Hoşgeldin tekrar kendini tanıtman çok güzel olmuş ama yazarken sende farketmişsin zaten normal yediğin yemeklerden çok insana bu abur cubur kilo aldırıyor dikkat edersen hayatından da mümkün olduğunca un şeker ve tuzu çıkarırsan yapabilirsin İnan zor değil yeterki tam iste belki çok basit başarılar olabilir başkasının gözünde yaptıkların ama insan başarıyı tattıkça onun mutluluğunu aldıkça daha çok azim gösteriyor ve bu sende fazlasıyla var önce kendine İnan başarılar güzel sağlıklı kilo vermeler canım yaşın küçük olduğu için rahat kilo verirsin bence ama verdikten sonrada korumayı unutma tamam 😉😉😉😉😉😉😉😉
Hosgeldin minik kız :) inşallah misminik olup gidersin tez zamanda :)
arkadaşlar kusurabakman dün yazamadım çünkü dayım ameliyat oldu hastanede gün boyu yanındaydım
bugun kahvaltı yapmadım dayımın ameliyatı yüzünden önüme ne geldi hep yedim
iki tane bazlama
1 elma 1 kase nohut sulusu9 kaşık pilav 4 çay bardagı çay
Ne güzel etmişsin güzelim, sporuna bayıldım süpersin, süper gidiyosunDünkü menüm;
Sabah (öğln) Birazcık ekmekle menemene bandım bide yoğurda (çok az yedim aslında Sabah normal akşam az yenmeli ama canım istemiodu)
20 dk mezdeke açıp zıpır zıpır oynadım bayaa ter attım
Ara: meyve tabağı hazırladım kivi portakal hurma
Akşam: kardeşim patates kızartması diye tutturdu annemde ben diyet yapıyorum diye diyet tarzı bi patates kızartması yaptı (dün anlatmıştım) ondan küçük bi tabak dolusu yedim
Sonra biraz sindirim diye kalktım hopladım zırladım (jumping jack) yaptım baktım ısındım hazır ısınmışken bi kaç hareket yapim dedim squat'tan başladım mekik yarım mekik bacak hareketleri bel hareketleri vs. vs. bi yarım saat de o sürdü toplam 40 dk spor etti (hesapta hareket filan yoktu içimden geldi)
Tatlım fotoğraf koymaya mecbur değilsin..Ben olsam bende koymazdım, kaldıki sen hassas bir dönemden geçiyorsun..Bu fotoğraf olayı beni rahatsız etti benim sorunlarım var zaten Mahkeme'm var ben buraya fotoğrafları koyduğum takdirde birilerinin eline geçip aleyhime sunulmasını istemem olmayacak bir şey değil eğer bu şekilde olacak benden resim istenilecekse ben çekilmek istiyorum hayatımı daha da çıkılmaz hale sokmak istemiyorum birilerine kendimi ispatlayacağım derken kızımdan olamam kimse kusura bakmasın kızım daha önemli benim için ve böyle olacaksa üzülerek söylüyorum ama gruptan ayrılmak istiyorum
Aaa canım doğru ya ben sana yazarım özelden merak etme, düşünemedim kusura bakma canımKaptanım bu arada benim Facebook hesabım özel kimse bulamıyor ama siz bana sizinkini verebilirseniz ben eklerim ama Facebook hesabım gamzeerdi@hotmail.com resim ise siyah beyaz kenarında şiirli
Kesinlikle haklısın canım..Gamzecim, iyi niyetle isteniyorsa, ki oyledir heralde yoksa kimene, koymak istememeni anlar insanlar zaten...ben de koymam asla...yok sorgulamak içinse, hiç zannetmiyorum, kimseye bişey ispat etme zorunluluğumuz yok ki...hayır çok kilo verene ödül mü var da art niyetle bakılsın...sen rahat ol, biz takımca gayet memnunuz, tek endişemiz bu kadar hız sagligina malolmasın...bu kadar küçük bir mesele canını sıkmasın..bizim ne dertlerimiz var boşver bunları :)
Yoğurt kadınBugün çok yoğundu gerçekten..kizimin veli toplantısı vardı 7-8 saat okuldaydim çok yoruldum...boğazım da çok kötü..menüm de garip :)
İftar : baharatlı tost (yarimdan biraz fazla)
3 fincan tanesiz tavuklu yoğurt çorbası(bol karabiberli)
2 yk yoğurt karışım
2 lokma pogaca
Sahur : muhtemelen sabaha kadar bir tencere çorba (çok seviyorum ama napiiiim :)
AmiiinnDesteğin için teşekkür ederim sağol ne sıkıntınız varsa Rabbim sıkıntılarınızı alsın
Ne güzel etmişsin güzelim, sporuna bayıldım süpersin, süper gidiyosun
Bak benim süperlerimin kıymetini bil çok bereketlidir, gamzeye de süpersin diyodum hep süper olmaya devam ediyor ve bende demeye devam ediyorum tabii
bugun kahvaltı yapmadım dayımın ameliyatı yüzünden önüme ne geldi hep yedim
iki tane bazlama
1 elma 1 kase nohut sulusu9 kaşık pilav 4 çay bardagı çay
Geçmiş olsun canım..Durumu iyidir inş.
gamzecim buldum seni face te yalnız arkadaş isteği yollayamıyorum, ayarlarından sanırım ama mesaj yolladım sana eklersin ordan beni..
Evet adaşım hep abur cubur ve hareketsizlikten aldım
İnşallah seldom hepimiz birbirimize destek olursak eminimki misminik olucaz
Kötü düşünme kötü olmasın bildiğin ne kadar dua varsada oku iyi gelecektir Rabbim yar ve yardımcın olsuncanim abur cubur banada kilo aldirdi hep.bwn artik yemek yiyorum ve onlar onume geldifinde bu icinde ne oldugu belirsiz seyleri vucuduma sokamam diyorum ve yemiyorum.
ayyy kizlar patlicam dunden beri.icimde kotu hisler var.kotu biseyler olacak sanki.ALlah im hayirlusini ver.kaldiramicagimiz dert verme.
canim abur cubur banada kilo aldirdi hep.bwn artik yemek yiyorum ve onlar onume geldifinde bu icinde ne oldugu belirsiz seyleri vucuduma sokamam diyorum ve yemiyorum.
ayyy kizlar patlicam dunden beri.icimde kotu hisler var.kotu biseyler olacak sanki.ALlah im hayirlusini ver.kaldiramicagimiz dert verme.
canim abur cubur banada kilo aldirdi hep.bwn artik yemek yiyorum ve onlar onume geldifinde bu icinde ne oldugu belirsiz seyleri vucuduma sokamam diyorum ve yemiyorum.
Dünkü menüm
Sabah işim vardı o yüzden çok geç kahvaltı yapabildim 1.30 gibi geciktirdiğimden dolayı pekde bişi istemedi canım birazcık ekmekle sahanda yumurta vardı ona bandım bir kaç kaşıkta yogurt yedim
Ara: elma
Akşam: 1 dilim kıymalı börek 1 bardak ayran
Ara: 1 portakal 7 ceviz (ceviz fazla kaçmış)
Spor: yaa ben artık leslie den falan sıkıldım daha doğrusu birine bakarak yapmaktan sıkıldım dedimki kendime zaten hareketleri biliyorum bende yaparım kalktım leslie nin hareketleriyle ısındım bi tane kız vardı sarışın adını unuttum onun jumping jacki filan var hızlı hızlı iyi ısıtıyo onu yaptım sonar ayakta yapılabilecek bildiğim ne kadar hareket varsa yaptım ( hele bel inceltme hareketi var bi tane gülle atıyo gibi yapıyosun o çok ise yarıyor bide squat ölüyorum resmen ) sonra yere geçtim bacak hareketlerinden başladım kalça karın yanlar hatta yarım şınav var onu bile yaptım bitince soğuma hareketlerimi yaptım toplam 35 dk sürdü ama leslie gore daha çok yoruldum ve daha çok tatmin ediciydi.
Çay Sarımsak çayı
Kitap olarakta bu ara ilgimi çekti pucca küçük aptalın büyük dünyası onu okumaya çalışıyorum.
Safer ayindayiz...lahavle vela kuvvete illa billahil azim'i günde 100 defa okumak belalarin defi için okunur..hayrolsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?