Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hemen pes etme 😞kendini abur cubura vereceğine ceviz fındık badem kuru üzüm kayısı incir meyveler yesen yoğurt yiyebilirsin ekmeksiz yemekler yiyebilirsin ama ölçülü olmalı o zaman zayıflatsın adımda yapıyormuşsun spor olarak bence kendini biraz abur cuburdan özellikle tuzlu ve yağlı şeylerden uzak tut bir süre zor olabilir ama alışacaksın dene bence internetten de bak çeşitli ara menüleri falan var onları seç kendine kilo vermen içinden ziyade sağlığın için yeme onları kendin evde hafif kekler kurabiyeler muhallebiler yap onlar daha faydalı olacaklardır

Mercan köşk diye bir ot var onu nane limonla kaynatıp içebilrsin iyi geliyor annemde şuanda öyle ona içiriyorum baya baya kendine geldi

Hedef sakın pes etme en çok istediğin aburcuburdan haftada bir kendini ödüllenidir bu sayede canın çok çekmeez

Geçmiş olsun seldom sen borç orucu mu tutuyosun? :44:

Canım keşke uyanabilsem çok deniyorum en erken 11 de uyanıyorum. :44: Bide yani bi tek ben yaşamıyorum herkes geç uyandığı için evde kahvaltı geç oluyor

Canım keşke uyanabilsem çok deniyorum en erken 11 de uyanıyorum. :44: Bide yani bi tek ben yaşamıyorum herkes geç uyandığı için evde kahvaltı geç oluyor

Bizim evde çok kalabalık geç kalkmak isterler ama kaldırıyorum 7.30-8 arası herkes kahvaltısını yapıyor yatmak isteyen yatıyor işe gidecek olan işe gidiyor işi olan işine bakıyor

Senin sözün evde geçiyor ama benimki geçmiyor

Öbür türlü bu kadar kişiyle başedemem ki herkesstediğini yer bırakır mutfaktan çıkamam öyle 3 öğün yenir yiyen yer yemeyen diğer öğünü bekler ben ev işi yapmaktan çoğu zaman iki dk oturup kızımla oynuyamıyorum o yüzden herkes bilecek düzen bu uzun süremi aldı bu ama bu benim hemen olmadı canım

Yazalım sınırı asmayalım :)

İftar : yarım kase yoğurt çorbası
1 tabak tavuk soslu makarna
bol limon ve sirkeli brokoli salatası

sahur : 1 yumurta
2 dlm ekmek
zeytin peynir
biberiyeli yeşil çay

bol zencefilli ot çöp ne bulursam icicem bugün :)

Dimp sormuştu sanırım, keffaret orucu tutuyorum...ara verme şansım yok yani...ama 25 falan kaldı galiba :)

SABAH : çay 2 tane krep domates salatalık biber roka maydanoz peynir dereotu

ARA: elmalı çeviz

ÖĞLEN: kapıska yoğurt salata

ARA: yoğurtlu kuru kayısı

AKŞAM: kapıska 2 yk bulgur pilavı yoğurt salata 4 yk barbunya

ARA: greyfurt

SPOR: evde adım bin

SIVI: 3litre su adaçayı kahveli süt yeşil çay

KİTAP: Kur'an-ı kerim çevşen sözler bin tane ayetel kürsi yüz salavat

kızlar merhaba annemi yatırdık bugun yarın ameliyata alacaklar dualarınız esirgemeyin ne olur kanı düşükmüş 2 ünite kan verecekelr bu hafta sorumuluklarım çok fazla kızım benşmle gelecek salona kardeşimi okula getirme işi yemek temizlk bulaşık...annem yaa ne cok yardımcı oluyordu bizee allah basımızdan ayırmasın onu...dua edin lütfen..

gelelim kilo durumuna su bi kaç gun cozuttum gerçekten...bugun tartıldım 90,500 geldim dikkat edemiyorum 2.500 almısım nasıl oldu sastım
ne yapsam kendimi kontrol edemiyorum bugun makarna yedim mısır patlagı yedim ne yapacam yaaaa((

Çok geçmiş olsun canım dualarımız annem için şimdi dua etmiştim anneniçinde dua ediyorum canım Allah onları başımızdan eksik etmesin inşallah çok kolay geçer ve çok çabuk iyileşir canım tekrar geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım..Minikleride çoksevdim yaa, prenseside öp yerime
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin hayırdır ne amelyatı ??
Tatlım biz ne yaparsak kendimize yaparız..Hadi bırak bu boşboğazlığı ve lütfen dikkat et kendine..
Hedef bu sözüm sanada canım..İsteyince ikinizde çok güzel veriyosunuz ve lütfen isteyin artık şu kilo vermeyi:13:

Sagolun arkadaşlar annm rahim ameliyati olacak gece hic uyumadim canim annem(allh tez zamanda sifasini versin insalh

Senin sözün evde geçiyor ama benimki geçmiyor

Dimp sabah tek başına kahvaltı yapmana kimse kızmaz her helde?
Problem olmaz da hadi oldu veya üşendin diyelim sabah kalk git mutfağa 1 bardak süt veya sütlü kahve iç vücut yakmaya başlasın...

günaydın kızlar, haftasonu okuyamadığım mesajlarınızı okuyacağım birazdan.
Dün ruitin haftasonu 5000 adım attığımı tespit eetim bu gün de adımsayar belimde hafta içini tespit etmiş olacağım şimdiden haftasonua göre daha az aktif olduğum belli oldu sonraki hedef 15.000 adımı tamamlamak olacak inşallah.

Sabah çok geç kalktık ve işe de geç geldim. kahvaltı için eşim mantar kavurmuş.

2 yk mantar kavurma+4 yk sütlaç

Masada sütlaç kalmış yendi gitti...
durun bi ara öğün yapiim aklıma gelmişken...inşallah diyet olacak bu gün...

canım çok geçmiş olsun...allah şifa versin inşallah..

Muhtemelen stresten yemeye vurmussundur kendini...leblebi bulundur hep cebinde işe yarar belki..

turşu kavurmasını ben de karadenizde öğrendim duyardım fasulye turşusunun kavrulduğunu ama hiç görmemiştim. burada kermeslerde bile turşu kavurması satılıyor kadınların günlerinde, balık restoranlarında falan baş köşededir kendisi.
soğanı yağda öldürüp içine turşuyu doğrayıp atıyorsun onu da öldürüyorsun çoğu zaman tuz eklemeue gerek kalmıyor. afiyet olsun...
-Salça da eklenebiliyor...
-her türlü turşudan yapılabilir. balık restoranlarında genelde karışık turşu kavurması oluyor. şimdi kış mevsiminde buzzzz gibi turşu koysalar önümüze yenmez ama bu şekilde yeniyor.
-iç anadoluda da pancar sapı turşusu bu şekilde pişiriliyormuş onu da yeni öğrendim.

ooooooooh spor da süper

seni tanıdığıma memnuın oldum. gamze yaşın çççok güçük hala ergenlik çağında sayılırsın yani metabolizman ömrün boyunca hiç bi daha bu kadar hızlı olmayacak. 6000 kalori yiyip da az bile kilo almışım demen bu yüzden. ben de geçmişe baktığımda az bile kilo almışım diyorum. üniversite 1. sınıfta yani senin yaşındayken 2 ekmek arası biri tavuk döner diğeri arnavut ciğeri yiyebilmiştim sonra tabi uyku bastırıp uyumuştum...1 ekmek rası normaldi o zamanlar bana gene de 54-55 civarındaydım ne zamanki metab. yavşladı kilo almaya başladım.
Senin gibi benim de başımın belası bimdi, her gün okul çıkışı bime uğrar çukulata falan alır yurtta yerdim. ama 4 yıl boyunca okula giderken 4 defa dolmuşa binmemişimdir...günde 1 saat okula git gel yürüyüşüm muhakkak verdi en az 1 saat...eee işte vücut yakıyordu, bi de genölik ateşi vardı kıpır kıpırdık...

Kısa süreli de olsa lojman hayatı ben de yaşadım hakketen gıcık bi durumdu kim kime dum duma...

Yalnız yadıklarına iyi bak orta okulda sabahçı olduğumda kilo almaya başladım diyorsun ve haaala aynı yerdesinSabah kahvaltı yok, öğlen omini gırtlak

Bak canım yarışçı bir kişiliğin var muhakkak kilo vermeyi de başaracaksın bu arada atanacaksın da...ama doğru alışkanlıklar kazanmak en güzeli. bu kilo işini sen daha fazla büyümeden hallediyoruz , inşallah, ok

arkadaşlar kusurabakman dün yazamadım çünkü dayım ameliyat oldu hastanede gün boyu yanındaydım

çok geçmiş olsun

allah şifa versin tekrardan.
trabzonspor ve siyahbeyaz ve ben apayrı bir grubuz adeta, yemek yemek için bahanesi olanlar grubu evet evet bizim kilo almak için bahanelerimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…