Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sabah uyanınca 3 tane kuru kaysı 2bardak su içtim kahvaltımı yaptım mutfağımı temizlemeye başladım..Bugünümü mutfağıma ayırdım..balkonumu yıkadım cam balkonun camlarını sildim şimdi dolap içlerini silip düzenliyorum..Yoruldum oturdum..acayip sıcak sırılsıklam oldum...birde 2tane kurabiye yedim...valla yedim napıyım...

slm kızlar neler yapıyorsunuz bakalım benim aklım başımda deeellll sevinçli günler yaşıyorum umarım hayalim gerçek olur olurda açıklarım ne olduğunu ....

Sicaaaaaaak çok sıcak bayilcam artık yaaa :/ bi de regl olcam galiba korkunç bir bel ve karın agrisi...menapozlu teyzeler gibiyim bi ter basmalar falan!!!! Oyyyyy çok dertliyim bugün :/

Sicaaaaaaak çok sıcak bayilcam artık yaaa :/ bi de regl olcam galiba korkunç bir bel ve karın agrisi...menapozlu teyzeler gibiyim bi ter basmalar falan!!!! Oyyyyy çok dertliyim bugün :/

karadeniz bu hafta hep gölgeliydi rahattık bu hafta ama yarından sonra sıcaklar çok olacakmışşşş

Bugün saçma sapan bir beslenme oldu :/

Sabah : 1 simit
1 dlm peynir
2 zeytin
sogus ve çay

Ara : 200 gr karpuz
3 lokma börek

öğle : 1 simit
peynir, 3 zeytin
3 sarma
sogus ve ayran

ara : ayran

akşam : 2 hurma
3 ceviz

2 lt su

spor yok

hz.haticenin hayatı

karadeniz bu hafta hep gölgeliydi rahattık bu hafta ama yarından sonra sıcaklar çok olacakmışşşş

Karadeniz derken??

slm kızlar neler yapıyorsunuz bakalım benim aklım başımda deeellll sevinçli günler yaşıyorum umarım hayalim gerçek olur olurda açıklarım ne olduğunu ....

Walla sendeki bu heyecan beni bile heyecanlandırıyor :) hadi hayırlı haberler olsun bakalım

kızlar ben diyet modundan gündüzleri iyiyim çıkmadım 54-55 arası oyunuyor kilom fena değil benim için.

akşamları sadece geç işten çıktığımda biraz zor oluyor.

Bugün aklımdan gecmisti, nasıl gidiyor koruma acep diye :) darısı bize inşallah :)

Selam bayanlar.bugün hareketliydik yine her zamanki gibioğluşun dişleri çıkıyor sanırsam baya kıpır kıpırbi geçmiş yapıyım

Oo süperbi temizleme uzmaı daha ben de kalıştım ufak ufak ama baya hızlıymışssın maşallah

Evet o kitap...ben sevdim
Ben de beğendim.accık reklam yapıyım yazarı akrabam da ordan biliyom aslında)

İnş hakkında hayırlısı olur...

Valla trakya da gayet serindi bizde rahattık ama dediğin gibi bu hafta artık sıcaklar başlıyacakmış ehhh olsun artık temmuz yarılanıcak nerdeysse

Bugünkü menüm
10:00 1 dilim ekmek,1 yumurta,1 kk peynir
12:00 1 tatlı kaşığı bal,1 bardak süt
14:00 1 köfte 3 yemek kaşığı pilav
16:00 1 poğaça
19:30 3 köfte,6 yemek kaşığı pilav
21:30 1 bardak süt,1 madlen çikolata
Veee kapanış))
Spor yarım saat yürüme
Kitap : 4 sayfa şükür ve din felsefesi

Arakdaşlar bu arada ki bildirimini ne zaman yapıyorsunuz?kilo veremeyene cezanz var mı ya da hangi konularda nasıl cezalar var?

Bana müsade yarın derin temizlik var inş akşam perte çıkmazsam gelicem.herkese iyi geceler

Karadeniz derken??

Walla sendeki bu heyecan beni bile heyecanlandırıyor :) hadi hayırlı haberler olsun bakalım

Bugün aklımdan gecmisti, nasıl gidiyor koruma acep diye :) darısı bize inşallah :)

teşekkürler kızlar sanıyorum seldom yanlış düşünüyor evleneceğimi sandın dimiiii yok değil kuşum evlilikle ilgili değil :13:

bugun spor dolu bir günüm geçti ama yediklerime dikkat edemedim açıkçası

sabah: 1 tost az menenen
çay

öğle: 1 açma

akşam:5 tane sarma
2 lahmacun

çok fena bi menu olmuş ama baya antrenman yaptım ter o biçimdi umaya ne olur bilmem çünkü hala regli olamadım çok şişkinim su bile şişiriyor beni ....dr a gitmem lazım ....ne yapcam bilmem

buarada sabah kızımın kalan bisküvisinide yemiştim ama kahvaltımın hepsini dışarı verdim ....ne oluyor bana regli olamıyorum ve istifra??????bu ne şimdi?

kızlar müzik dinliyorum sabahtan beri hiç bir şey yapmadan tavana bakıyorum yazı yazmak kendimi anlatmak da zor şu an benim için anlayışınıza sığınıyorum
iyi gecelr kendinize iyi bakın
dua edin ben için

teşekkürler kızlar sanıyorum seldom yanlış düşünüyor evleneceğimi sandın dimiiii yok değil kuşum evlilikle ilgili değil :13:

Walla öyle sanmistim :) e sen de soyle o zaman devlet sırrı mı bu canım??? O zamaaaaan ya tayin ya da terfi???? Oldu mu şimdi

E bi test yap bari bu kadar ağır antremanda yapıyorsun dikkatlı ol bence!!!

2 lahmacun ne yahu??? 1 tane neyine yetmiyor hı ???

öncelikle herkese iyi akşamlarr:)

3-4 gündür giriş yapmadığım için öncelikle herkesten özür dilerim çünkü ben tatile çıktım ve size söylemeyi unuttum

cuma günü iş başı yapıorum kilo bildirimi yapabileceğim yani.

Umarım sizler de iyisinizdir. ben bir yılın yogunlugunu atmaya çalışıyorum, tatil 4 gün de olsa güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…