- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 358
Uff menüye bak...
Ben bittim bu hafta, takımın en zayıf halkası benmiyim ne
Hayatim haklısın bi yere kadar ama kendi adima şöyle düşünüyorum; benim öyle uc-bes kg değil ki vermem gereken...daha var en az 15 kg...e öyle olunca da hiç kaçamak olmaz bazı şeyleri tamamen cikarirsam menüden, bu diyet o kadar uzun surmez bir yerde dayanamaz pes ederim...sınırı aştığımda kendime bir hedef koyuyorum mesela 5 gün asla kaçamak yok gibi...yada 86yi görmeden serbest öğün yok gibi...ve buna çok sıkı uyuyorum...böylece diyetten bıkkınlık olmaz diye düşünüyorum...yoksa iki yıl sürecek bir diyette hiç mi tatlı yemicem mümkün mü bu? Benim için değil :) bir de dr bana liste hazırlarken sordu, neyden vazgecemezsin diye...ekmek dedim o da her ögüne 2 dlm ekmek koydu...çok akillica imiş yoksa ben ekmeksiz coktaaaaan pesederdim...
Yani çok katı olmak hiç anlamlı gelmiyor bana...ama senin işin hepimizden zor...mutfağın patronu sen olmayinca diyet zor iş...
bugünki menüm
sabah
kahvaltı yok
öğe
kara lahana sarma 4 tane
akşam
2 avuç kabak çekirdek
şekersiz çay
Gunaydinnnnnnn guzellerr
Eveeet bugub niyetliyim insallh sahur
3dlm ekmek
Domates salatalik
Peynir bunkaru yatmadan yedim
Saat 3gibi 1bucuk rane kurabiye ve sut faxla gibi ana onceye kiyaslarsak az gibi
Dun aksam play storeden indirdigim karin egzerdiz programina baskadin baya zorladi beni hergun yapacagim 42 gun sonunda bskalim ne olacak
Uff menüye bak...
Ben bittim bu hafta, takımın en zayıf halkası benmiyim ne
yorgunluk ve yoğunluk sana çok yakışıyor o zamanbileerek olmuyor akrepim çok yorgun ve yoğunum yemek yemek istemiyor yorgunluktan canım yoğun olunca çalışırken çay içemiyorum öğle arası yemek yiyiverip hemençaya içiyorum şekersiz tabiki akşam da yorgunluktan bitap düşüyorumakşam uyumalarını kesemedim bu hafta böyle geçecek artık haftaya bakacaz çaresine isteyerek olmuyor bütün bunlar
Allah kabul etsin.ben şevvalin 6 orucunu bile tamamlayamadım 4 tuttum kaldı. daha borç var ama günlerin kısalmasını mı beklesem bilmiyorum...İyi planlana ben kendi evimdeyken 7ayda 20 kilo vermistim simdi evde pisiyir ben yiyorum valla bu aea dyzeldim gibi yarin oruclu olcam aksam ne olur bilmm cok borcum var tutmm gerek
Bu neeeeee nasil ac kaldin boyle...
Kizlaaaaaar nerede millet yahu??? Ben yine toplantidayim sabahtan beri :) bi bakıma iyi oluyor yemek düşünmüyorum amaaaaaa her toplantı bir tatlıyla bitiyor bu fena :/ bakalım sabah ne olacak??
Bu arada hedef o kadar dayandiktan sonra o tahin ekmekleri ne demeye yedin :) bari sabah yeseydin gün boyu diyet psikolojisinde olmazdin :)
siz toplanıp topanıp ne iş yapıyonus bakem
hangi öenmli sorunu enerji harcayarak çözüyorsunuz da tatlı yiyorsunuz üstüne, aranızda güreş falan mı yapıyonus ha
benim helvalara gelinceeeeee (eeeleri uzatıyorum ki ardından çok önemli bi açıklama geleceğini zannededin diye, ama gelmiyor yok)
yatıp uyuyacaktık yok ben de uyuyamadım çocuklar da... akşam yemeğini saat 6da yedim bitirdim saat 80:30a kadar gözüm saatteydi zaten, çocuklar da uyumayınca gittim yedim, bir günlük diyeti çöpe atmış oldum resmen
Bu akşam da arkadaşlarla toplanıcas ( toplantı denilince gözümün önünde tatlılar belirdi nedense) genelde bi türk kahvesi içeriz ama belli olaz umarım ikram edilen bişey olursa da kazasız atalatıtım bu akşamaı...yemek içinse tavuk veya balık yapma planım var bakalım...
Toplu yatış toplu kalkış ve helvaadün kahvaltı: 2 bardak ılık su
3 erik
1 dilim kepekli ekmek
1 yumurta
1 dilim tulum peyniri
domates- biber
Araöğün :şekersiz kahve ve 4 kepekli çubuk
Öğlen: 2 dilim ekmekten karışık tost
5-6 yk taze fasulye
1 bardak ayran
ara: 1 elma
Akşam: 1 kase şehriyeli tavuk çorba
Ton balıklı salata
6-7 yk taze fasulye
Ara: yarım şeftali
1 kuru kayısı
1 çay bardağı süt
20:30 Toplu Yatış.....
20:45 toplu kalkış
mutfağa gidiş
önce 1 dilim ekmek arası peynir domates,
Sonra 1 dilim ekmek arası tahin helva
ardından bi daha 1 dilim ekmek arası tahin helva
:125:
,o kadar toplantı sonrası senin bile takılmış gözüne helvKizlaaaaaar nerede millet yahu??? Ben yine toplantidayim sabahtan beri :) bi bakıma iyi oluyor yemek düşünmüyorum amaaaaaa her toplantı bir tatlıyla bitiyor bu fena :/ bakalım sabah ne olacak??
Bu arada hedef o kadar dayandiktan sonra o tahin ekmekleri ne demeye yedin :) bari sabah yeseydin gün boyu diyet psikolojisinde olmazdin :)
Bende günlerin kısalmasını bekliyorum canikom borçlarım için..inşallah bütün halkalarımız sağlam çıkar bu hafta
yorgunluk ve yoğunluk sana çok yakışıyor o zaman
Allah kabul etsin.ben şevvalin 6 orucunu bile tamamlayamadım 4 tuttum kaldı. daha borç var ama günlerin kısalmasını mı beklesem bilmiyorum...
kendi yemeğini kendin pişirmiyorsan da müdahil olman lazım. hadi diyelim 1 ay 2 ay annen pişirdi sen yedin tamam o da güzel onun keyfini sürdün yeter. bi yerden sonra ya annene sipariş vereceksin anne bi sebze yapsan da yesek falan diye ya da akşam gelir gelmez mutfağa girip diyet bişiler pişirmek lazım.
siz toplanıp topanıp ne iş yapıyonus bakem
hangi öenmli sorunu enerji harcayarak çözüyorsunuz da tatlı yiyorsunuz üstüne, aranızda güreş falan mı yapıyonus ha
benim helvalara gelinceeeeee (eeeleri uzatıyorum ki ardından çok önemli bi açıklama geleceğini zannededin diye, ama gelmiyor yok)
yatıp uyuyacaktık yok ben de uyuyamadım çocuklar da... akşam yemeğini saat 6da yedim bitirdim saat 80:30a kadar gözüm saatteydi zaten, çocuklar da uyumayınca gittim yedim, bir günlük diyeti çöpe atmış oldum resmen
Bu akşam da arkadaşlarla toplanıcas ( toplantı denilince gözümün önünde tatlılar belirdi nedense) genelde bi türk kahvesi içeriz ama belli olaz umarım ikram edilen bişey olursa da kazasız atalatıtım bu akşamaı...yemek içinse tavuk veya balık yapma planım var bakalım...
Tatlım tatlı yediğin için düşüyor ya..Tatlı önce yükseltip sonradan ani düşüşlere yol açıyor böylece tekrar tatlı yeme ihtiyacı duyuyor insen..Bu kısr döngü tekrar ettikçe pankreas iflas, yağ hücreleride tavan yapıyor maalesef..Tatlı yerine şeker düzenleyici sağlıklı gıdalar tüketmek lazım canikomSabah : tost
domates biber
biberiyeli yeşilçay
ara : yarım bitter cikolatali gofret
öğle : 1 tavuk göğüs ızgara
1 yk pilav
ızgara biber domates birer tane
1,5 dlm ekmek
ara : 4 lokma kazandibi
akşam : 5 yk bulgurlu taze fasulye
2 yk yağsız kabak kızartma yoğurtlu
2 dlm ekmek
salata
2 lt su
şekerim tatlı yememe rağmen 67gunboyu halsizlik titreme oldu...yarın dr.a gidicem bakalım
-Aymudo yeni ortamlara alışmak zor gelir bana belki de sen şimdiye kadar bir kaç defa tecrübe etmişsindir ama zor ilk zaman.bu zorluk kimisinde iştah açar senin iştahın kapanmış sanki... kolay gelsin...mini mini birleri mi okutuyorsun bu yıl da?
- seldom bu yıl da geçer ama geçip geçmeyeceğini düşünme zamana kaptır kendini
-akrep bir ana önce toparlan
-bahire sen zaten hepten toparlan
-trabzonspor menünde sabah saat 10,30 mercimek çorbasıgördüğümden eminim de kahvaltıda türlü mü gördüm ne gözlerime inanamadım
benim evle okul arasıda 4km valla benim gözüm yemiyor yürümeyi ....kızlar arada bir okuyorum ama yazmaya gün içinde fırsat bulamıyorum..habire toplantıdayız...toplana toplana bi hal olduk 3 gündür :/ ama en azından işe sabahları yürüyorum 4 km...kızımın okulu tam gün başlayana kadar bari böyle olsun diyorum...sonra mecburen arabayla gidicem... bugün biraz sınırı aştım..biraz mı :) birazama bence gayeeeet güzel gidiyorum çok şükür..hedefim bu haftada 500 gr vermek inşallah...
menüme gelince;
sabah : rafadan yumurta
1.5 dlm ekmek
biberiyeli yeşil çay
öğle : 1 kase tavuk çorba
2 dlm ekmek
1 lahmacun (sürprizdi yemekten hemen sonra yoksa ekmeği yemezdim)
acı biber turşusu
ara : 1 porsiyon kazandibi (ev yapımıydı bi daha nerde bulcam dedim yedim :)
akşam : 3 yk ıspanak
1.5 dlm ekmek
1 sb süt
2.5 lt su
4 km yürüyüş
şu haftasonu gelsin yoksa bitap düşecek bahocan
enerjim azalmaya başladı
tam adını alabilirmiyim..bende yükleyim...Gunaydinnnnnnn guzellerr
Eveeet bugub niyetliyim insallh sahur
3dlm ekmek
Domates salatalik
Peynir bunkaru yatmadan yedim
Saat 3gibi 1bucuk rane kurabiye ve sut faxla gibi ana onceye kiyaslarsak az gibi
Dun aksam play storeden indirdigim karin egzerdiz programina baskadin baya zorladi beni hergun yapacagim 42 gun sonunda bskalim ne olacak
Bu arada bugün de 4 km yürüdüm altını cizeyim yani :)
sabah:yok
öğlekuldan eve gelirken çarşının içinden geçiyorum okulda parayı kazanıp çarşıya bırakıp geliyorum..hiç iyi olmadı bu yeni okul..eve geldiğimde çok acıkmıştım bi sucuklu yumurta yaptım 2 dilim kepek ekmeğiyle bir güzel yedim...
akşam:şehriye çorbası zeytinyağlı fasulye yoğurt yedim..1 salkımda üzüm yedim...
Yarın okuldan çıkıp koaföre gideceğim düğünümüz var eve uğrayıp üzerimi değiştirip düğüne koşacağım kilo bildirimimi telefondan yaparım ama hesaplayamam bi zahmet hesaplayı verin..öpüldünüz güzeller....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?