öncelikle herkese iyi akşamlarr:)
3-4 gündür giriş yapmadığım için öncelikle herkesten özür dilerim çünkü ben tatile çıktım ve size söylemeyi unuttum
cuma günü iş başı yapıorum kilo bildirimi yapabileceğim yani.
Umarım sizler de iyisinizdir. ben bir yılın yogunlugunu atmaya çalışıyorum, tatil 4 gün de olsa güzel :)
Ben de diyordum ne oldu ceyline görünmüyor ortalıkta...öncelikle herkese iyi akşamlarr:)
3-4 gündür giriş yapmadığım için öncelikle herkesten özür dilerim çünkü ben tatile çıktım ve size söylemeyi unuttum
Umarım sizler de iyisinizdir. ben bir yılın yogunlugunu atmaya çalışıyorum, tatil 4 gün de olsa güzel :)
Ne güzel bir günaydın bu böyleGünaydın gönlü güzel kendi güzel olmaya aday azimli istekli ve güçlü hatunlar :)
kızlar
bu sayfadaki komut dosyası bilg yavaş çalıştırabilir diye uyarı geliyor
programlar çalışmıyor
mause işlemiyor
onun için sadece evden kk ya girebiliyorum
öğle arası eve gittiğimde görüşürüz byss
Cuma sabahı kilo bildirimimiz canım.. Ehh ufak tefek cezalarımız oluyor tabiArakdaşlar bu arada ki bildirimini ne zaman yapıyorsunuz?kilo veremeyene cezanz var mı ya da hangi konularda nasıl cezalar var?
Menü o kadar da saçma değilmiş ama senin durum düşündrdü beni..Canım test yaptır sen belirtiler farklı gibi sanki ama Allah bilir tabi..bugun spor dolu bir günüm geçti ama yediklerime dikkat edemedim açıkçası
sabah: 1 tost az menenen
çay
öğle: 1 açma
akşam:5 tane sarma
2 lahmacun
çok fena bi menu olmuş ama baya antrenman yaptım ter o biçimdi umaya ne olur bilmem çünkü hala regli olamadım çok şişkinim su bile şişiriyor beni ....dr a gitmem lazım ....ne yapcam bilmem
buarada sabah kızımın kalan bisküvisinide yemiştim ama kahvaltımın hepsini dışarı verdim ....ne oluyor bana regli olamıyorum ve istifra??????bu ne şimdi?
kızlar müzik dinliyorum sabahtan beri hiç bir şey yapmadan tavana bakıyorum yazı yazmak kendimi anlatmak da zor şu an benim için anlayışınıza sığınıyorum
iyi gecelr kendinize iyi bakın
dua edin ben için
kızlar
bu sayfadaki komut dosyası bilg yavaş çalıştırabilir diye uyarı geliyor
programlar çalışmıyor
mause işlemiyor
onun için sadece evden kk ya girebiliyorum
öğle arası eve gittiğimde görüşürüz byss
akrebim bahocanım genicim ve aramıza yeni katılan arkadaşlar hepinize merhaba :)
Hoş geldin canım
Biliyosun günlük menü bildirmlerini ve günde en az beş mesaj şartını..
Bilmeyen arkadaşlar rukgus eski üyelerimizden.. Çok güzel kilo vermişti ama bir yerde tıkandı kaldı.. Hayatının o bölümünde yaşadığı olumsuzluk yaşam enerjisini kilo verme isteğini tıkadı resmen...
Şimdi döndü yeniden aramızda
Günaydıııın bu tatil bana hiç yaramadı 11 e kadar uyuyoyum sonra sersem gibi dolaşıyorum....Günaydın gönlü güzel kendi güzel olmaya aday azimli istekli ve güçlü hatunlar :)
Merhaba arkadaşım hoşgeldin aramıza..akrebim bahocanım genicim ve aramıza yeni katılan arkadaşlar hepinize merhaba :)
öncelikle herkese iyi akşamlarr:)
canım ben kurtuldum 3 gündür rahatladım..bence de test yaptır istifrada işin içine girdiyse düşünmek lazım...bugun spor dolu bir günüm geçti ama yediklerime dikkat edemedim açıkçası
sabah: 1 tost az menenen
çay
öğle: 1 açma
akşam:5 tane sarma
2 lahmacun
çok fena bi menu olmuş ama baya antrenman yaptım ter o biçimdi umaya ne olur bilmem çünkü hala regli olamadım çok şişkinim su bile şişiriyor beni ....dr a gitmem lazım ....ne yapcam bilmem
buarada sabah kızımın kalan bisküvisinide yemiştim ama kahvaltımın hepsini dışarı verdim ....ne oluyor bana regli olamıyorum ve istifra??????bu ne şimdi?
Günaydıııın bu tatil bana hiç yaramadı 11 e kadar uyuyoyum sonra sersem gibi dolaşıyorum....
Merhaba arkadaşım hoşgeldin aramıza..
Aman ne güzel yapmışsın enerjin yerine gelmiştir süper...
canım ben kurtuldum 3 gündür rahatladım..bence de test yaptır istifrada işin içine girdiyse düşünmek lazım...
akrebim bahocanım genicim ve aramıza yeni katılan arkadaşlar hepinize merhaba :)
ben geldim diyorum çabuk gellllllllllllllllllllllllllllll :)
nerdesin hadi geldim sen yoksun ama gel bana:))
Sen yine testini yap kafan rahat olsun..ben doktora sordum yılda iki defa gecikmek normalmiş mevsim geçişi stres yorgunluk hava değişimi etkileyebilirmiş..beni ada çayı çok rahatlattı ama sen emziriyorsun...çok zor iş kadın olmak Allah kolaylık versin çok takma kafana...aslında ihtimal bile yok çünkü eşimin yanına gidip geldikten sonra herşey normaldi anlamadım yaa
Ooo burası pek şenlikli bugün :) ben sanırım hasta oluyorum her yerim ağrıyor...sanki bir günde 5 kilo yemiş gibi şiş ve gerginim...mısır püskülü ve kiraz sapı iç dedi dr. 3. fincanı içiyorum...sanırım yorgunum da...iyi enerji gönderin bana bakiiiiim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?