Hadi hayırlı olsun canım..Hayırla başlasın hayırla bitsin inş.
Canım neden böyle kısa aralıklarla yemişsinki birde akşam 9 da yediğin kavun çok cıss olmuş..
Biter canım biter
Buraya kadar güzel umarım akşamda güzel olur canım..
Bu kafar gezdiniz simfi yspmk koyuyor degilmi ...
Bende bugun asiri yorgunum bacaklsrim agriyor cok fena simdiye kadar yedikletimi yazayim
Saba..
Az yumurta
2 catal patates
Domates
Ceyrek simit
Zeytim
Cay
Ara 1 kare cikolata
Ogle
1 bucuk. Tane biber dolmasi
Salata
Az patlican az yagli
1catal mkrna
Ara sutku kahve
Bol hareketli birgub gecirdim cuna funu gulmk istiyirum
Sabah : tost
biberiyeli yeşil çay
domates
ara : 2 burçak bisküvi
öğle : 1 kase tavuk çorbası
2 dlm ekmek
1 lokma browni
ara : 2 lokma simit
akşam : 1,5 kase yayla çorbası
3 dlm ekmek
bir parça kuru soğan
1 sb süt ( ne alakaysa :)
2,5 lt su
4 km yürüyüş
Dün akşamdan bu yana ara kablo kopmuştu nete ulaşmadık bir türlü..O yüzden gelemedim kızlar..Gün oyu bilgiayarcıya git gel yaptım..Bu arada diğer laptoba da format attırdım..Byağı yoğun ve hareketli gündü benim için..
Tamam canım hepimiz girelim şu düzene bir an önce :13:Kaptancim menuye ek olara 1kasik bulgur p
1ksk karisik kizartma yefim evfr malzeme ve badka ymk yoktu idare ediyorun oce azaltmsktan yanayim sonra duzene girecck inslh
Oy oy oy açlıktan ölmen güzel ama en azından sabah vicdanın rahat uyanıyosunSabah:çok erken kalktım yeni okul heyecanı bişey yiyemedim...
Öğlekuldan çıktım çarşıda işlerim vardı...tek başınada oturup bişeyler yemek istemedim.. Çok içim yanmıştı meyve suyu ve buzdan oluşan bişey içtim...eve geldim erik üzüm şeftali yedim...
Akşam:1 kase yoğurt çorbası,2 kaşık patates püresi
2lt su içtim..
Şu an açlıktan ölüyorum hemen uyumayı düşünüyorum...
-Aymudo yeni ortamlara alışmak zor gelir bana belki de sen şimdiye kadar bir kaç defa tecrübe etmişsindir ama zor ilk zaman.bu zorluk kimisinde iştah açar senin iştahın kapanmış sanki... kolay gelsin...mini mini birleri mi okutuyorsun bu yıl da?
- seldom bu yıl da geçer ama geçip geçmeyeceğini düşünme zamana kaptır kendini
-akrep bir ana önce toparlan
-bahire sen zaten hepten toparlan
-trabzonspor menünde sabah saat 10,30 mercimek çorbasıgördüğümden eminim de kahvaltıda türlü mü gördüm ne gözlerime inanamadım
Yaptır kuşum laptobu o zaman yazık çocukların elinde yine aynı olur yenisi..Bizde aynı yapıyoruz..Kızımın elinde oluyor çünkü..baya işler halletmişsin. bizim laptop bozuldu yenisini de almayı istemiyorum (eşimin huyunu biliyorum alındığı gün çocukların hizmetine açacaktır) ben de oğluşu temizlikçimin kızlarına bıraktım o yüzden bu gün işyerimde neyte girebiliyorum.
bugün kahvaltı: 2 bardak ılık su
3 erik
1 dilim kepekli ekmek
1 yumurta
1 dilim tulum peyniri
domates- biber
Araöğün olarak da şekersiz kahve ve 4 kepekli çubuk yiyorum şimdi
Tamam canım hepimiz girelim şu düzene bir an önce :13:
Oy oy oy açlıktan ölmen güzel ama en azından sabah vicdanın rahat uyanıyosun
trabzona yaptığın yoruma çok güldüm ve evet bir an önce toparlanmalıyım..Bu hafta ne oldu bana dağıldım resmen..Eşimin vardiyası da vurdu beni..Sabah çıkamıyorum yürüyüşe ne güzel oluyordu yürüyüşler..
Ama kesin toparlanmalıyım..Hatta bugün..Hedefcim aferim sana vur bööle kafama kafama kendime geleyim
Yaptır kuşum laptobu o zaman yazık çocukların elinde yine aynı olur yenisi..Bizde aynı yapıyoruz..Kızımın elinde oluyor çünkü..
Kahvaltın ve ara güzelmiş şekercim..
Bende kahvaltımı az önce yaptım..Eş geç gelince sabah anca oldu..Tereyağlı yumurta, ekmek, salatalık, zeytin,az peynir, birkaç tane fındık, badem, ceviz yedim ha birde yeni yaptığım şeftali reçelinden çatalla aldım vee şekersiz çay..
valla akrepcim kahvaltı menün lezzetli olmuş
haaaa diyet açısından değerlendireceksek kaç dilim ekmek yemişsini cevizin fındığın bademin zeytinin ne kadardı bilmemiz lazım
Trabzonspor da kızmasın bize, ağlanacak halimize gülüyoruz işte, daha önce de demiştim ya sabah kurufasulye bile yiyebilirim diye, o aklıma geldi
-Aymudo yeni ortamlara alışmak zor gelir bana belki de sen şimdiye kadar bir kaç defa tecrübe etmişsindir ama zor ilk zaman.bu zorluk kimisinde iştah açar senin iştahın kapanmış sanki... kolay gelsin...mini mini birleri mi okutuyorsun bu yıl da?
- seldom bu yıl da geçer ama geçip geçmeyeceğini düşünme zamana kaptır kendini
-akrep bir ana önce toparlan
-bahire sen zaten hepten toparlan
-trabzonspor menünde sabah saat 10,30 mercimek çorbasıgördüğümden eminim de kahvaltıda türlü mü gördüm ne gözlerime inanamadım
Akşam menümü 6 dan önce yicem sonrada pazara gidicem hem yürüyüş olur..Öğleni evde yemedim manevi annemdeydim yine..Sabun bezi(lif) modeli gördüm ondan başladım..
kızlar arada bir okuyorum ama yazmaya gün içinde fırsat bulamıyorum..habire toplantıdayız...toplana toplana bi hal olduk 3 gündür :/ ama en azından işe sabahları yürüyorum 4 km...kızımın okulu tam gün başlayana kadar bari böyle olsun diyorum...sonra mecburen arabayla gidicem... bugün biraz sınırı aştım..biraz mı :) birazama bence gayeeeet güzel gidiyorum çok şükür..hedefim bu haftada 500 gr vermek inşallah...
menüme gelince;
sabah : rafadan yumurta
1.5 dlm ekmek
biberiyeli yeşil çay
öğle : 1 kase tavuk çorba
2 dlm ekmek
1 lahmacun (sürprizdi yemekten hemen sonra yoksa ekmeği yemezdim)
acı biber turşusu
ara : 1 porsiyon kazandibi (ev yapımıydı bi daha nerde bulcam dedim yedim :)
akşam : 3 yk ıspanak
1.5 dlm ekmek
1 sb süt
2.5 lt su
4 km yürüyüş
işte bizim yanlışımız nerde biliyormusun bu kezlik yiyeyim bişey olmaz arkadaş geldi kıramadım bunları aşarsak işte ozman doğru diyeti yapmış oluruz....
bugünki menüm
sabah
kahvaltı yok
öğe
kara lahana sarma 4 tane
akşam
2 avuç kabak çekirdek
şekersiz çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?