Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

İftar : (okulda birazdan) 3 yk yoğurt karışım
1 minik pogaca

evde; 1 kase mercimek çorbası
kalan zeytinyagli kereviz
1 dlm ekmek

ara : portakal nar

sahur : 2 yk yoğurt karışım
peynir zeytin
domates
4 minik pogaca ( tek lokmalik evde yaptım)
Biberiyeli yeşil çay

2 lt su

kitap : gün olur asra bedel

Menü
Sabah haslanmis yumurta
Domates sosu
3 dlm ekmek
Zeytin bal

Ara zencefilli balli limonlu cay çok hastayim şifa niyetine

Ara 2 minik bisküvi

Öğle 1 kase şehriye çorba si
2 dlm ekmek
Domates

Ara elma

Aksam havuç karnibahar haşlama yoğurtlu
Biber soğan domates üstüne biraz peynir yalanci menemen

Spor ev temizliği

Kitap hala yok ;/

İyi akşamlar :) yeni aranıza katılan İrem ben :) sanırım her gün düzenli olarak yediklerimizi yazıyoruz.
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
2 adet haşlanmış yumurta
1 adet salatalık
3-4 dilim peynir
Bir bardak yeşil çay

ÖĞLE ( okulda )
4 adet mandalina

AKŞAM
Bir tabak bulgur pilavı
Bir kase cacık
Sizce yediklerim uygun mudur? Yarım saatlik yürüyüş yaptım, ancak sadece 1 şişe( 0.5 lt) su içebildim.
İyi akşamlar :)

İremcim hoşgeldin...suyun çok az olmuş..onun dışında gayet iyi olmuş bence..

Genic hoşgelmişsin :) inşallah herşey yolundadır..

Hedef bir an önce o mucizeyi bulsan artık :) yoksa tombik hatun olarak gidicem bu alemden :/

Selen nerelerdesin?? Ağrıların nasıl oldu?

Gamzecik son durumlar nedir?? Dava başladı mi?

Kaptancim motivasyon ihtiyacım var:/SOS :/

Et anacıı bizi takip et deee biz kilo verene kadar sen bebişi doğurur tekrar aramıza katılırsın gibime geliyor
Bende bu akşam yaptım canım..Yarm litre ile..18 aralıkda da benimkisi hazır olucak..Bakalım işe yararsa hemen yedekleriz bi yarım litre daha..Eee 15 gün napıcaz pekii

Kuzuuu neden sessizliğe karıştın, kırıldınmı yoksa seni takip etmiyoruz diye...seni tabiki takip ediyoruz kuzucum ama hedefle benim yeme ölçülerimiz kaşık değil kepçe olunca farklı çözüm arayışları içinde oluyoruz mecburen ama biz sana hala hayranız unutma şekercim

Ben de bugün manevi anneme yasin okudum...Babasının ölüm yıldönümüydü, çağırmış çevresini, benden rica etti gittim kuranını okudum, duasını kaldırdık güzel oldu..
İkram da güzeldi

Kitapda olursa dahada mükemmel olucak canım ve çok geçmiş olsun hayırdır canım gripmi oldun?
Menü güzel ama su çok az, kitap yok, spor yok canım..
Ben de benim adımı okuyunca heycan yaptım ama SOS görünce çöktüm yahuu

Canım selenle bugün öğleden sonra görüştüm aradı beni, çok hastaymış..Hergün acile kaldırılıyormuş gece sabah doğru o derece kötüymüş yani, kusmaları oluyormuş..İki doktordan bahsetti perşembeye randevu almış, çok üzüldüm duyunca, sesi epey kötüydü, hergün arayıp sorarım alırım son durumunu inş..Rabbim acil şifalar versin, yasinde de dua ettim arkadaşıma, kızlar sizde dua edin olurmu

Posa içeriği yüksek meyvelerden olan elma, çözünür posa olan pektin açısından zengindir. Kış zamanı bol bol tüketmek isteyebileceğin C vitamininden zengin bir meyve olan elmayı kabuğu ile birlikte tüketebilirsin

Aynı zamanda potasyum miktarının yüksek ve sodyum miktarının düşük olması sinir sisteminde olumlu etki göstererek gergin olduğun zamanlarda rahatlamana yardımcı olacaktır.

%85 oranında su içerdiğinden idrar söktürücü özelliği olan elma hakkında yapılan araştırmalarda; elmanın kan yağlarını dengelediği ve düzenli elma tüketiminin rahat nefes almaya yardımcı olduğu bulunmuştur.

1 adet orta boy elma sadece 52 kaloridir.​

Hastalıklara karşı direncini artırman gereken bu dönemde daha fazla mandalina tüketmeye ne dersin?

Kış meyvesi olan mandalina C vitamini içeriği sayesinde hastalıklara karşı direnci arttırır. Potasyum miktarının yüksek olması yüksek tansiyona karşı koruyucu etki sağlar. Antioksidan olması sayesinde hastalıklara karşı direnç oluştururken, kansere karşı da koruyucu etki sağlar.

Kalori açısından baktığımızda ise diyetinde bulunan 1 adet meyve yerine 2 adet mandalina tüketebilirsin

1 adet orta boy mandalina sadece 38 kaloridir.​

Merhaba canım hoşgeldin .
Ne ikram edelim sana yeşil çay istermisin şekerim

Hoşbuldum canım :) Teşekkür ederim ama yeşil çayı akşam içtiğimde bende aşırı uykusuzluk yapıyor o yüzden içemiyorum
Kendimi tanıtmıştım senide tanımak isterim tatlım.

Hoşbuldum canım :) Teşekkür ederim ama yeşil çayı akşam içtiğimde bende aşırı uykusuzluk yapıyor o yüzden içemiyorum
Kendimi tanıtmıştım senide tanımak isterim tatlım.

Haklısın uykusuzluk yapar ama ben az sonra yapıcam kendime, eşim gece gelecek vardiyadan ve ben beklemek istiyorum..
.
Ben takım kaptanı akrep canım:13:

Daha öncede belirtmiştim 2 ve 14. takımın kaptanıyım ik takımımıda ziyaret edebilirsin şekerim..

Son düzenleme:
Haklısın uykusuzluk yapar ama ben az sonra yapıcam kendime, eşim gece gelecek vardiyadan ve ben beklemek istiyorum..
.
Ben takım kaptanı akrep canım:13:

ne güzel
Takım kaptanı olduğunu biliyorum canım :) ben biraz özel olacak istemezsen cevaplamayabilirsin ama yaşını adını filan merak etmiştim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…