Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar su sebeki tamiri yapılıyor gündüzleri sular yok akşam sekizde dokuzda geliyor ancak dün bütün gün küçük şişe su aldımhemen okulun yakınındaki marketten aklıma geldi 2 tane büyük aldım 1,5 akşama kadar birini içtim diğerini de eve götürdüm evdede yok malum neyse akşam da diğerini bitirdim gece kalktım ikisini de doldurdum birini sabah gelirken yanımda getirdim vel hasıl su kesintiis daha çok su içmemme neden oldu tecrübe ile sabit koca 1,5 litrelik suyu koyunönünüze içesiniz geliyor ister istemez tavsiye ederim

işi kapmışsın ama eksikler var daha hadi bakim gelişmeler güzel

[ımg]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1011925_666521893361291_670858443_n.jpg[/ımg]​

teşekkür ederim arkadaşımmmmm

Son düzenleme:
Merhabalar sabah bir uyumuşum bir uyumuşum 11 di kalktığımda hemen oğlumla alışverişe çıktık evde kahvaltılık bitmişti..eve geldik kendimize kahvaltı hazırladık yedik..eve gelen temizlikçi ablama izin verdim nasıl olsa evdeyim kendim yaparım işimi diye ..Ramazana 1 hafta kaldı oruçken iş yapamam diye oğlumun odasından başladım temizliğe yavaş yavaş kendimi çok yormadan..şimdide yemek yapmaya gidiyorum...1,5 lt su içtim..

Sabah : 2 dlm ekmek
1 yk kavurma
biberiyeli yeşil çay

ara : 1 salatalık

öğle : tavuk çorbası 1 kase
1,5 dlm ekmek
2 dlm kasar
salata

ara : 400 gr karpuz

akşam : 1 yk kavurma
150 gr kepekli makarna ( sade )

3,5 lt su

spor yok...ama bayrama kadar çok yorucu ve hareketli bir tempoda çalışıyorum...

Kitap : hz Haticenin hayatı

Selamlar herkese.perşembe günü büyük temizliğim var ve ben dip köşeyi toparlamaya çalışıorum o zamana kadar o yüzden bugün pek dengeli olmadı menü ve spor yok ama daha ilk defa oturuyorum.bi geçmiş yapıyım önce

Vayysss süper gitmiş....

İpadden yazarken harfler kaymış ,haklısın anlamamakta)yazarı nurdan damla olan mı demek istemiştim...

Güzel menü ayrıca ara öğünü salatalıkla yapmak da baya ii

Menüm
8:00 3 ceviz
10:30 1 dilim ekmek,1 kk peynir,1 adet haşlanmış yumurta,salatalık
12:30 1 tatlı kaşığı bal
15:30 2 dilim ekmek,1 kk peynir
19:30 2 adet kıymalı hamur kızartma(çok hareketliydi gün evde yemek olmayınca kayınvalideciğin yaptığı da ayrı bi lezzetli koktu o yüzden yedim((
22:00 gibi de 3 top dondurma yiyip günü kapatıcam
Ya bakınca hep dondurma yiyorum gibi gözüküyor ama ben de acayip süt yaptığı için ceviz ve dondurma tüketmeye çalışıyorum
Spor ve kitap yok

Dün neler yedim...
Sabah:yumurta, peynir ,bol yeşillik ,1dilim kepek ekmeği ,sekersiz çay
Ara:elma, armut
Öğle:meyveli yoğurt
Akşamatlıcan salatası ,3 parça tavuk kanat
3lt su
Spor:3 oda temizlendi camlar silindi perdeler yıkandı takıldı...

Darısı başıma :/

bahire gelmiş yeni gelen arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler....

merhaba 2. takımın güzel hatunları

kızlar ben diyet modundan gündüzleri iyiyim çıkmadım 54-55 arası oyunuyor kilom fena değil benim için.

akşamları sadece geç işten çıktığımda biraz zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…