- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 158
Maşşalh daha nice senelere inş...
(çok geçmiş olsun acil şifalar
Ya ben i yerde okudum o tür koku alerjilerinde ilaç kullanmayıp akmasını sağlamak vücutta kokudan ötürü oluşmş toksinlerin atılmasını sağlıyormuş bilmiyorum ne kadar doğru?
spor süper günde 2 saatMenüm
8:00 3 ceviz 1 incir
12:00 1 kk peynir,2 but,2 haşlanmış yumurta
15:00 1. Yk tahin pekmez karıımı,1 avuç fındık
20:30 yarım pide(yine aynı şeyi yaptım sabahtan yiyeceğim şeyi bıcırığın mızmızlığı yüzünden ayarlayamayınca görümcenin iftar menüsüne kaldım(
22:30 dayanamdım 1 snickers bu haftanın en uç kaçamağı olsun bu
Spor sabah 1 akşam 1 saat yürüyüş
Kitap yok malesef(
ufaklık 7-8 aylık sanırım. benimkiler 22 aylık büyük de 4,5 yaşında. ikizlere emziği 15 gün önce bıraktırdım, şimdi kendi başlarına uyuyamıyorlar gece saat 9tan 10,30a kadar falan pışpışlıyorum kafalarını falan kaşıyorum, kaşı babam kaşı...onlar da ha bire bizim yatakta dönüyorlar, yerlerinde dursalar ikisini kaşımaya da razıyım ama kıpırdarken ya yataktan düşüyorlar ya da birbirlerinin tepesine çıkıyorlar. Allah sabır versin valla tüm annelere.Ya kızlar bizim uraklık sanırım diş çıkarma sürecinde çok yoruyor gün içinde beni sabah bi kalkıyoruz bu saate kadar arada uyursa işlerimi yapıyorum baya yoğun tempo eçiyor sonra bi bakıyorum teravih olmuş ne cüz okuyailiyorum ne bişey((2 gündür böyle dn uyuyakalmım resmen Allah affetsin sabah da kaçtı bi kalktım ki sabah 7 olmuş saat Allah canına sağlık versin ama acaba benimki mi mızmız yoksa genelde bebekler böyle mi????
Çok doğru söylüyorsun. İsyan da etmiyorum , Allah'a verdiği nimet için şükrediyorum ama bir yandan da şu tespitte bulunuyorum dünya üstünde parasızlık, hastalık , eşi ile geçimsizlik gibi dertler olduğunu bilirdim ama ikizlerim olana kadar böyle bir dert olduğunu bilmezdim.ne güzel kuşum isyan etme allah acılarını göstermesin onlarla oyarım senin yerinde olsam düzgün besle onları iyi mi abur cubur yok yemek saatleri belirli olsun disipline olsunlar şimdiden kola yasak nescafe yasak sağlıklı sebze yemekleri az ekmek eşliğinde ayranla beraber alışsınlar kuşum kaç tane bebek
Kızlar mutfak gideri tikanmis üstteki 4 katın bulaşık suyu mutfagimdan çıktı..hala da çıkıyor...tek kelimeyle bittim yorgunluktan...sabah nasıl olacak bilmiyorum...nedir bu ara bu kadar olumsuzluk anlamadim...
kızlr şakur şukur oynadım yarımsaat heryerim terledi ben duşa kaçar allahım çok sıcak bugünün sporu bu olsun
dün giremedim kusura bakmayın yolculuktaydım kızmla babasının yanına geldik evde hazırlan çocuğu yıka valız falan derken saat 4 oldu haydi havalimanına eve gel bilmem ne saat 00.30 da kayınvalide ziyaretinden sonra eve düştük...çok şükür
bi önceki gün menun iyiydi ekmeklerim toplan 3 dlm di
dünü yazıyorum
sahur: minzili yumurta
zeytin
çay
1 dlm ekmek
iftar: dışardaydık eve yetişemedik
1 tane pide ama 2 lahmacuna eşitti sanırım çok çok inceydi hamuru ya tamama bana hava hşta onunla 95 kg bi erkek hayatta dıoyam nasıl o kadar ince açmışlar hayret yani
yanında ayran
eve geldik
yarın dlm börek yedim bu olmadı ama pide yemişim zaten....ahh ben akıllanmam
kızlar bu tartı ne zaman olacak şimdi bugun iftar öncesimi ne zman?
menüm
sahur
3 yk bamya kıymalı nohutlu
5 yk pilav şehriyeli bulgur
2 bardak ayrann
5/6 top üzüm
1 tane erik
bir lokmacık ramazan pidesi ile zeytinli zeytin yağına bandım yedim
iftar
2 tane tokmakan böreği
cacık
6/7 tane incir
boool suuu
arasıra zeytinli zeytinyağına bandım kızlar çok güzel oluyor
Sahur : 4 yk pilav
2 yk ev döneri
2 minik şeftali
iftar : yarım kase yayla çorbası
3 yk sulu kofte
bol salata
1 dlm peynir (resmen aserdim akşama kadar)
3 dlm ekmek
1 kayısı
2 lt su
Menüm
8:00 3 ceviz 1 incir
12:00 1 kk peynir,2 but,2 haşlanmış yumurta
15:00 1. Yk tahin pekmez karıımı,1 avuç fındık
20:30 yarım pide(yine aynı şeyi yaptım sabahtan yiyeceğim şeyi bıcırığın mızmızlığı yüzünden ayarlayamayınca görümcenin iftar menüsüne kaldım(
22:30 dayanamdım 1 snickers bu haftanın en uç kaçamağı olsun bu
Kitap yok malesef(
Ya kızlar bizim uraklık sanırım diş çıkarma sürecinde çok yoruyor gün içinde beni sabah bi kalkıyoruz bu saate kadar arada uyursa işlerimi yapıyorum baya yoğun tempo eçiyor sonra bi bakıyorum teravih olmuş ne cüz okuyailiyorum ne bişey((2 gündür böyle dn uyuyakalmım resmen Allah affetsin sabah da kaçtı bi kalktım ki sabah 7 olmuş saat Allah canına sağlık versin ama acaba benimki mi mızmız yoksa genelde bebekler böyle mi????
ne güzel kuşum isyan etme allah acılarını göstermesin onlarla oyarım senin yerinde olsam düzgün besle onları iyi mi abur cubur yok yemek saatleri belirli olsun disipline olsunlar şimdiden kola yasak nescafe yasak sağlıklı sebze yemekleri az ekmek eşliğinde ayranla beraber alışsınlar kuşum kaç tane bebek
ne güzel tavsiyeler genicim beniiimmmmm
canım sın sen kız yorumlar devammmm
o monotonlukta hepimizden çok verirsin sen kilo spor gibi aynıyediklerine dikkat et tamam sporcusun zaten kızma onlara öp hepsini benim yerime allah analı babalı büyütsün inş
menüm
sahur
2 bardak ayrann
5/6 top üzüm
1 tane erik
iftar
2 tane tokmakan böreği
cacık
6/7 tane incir
boool suuu
Kızlar mutfak gideri tikanmis üstteki 4 katın bulaşık suyu mutfagimdan çıktı..hala da çıkıyor...tek kelimeyle bittim yorgunluktan...sabah nasıl olacak bilmiyorum...nedir bu ara bu kadar olumsuzluk anlamadim...
kızlr şakur şukur oynadım yarımsaat heryerim terledi ben duşa kaçar allahım çok sıcak bugünün sporu bu olsun
dün giremedim kusura bakmayın yolculuktaydım kızmla babasının yanına geldik evde hazırlan çocuğu yıka valız falan derken saat 4 oldu haydi havalimanına eve gel bilmem ne saat 00.30 da kayınvalide ziyaretinden sonra eve düştük...çok şükür
dünü yazıyorum
zeytin
çay
1 dlm ekmek
1 tane pide ama 2 lahmacuna eşitti sanırım çok çok inceydi hamuru ya tamama bana hava hşta onunla 95 kg bi erkek hayatta dıoyam nasıl o kadar ince açmışlar hayret yani
yanında ayran
eve geldik
Ben kendimce şöyle bir yol buldum...masaya bir servis tabağı alıyorum, ne yemeyi planladiysam hepsini ( ekmek, salata, minik kaseyle çorba gibi ) bu tabağa koyuyorum...kendime minik bir sofra hazirlamis oluyorum, böylece önce gözüm doyuyor sonra da başka birseye uzanmıyorum...bazen sabahtan itibaren ne yiyecegim belli oluyor...mesela menulerimi buraya daha yemeden yaziyorum ve dürüst olmak adına başka birşey yemiyorum...yada iftardan hemen sonra yaziyorum ki arada kaçamak yapmayayım diye...ben de işe yarıyor...
Sahur : 4 yk pilav
2 yk ev döneri
2 minik şeftali
iftar : yarım kase yayla çorbası
3 yk sulu kofte
bol salata
1 dlm peynir (resmen aserdim akşama kadar)
3 dlm ekmek
1 kayısı
2 lt su
Ya kızlar bizim uraklık sanırım diş çıkarma sürecinde çok yoruyor gün içinde beni sabah bi kalkıyoruz bu saate kadar arada uyursa işlerimi yapıyorum baya yoğun tempo eçiyor sonra bi bakıyorum teravih olmuş ne cüz okuyailiyorum ne bişey((2 gündür böyle dn uyuyakalmım resmen Allah affetsin sabah da kaçtı bi kalktım ki sabah 7 olmuş saat Allah canına sağlık versin ama acaba benimki mi mızmız yoksa genelde bebekler böyle mi????
Canım o ekşi yoğurdu bir güzel ayran yap koy dolaba abur cubur niyetine içersin bol bol akşamları..
Noluyoki bişii olmuyo..
Pazara gittim canım ta 1.5 saatten fazla sürdü gidip gelmesi..İkindiyi zor kıldım, uzandım sonra, sonrada yeek yaptım..Kızımda oruç tuttu bugün Maşallah ona..O kadar ısrar ettik öğlene kadar tut yter diye, inat etti ben annem gibi akşama kadar tutucam diye ve tuttu..Babası kızım beni utandırdın dedi..8 yaşında çocuk tutuyor, sağlıklı baba tutmuyor..Hamdolsun Rabbimin gösterdiği günlere
Ohhh harikasın..
Bende seviyorum evde olmayı
Evet ya sorma ben de sonradan farkettim kulaklığı takınca geçyo vakit beiş te bebek arabasında çok rahat uyuyo durunca. Uyanıyo cingöz ben de bi basıyorum gaza hiç farketmiyorum sonra da pert tabiYa bu filmleri okuyunca kendimi özürlü hissettim hiç bişii anlamadım
Sen bugün 2 saat yürüdünmü yani
Tüm bebekler aynı canım merak etme..Destek vitamin kullan hayatım çok yoruluyosan..
Canım benim bi erkek ama düşününce senin cümlede mantıklı geldi babası da ikinci çocuk resmen:)))ne güzel kuşum isyan etme allah acılarını göstermesin onlarla oyarım senin yerinde olsam düzgün besle onları iyi mi abur cubur yok yemek saatleri belirli olsun disipline olsunlar şimdiden kola yasak nescafe yasak sağlıklı sebze yemekleri az ekmek eşliğinde ayranla beraber alışsınlar kuşum kaç tane bebek
ne güzel tavsiyeler genicim beniiimmmmm
canım sın sen kız yorumlar devammmm
o monotonlukta hepimizden çok verirsin sen kilo spor gibi aynıyediklerine dikkat et tamam sporcusun zaten kızma onlara öp hepsini benim yerime allah analı babalı büyütsün inş
Ya hacıııı şu zeytinyağı olayını ballandıra ballandıra anlatmayaydın iyidimenüm
sahur
2 bardak ayrann
5/6 top üzüm
1 tane erik
iftar
2 tane tokmakan böreği
cacık
6/7 tane incir
boool suuu
Geçmiş olsun aileninzin sadakası olsun bu zorluklar daha beterinden korusun inş RabbimKızlar mutfak gideri tikanmis üstteki 4 katın bulaşık suyu mutfagimdan çıktı..hala da çıkıyor...tek kelimeyle bittim yorgunluktan...sabah nasıl olacak bilmiyorum...nedir bu ara bu kadar olumsuzluk anlamadim...
Ohhhhh ne oynadın onu da söle yaf:)))kızlr şakur şukur oynadım yarımsaat heryerim terledi ben duşa kaçar allahım çok sıcak bugünün sporu bu olsun
Menü çok uç dil bencedün giremedim kusura bakmayın yolculuktaydım kızmla babasının yanına geldik evde hazırlan çocuğu yıka valız falan derken saat 4 oldu haydi havalimanına eve gel bilmem ne saat 00.30 da kayınvalide ziyaretinden sonra eve düştük...çok şükür
dünü yazıyorum
zeytin
çay
1 dlm ekmek
yanında ayran
eve geldik
dünü yazıyorum
zeytin
çay
1 dlm ekmek
yanında ayran
eve geldik
hık mık zık
dün akşamki yemeği yazacak yüzüm yok ama yazmam gerekiyoor
Malumunuz davetteydik, planım yanımda 1 dilim kepekli ekmeğimi götürüp yemeklerden azar azar yemekti.
oruçlu olmadığım için önce eve gidince
1 kase yoğurt+1 şeftali+1 çay kaşığı bal18:) ile meyveli yoğurt yapıp yedim
İftar: 1 kase mercimek çorbası
1 dilim ramazan pidesi
6 yk yoğurtlu mantı
diğer yemeklerden yememek için salataya yüklendim
( güveç vardı hem patlıcan hem patates intolransı yüzünden yiyemezdim, patatesli tavuk vardı ondan da yemedim, pilavdan da almadım, 2. dilim pideyi de sırf size hesap verecem diye bıraktım, Allahtan salatada marul yoktu da onunla oyalanabildim)
Çayın yanında sütlaç ve kadayıf getirdiler. eşimin sütlacından 1 kaşık aldım
yarım çay tabağı büyüklüğünde bir dilim kadayıfı götürdüm ama
.....
Bu sabah da dünkü karbonhidrat bombardımanı sebeiyle 1 dilim ekmeğimi kaldırıp yerine 10 badem koydum.
Yani kahvaltım:
10 badem
1 dilim tulum peyniri
1 domates, 3-4 dal maydanoz
1 haşlanmış yumurta
Sahur:
2 yayla eriği,1 hurma,karpuz, az otlu peynir,az patates salatası, az pide vee miis gibi sıcacık komşuda pişen bana da pişen peynirli sac böreğibol su
İftar:
1 hurma,1 zeytin, az patlican salatası(komşu m.) ızgara sucuk, pide,çay, bir küçük dilim fıstıklı helva,bir haşlanmış mısır, 3 dikenli incir(çok severim kendilerini) bol su..
merhabalar dün inanılmaz yoğun bir gündü her işi koştur koştur yaptım...
sabah uyanır uymanmaz evimi sildim süpürdüm temizledim,sonra dışarı çıktım.bankadaki işler taksitler alışveriş derken çok yoruldum..yemeği dışarıda yedik.iftar sonrası arkadaşlarla buluştuk eve geldiğimizde sahur vaktiydi...
İftar:5 tane köfte,salata,kocaman bir bardak ayran..
Ara:1tane elma 1top dondurma
Sahur:5,6çatal menemen,1dilim kepek ekmeği domates salatalık
2lt su.
Ayyy canım çok üzüldüm allah kolaylık versin...
yemişin işte hamuru bide üstüne börek niye ki:) bence herkese diyette olduğunu çok kararlı olduğunu söylemelisin...ikram edileni yemedikçe daha çok gurur duyacakksın kendinle...birde minzili yumurta neki???
çok süper yemişsin okurken ben doydum
Ayyy canım çok üzüldüm allah kolaylık versin...
yemişin işte hamuru bide üstüne börek niye ki:) bence herkese diyette olduğunu çok kararlı olduğunu söylemelisin...ikram edileni yemedikçe daha çok gurur duyacakksın kendinle...birde minzili yumurta neki???
çok süper yemişsin okurken ben doydum[/QUOTE
yok kız okuyunca doyurmuyo yiyince anca doyuruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?