slm kızlar neler yapıyorsunuz bakalım benim aklım başımda deeellll sevinçli günler yaşıyorum umarım hayalim gerçek olur olurda açıklarım ne olduğunu ....
Sicaaaaaaak çok sıcak bayilcam artık yaaa :/ bi de regl olcam galiba korkunç bir bel ve karın agrisi...menapozlu teyzeler gibiyim bi ter basmalar falan!!!! Oyyyyy çok dertliyim bugün :/
karadeniz bu hafta hep gölgeliydi rahattık bu hafta ama yarından sonra sıcaklar çok olacakmışşşş
slm kızlar neler yapıyorsunuz bakalım benim aklım başımda deeellll sevinçli günler yaşıyorum umarım hayalim gerçek olur olurda açıklarım ne olduğunu ....
kızlar ben diyet modundan gündüzleri iyiyim çıkmadım 54-55 arası oyunuyor kilom fena değil benim için.
akşamları sadece geç işten çıktığımda biraz zor oluyor.
Oo süperbi temizleme uzmaı daha ben de kalıştım ufak ufak ama baya hızlıymışssın maşallahDün neler yedim...
Sabah:yumurta, peynir ,bol yeşillik ,1dilim kepek ekmeği ,sekersiz çay
Ara:elma, armut
Öğle:meyveli yoğurt
Akşamatlıcan salatası ,3 parça tavuk kanat
3lt su
Spor:3 oda temizlendi camlar silindi perdeler yıkandı takıldı...
Ben de beğendim.accık reklam yapıyım yazarı akrabam da ordan biliyom aslındaEvet o kitap...ben sevdim
İnş hakkında hayırlısı olur...slm kızlar neler yapıyorsunuz bakalım benim aklım başımda deeellll sevinçli günler yaşıyorum umarım hayalim gerçek olur olurda açıklarım ne olduğunu ....
Valla trakya da gayet serindi bizde rahattık ama dediğin gibi bu hafta artık sıcaklar başlıyacakmış ehhh olsun artık temmuz yarılanıcak nerdeyssekaradeniz bu hafta hep gölgeliydi rahattık bu hafta ama yarından sonra sıcaklar çok olacakmışşşş
Karadeniz derken??
Walla sendeki bu heyecan beni bile heyecanlandırıyor :) hadi hayırlı haberler olsun bakalım
Bugün aklımdan gecmisti, nasıl gidiyor koruma acep diye :) darısı bize inşallah :)
Bana müsade yarın derin temizlik var inş akşam perte çıkmazsam gelicem.herkese iyi geceler
teşekkürler kızlar sanıyorum seldom yanlış düşünüyor evleneceğimi sandın dimiiii yok değil kuşum evlilikle ilgili değil:13:
bugun spor dolu bir günüm geçti ama yediklerime dikkat edemedim açıkçası
sabah: 1 tost az menenen
çay
öğle: 1 açma
akşam:5 tane sarma
2 lahmacun
çok fena bi menu olmuş ama baya antrenman yaptım ter o biçimdi umaya ne olur bilmem çünkü hala regli olamadım çok şişkinim su bile şişiriyor beni ....dr a gitmem lazım ....ne yapcam bilmem
buarada sabah kızımın kalan bisküvisinide yemiştim ama kahvaltımın hepsini dışarı verdim ....ne oluyor bana regli olamıyorum ve istifra??????bu ne şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?