Off yaa kıyamam geçmiş olsun.bi an önce toparlarsın inşAkrepcim birkaç gün izin istiyorum, evimi dün akşam hem üstten hem alttan su bastı, bütün mutfak dolapları söküldü...çok canım dar ve isim çok...perşembe akşam kilo bildirimi yaparım...
İşe yararsa bana da haber ver ben de bi onu deniyim inş kurtulcaz bi şekLde kilolardanevet kitabı inceledim ve almaya karar verdim
seldoma tekrar tekra geçmiş olsun ve kolay gelsin....Off yaa kıyamam geçmiş olsun.bi an önce toparlarsın inş((
İşe yararsa bana da haber ver ben de bi onu deniyim inş kurtulcaz bi şekLde kilolardan
hofff tokmakan hof....Sac Böreği
saç böreği kuşum
bizim akdeniz bölgesindeki yörük adetlerinden
içi patates kıyma semizotu yöresel adla tokmakan otu ıspanak lahana pırasa istediğinle yapabilirsin
selam millet nasılsınız bakalım ne var ne yok okuyorum sizi bakıyorum geçmişe
Sac Böreği
saç böreği kuşum
bizim akdeniz bölgesindeki yörük adetlerinden
içi patates kıyma semizotu yöresel adla tokmakan otu ıspanak lahana pırasa istediğinle yapabilirsin
kızlar sigara ile küsmeye karar verdim bir yönetm deniyorum onun için bugün oruçlu değilim ama yarın oruçluyum işe yararsa gerekçesi ile açıklaya açıklaya yazacam sorunu olana faydam olursa ne mutlu bana ama önce kendim halletmeliyim bitecek dua edin küsecem bunla aaaaaassz: :
iyilik geniccim, sen nasılsın, buralar yine durgun gördüğün gibi...
hedefimi biraz daha düşürmeye karar verdim galiba:) ip atlamak hoşuma gitmeye başladı dar kıyafetleri giyebildikçe:)
çok kolay akrep yemekız hemen erimek istediğine göre takımı batırma bak antep gezisi gazisi olmayalım
Ufff ceylin yaa tüm hayallerim suya düştü şimdiiigünaydınnnn.....
benim az yememin sebebi kitap değil son günlerde yaşadığım iştahsızlık ve mide bulantısı. sanırım meyvelerden bir çeşit virüs yada mikroorganizma bulaştı... kitapta herhangi bir diyet yönteminden bahsetmiyor, çeşitli alıştırmalar var, o alıştırmaları gün gün uygulayarak "aman yesem nolcak şu kadarcık şeyi, ama bu en sevdigim tatlı bunu yemeliyim" gibi düşünceleri nasıl bastıracagımızı filan öğretiyor.
şu linkte detaylarını bulabilirsiniz, bir iki de yorum var.
kitapyurdu: kitap - Beck Diyet Çözümü & Düşüncelerinizi Kilo Vermeye Odaklayın - Judith S. Beck,Ferhan Köroğlu, ,
günaydın hepinize. gene nefise yenilmiş olarak buradayım. Allahtan bugün oruç tutmaya başladım da boğazımı tutuyorum (rüyamda su içiyordum su orucu bozmuyor diye:))
dün akşam iftar çadırına gittik çoluk çocuk, benim büyük oğlan merak ediyordu, gittik gördük. Değişiklik oldu. çıkışta da biraz yürüdük eve geldik doğru yataklara. çocukların uyuması 1-1,5 saati buluyor. sonrasında da sahura kalkamadık.
OO iyi hatırlattın hemen gidip yerimde 100 kez zıplıyorumiyilik geniccim, sen nasılsın, buralar yine durgun gördüğün gibi...
hedefimi biraz daha düşürmeye karar verdim galiba:) ip atlamak hoşuma gitmeye başladı dar kıyafetleri giyebildikçe:)
arkadaşlar bir selam verip kaçıcam...şükür dün tamirat tadilat bitti...temizlik bitmedi tabi..pis su olunca 40 kere silindi çamaşır sularıyla..ama hala içime sinmedi :/ şimdi yine bir fasıl çamaşır suyu muhabbetine gidiyorum...kendinize iyi bakın
merhaba arkadaşlar seminer bitti trabzona dondum kocaeli çok güzel geçti yediklerime dikkat etmeye çalıştım umarım verdiğim kkiloyu korumuşumdur çok yorulduk oruçlarımıda tuttum hep bugun menu bildirimide yapacağım inşlh sahurda pideyi fazla kaçırdım iftarda yememeye çalışacağım inşlh
seminer boyunca soyunma odasında tarı vardı iftar öncesi 90,500 ü geçmedim ama 2 gundur anrenman yapmıyorum inşlh almamamışımdır gun içerisinde fazla giremem akşama gorusuruz.....
arkadaşlar bir selam verip kaçıcam...şükür dün tamirat tadilat bitti...temizlik bitmedi tabi..pis su olunca 40 kere silindi çamaşır sularıyla..ama hala içime sinmedi :/ şimdi yine bir fasıl çamaşır suyu muhabbetine gidiyorum...kendinize iyi bakın
günaydın kızlar
günaydın herkese:)
bugün oruçlu değilim malesef ki.
dün akşam iftar: 1 kase çorba, salata, patlıcan yemeği
gece: dondurma
sabah kahvaltı 1 poğaça
önümüzdeki hafta yıllık izinde olacağım, bilginize.
bu hafta kilonu bildirebileceksin haftaya izne ayrılacaksın değil mi ?
not almam lazım onun için soruyorum tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?