3 aylık ömür biçtiler beyin damarları tıkalıymış beynine kan ve oksijen gitmiyormuş .sonra kalbi de sağlam değil kalb damarları da tıkalı çıktı.kpss ye hazırlanıyordum ilk duydum şok geçirdim sınavı falan untuttum tabi bir önceki girdiğim kpss son atamada tercih yapmıştım atamam olmuş o kadar bunalımdaydım ki 6 . gün öğrendim tayinimin çıktığını dert gezmiş dermanda gezmiş balcalı tıp fak dr larından allah razı olsun. kulum ben razıyım onlardan. babamın hayatını kurtardılar canım dr iyidisini hastanenin iyisini araştırıp değiştirmede fayda olabilir ben babamı 3 farklı hastaneye götürdüm mersinde adanada 2 farklı hastaneye biri tıptı biri özel biz balcalıdakilere inandık güvendik itimat ettik çok şükür...benim sağlıklı beslenmeyi yaşam şekline dönüştürmem farz oldu anlayacağınız kızlar babamın o halini görmek acı veriyordu bana ....
evim sobalı olunca birde akşamları buralar çok ayaz oluyor akşama kadar soba yanmıyor ben eve gidince yakıyorum akşamları soğu kırıyor ama mutfak nasıl oluyor biliyonmu buz hane buz hane bulaşıları falan gün aşırı yıkıyorum elektirikli ocağı yakıyorum mutfakta ılıtıyorum öyle giriyorum zemheri ayında ama şimdi öyle kara soğuk yok bir de hava geç kararmaya başladı işleri biriktirmem artık günlük yarımsaat temizlik hadi kızlar atın üzerinizdeki miskinliği alışkanlık haline getirin bakın bakalım iş birikiyormu çok değil sadece günlük yarım saat bütün bi haftasonu sizin olur valla
ayyy ne romantiiikkkkkk
süpersin genicim yoksa bizim silkineceğimiz yokha öyle çıkış bakalımmm hemen bildiim yapayım eve gidince hangi hareketleri yapacağım şekil almaya başladı gözümde
tamam canım ben hemen yazmak isterdim ama haftasonu yürüyemedim
Hayırdır canım çocukların neyi var ve sen cuma nerelerdeydin gelmedin
Evet canım ben de cumadan bu yana yapıyorum tabi haftasonum gitti gümbürtüye işten gözümü açamadım o yüzden aynen devam ediyorum akşam kısa metrajlı işlere tabi bırakmazsam meyvesini toplicam inş. hafta sonları..
günaydın hatunlar.
iki gün hava açtı kendimi baharda sandım,çayırda çimende yatasım,yuvarlanasım geldi.
pazar deniz kenarında, mis gibi havasını çekerek içime yürüdüm.özlemişim.
dün de kızım papatyalar toplamış bana okul çıkışı,bahar ne güzel şey allahım.
nimet üstüne nimete boğmuş bizi rabbim şükür.
öğleden sonra da komşuma gittim,kadın kadına kaynattık azıcık.
benim ufak prensesim büyümüş te annesini hiç üzüp yormadan oynarmış.
nasıl hoşuma gitti anlatamam.
Rabbim saadetinizi daim etsin canımMutlu olmanıza çok mutlu oldumm canım arkadaşım
İşte tam piknik dönüşü telaşesinde ben araya girdim
Kızlar hadi hep birlikte, hergün, günboyu bizi mutlu eden 5 şeyi yazalım...
Ben başlıyorum hemenTuttuğum menü defterime(günlüğüme) ekledim..
25.02.2013 P.tesi
1-Yatağımdan sağlam bir şekilde kalktığım için(dün nedense böyle düşündüm mutlu kalktım o yüzden)
2-Bir işim olduğu için (tatil dönüşü olduğu için sanırım)
3-İş günümün güzel geçtiği için
4-Kız kardeşim beni ziyaret ettiği için
5-Arkadaşım ricamı kırmayıp kızımı da okula götürdüğü için(oğluyla aynı sınıftalar)
Hamdolsun
zulaleyim seni gerçekten çok içten tebrik ediyorum. Sen bir işe başlamışsan o iş biter.
Baharda kaç kilo olursun şimdi sen bak ben geliyorum seni 79 olarak en son ne zaman gördüm hatırlamıyorum bile beni şok etmeyesin. Dışarı çıkamadığımız zamanlarda lesli ile yürürdük hatırlatırım, aynı zamanda msnden sohbet ederdik
Hayırdır canım çocukların neyi var ve sen cuma nerelerdeydin gelmedin
.
günaydın kızlar nasılsınız
ben yemeklerimi yaptım birazdan çocukları okula yollicam hastaneye gidicem oradanda eltim dogumyaptı oraya gidicem akşama görüşürüz inşallah
geçmşede bir bakam
akrep,genic pozitif enerjiniz ekrandan bana geçti sanki.
elektrik aldım sizden bakın.
ben misafir dolayısıyla spor yapamadım ama bol bol yürüdüm gezme modunda olsa da.
inşallah bugün leslie ile yürüyeceğim.
dün sabahtan ancak evi sildim,süpürdüm,çamaşır ,ütü,derken komşuya gittik,spor hayal oldu.4 günün yorgunluğuyla külçe gibiydim.
bahocanım bu yazdıgım şeyleri şöyle ögrendik: bakanlıktan prof. olan bir hoca çocugun yattıgı hastanedeki doktoru aradı sağolsun. tesadüf sınıf arkadaşı çıktılar. durum böyle olunca çocugun dokturu sınıf arkadaşına herşeyi anlatmış açıkça. çocugun annesine anlatamıyoruz aslında demiş. sonra da arayıp bana anlattılar durumu sağolsunlar. biz bu kadarını öğrendik, sen teyzene bi şekilde anlat diye. nasıl anlatırım ki ben. teyze senin çocugunun durumu böyleymiş desem beni öldürür herahlde.
bahocan sana bişey sormam lazım nerdesinnnn
bu YDS için ücreti yatırdım bankaya, ancak az önce internettesn sınav başvurusu yapmak için uğraştım bu sınav için başvuru merkezlerinden başvuru yapabilirsiniz diyo.
bende mi yanlışlık var, YDS için başvuru merkezine mi gitmem gerekiyo((
Yeni arkadaşların dikkatine .....
Arkadaşlar sadece menü paylaşıp gitmiyoruz sizler geldiğinizde burada kimse olmayabilir ama hiç olmazsa yazılanlara cevap gibi kendi düşüncelerinize paylaşırsanız bizlerde sizi biraz olsun daha yakından tanımış oluruz ve iletişime geçebilmiş oluruz. lütfen paylaşımlarımıza dikkat edelim. günde en az 5 mesaj kuralımız zaten geçerli ....
Gözünüz aydın canım hayırlı olsun yeni bebeğiniz..günaydın kızlar nasılsınız
ben yemeklerimi yaptım birazdan çocukları okula yollicam hastaneye gidicem oradanda eltim dogumyaptı oraya gidicem akşama görüşürüz inşallah
geçmşede bir bakam
Sen ciddimisin şekercik. aaa nasıl görmemişim vee bahocan sen nasıl görmedininşallah eskisi gibi azimlenirim yine ama sende çok iyiydin
kız nezaman geliyon dur mart bir çıksın nisanda gel canım kardeşim inşallah 1 nisanda 70 kilo olucam
yaa zaten hala aklıma geldikçe gülüyorum hem evde tepinip hem msn de konuşmaksüpermişizyaaa
canım ben geldim hatta ilk bildirimi ben yaptım herhalde yogundun gözden kaçırdın
çocuklar iyi allaha şükür göz muayenesine götürdüm kontrol için
Sen yorulma sporda yapma zatii canımakrep,genic pozitif enerjiniz ekrandan bana geçti sanki.
elektrik aldım sizden bakın.
ben misafir dolayısıyla spor yapamadım ama bol bol yürüdüm gezme modunda olsa da.
inşallah bugün leslie ile yürüyeceğim.
dün sabahtan ancak evi sildim,süpürdüm,çamaşır ,ütü,derken komşuya gittik,spor hayal oldu.4 günün yorgunluğuyla külçe gibiydim.
Ee hadi seni dün mutlu eden 5 şeyi yaz bakem canikom bekliyorusshaydi gözünüz aydın,mis kokulu bebek seveceksin bugün,ne güzel.allah sağlıklı uzun ömür versin yavruya.
ben de kaçayım,azıcık işim var mutfakta,kızım da yemeğe gelir öğlene.
bir ara gelirim yine.öpüldünüz.
yerim senin elektriğini kız iyiyim bu hafta tam formumdayım. allahıma şükür.
olsun ev işlerini halledince spor yapmış kadar oluyosun azda olsa tatlım.
ceylincim karabiberin özel durumundan dolayı liste hazırlama sırası bu hafta sende canım..
evet canım 27 si son biliyorsun en yakın başvuru merk başvur fotoğraf yenilemen gerekiyor onun için başvuru merk gidip wep cam la kamera ile foto çektirip sınava başvurman lazım canım
Evet canım mesaj sayımı yapmayınca paylaşım azaldı birden..
emilicemre ve misspsiyi de göremedim problem yok umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?